Wkadk

Hvordan til at passe til din hud som en fyr

Kvinder er ikke de eneste mennesker, der bekymrer sig om, hvordan de ser ud. Guys: god hud er et direkte resultat af tre ting: din kost, den genetiske lotteri og personlig hygiejne. Du kan påvirke to af disse tre!

Steps

Hvordan til at passe til din hud som en fyr. Spis bladgrøntsager, og tage vitaminer.
Hvordan til at passe til din hud som en fyr. Spis bladgrøntsager, og tage vitaminer.
 1. 1
  Spis bladgrøntsager, og tage vitaminer. Nok sagt her: C-vitamin, B, A, D og K er alle nødvendige for at opretholde en sund hud og hår.
 2. 2
  Vask dit ansigt. Brug et allergivenligt, olie-fri ansigt-vask. Men se etiketterne - alkohol udtørrer din hud, hvilket fik produktionen af ​​endnu flere olier!
 3. 3
  Øvelse. Intet giver dig den samme type effekt som et dampbad som en lang varmt bad, eller arbejder ud og opbygge en sved. Tip: arbejde ud, så bruser, med særlig opmærksomhed på vaske dit ansigt med et ansigt-vask.
 4. 4
  Gnid ikke din hud rå. Afstå fra poking, prodding, popping eller overdrevent skrubbe dit ansigt. Dette irriterer huden, forårsager rødme, smerte og acne, og driver skidt og snavs videre ind i dit ansigt. Gnide skindet dine kinder eller pande er også utroligt smertefuldt. Må ikke prøve det.
 5. 5
  Anvender stikprøvekontrol treaters. Fik en grim bums? Brug en salicylsyre-syre-spot-behandler. De er tilgængelige i små rør i de fleste supermarkeder. Gælder kun for acne i omtale, ikke hele dit ansigt.
 6. 6
  Være sikker på dig selv. Selv hvis du har en dårlig hud dag, så fortvivl ikke. Mens nogle kan være mere overfladisk end andre, hud er ikke det eneste, en potentiel mage ser på. Masser af mennesker har dateret mænd med acne, kyssede mænd med acne, ikke bat et øje om deres acne. Hvis du gør en indsats for at kontrollere det, det er bare din krop handler op, og din personlighed overstråler din hud, vil du være fint.

Tips

 • Altid moisturise. Det hjælper.
 • Gnid halv skåret tomater til en plet fri hud.
 • Tage en multivitamin er en god idé!
 • Tal med hudlæge alligevel. Han / hun kan altid pege dig i den rigtige retning mere end en online artikel kan.
 • Hvis acne er langsigtet og ardannelse, tale med en hudlæge. Der er måder at behandle svær eller arret acne.
 • Du behøver ikke at bruge en masse på cremer, men bære en sol skærm på dagen. Det forhindrer huden mod solskader, hvilket fører til aldring. Du kan også søge efter en, der har fugtgivende egenskaber.

Advarsler

 • Forskning allergier og produkt indhold. Må ikke risikere et forsinket åbenbaring, at "Jeg er allergisk over for det her?".