Wkadk

Hvordan man laver en person glemmer noget

Sommetider kan du få i en dårlig situation, eller du forsøger at bevise nogen forkert. Enten måde, vi alle ville ønske, vi kunne gøre nogen glemmer noget. Hvordan? Læs nedenstående trin...

Steps

Hvordan man laver en person glemmer noget. Find ud af hvad det største problem er.
Hvordan man laver en person glemmer noget. Find ud af hvad det største problem er.
 1. 1
  Find ud af hvad det største problem er. Vidste du drikker resten af ​​din mors sodavand? Vidste du ved et uheld påføre skade på en nær ven, og har ham tage det den forkerte vej? Bare minde dig selv præcis, hvad der skete.
 2. 2
  Være pænere til den person, du ønsker at glemme noget. Spørg den person ud til frokost bare at chatte og have en god tid, shoppe, gøre, hvad den pågældende person kan lide. Må ikke overdrive det selv. Opfører sig som intet er sket.
 3. 3
  Give tid til at spille en rolle i glemsomhed. En person vil glemme noget over tid på grund af nye ting, der kommer op. Skabe gode ting, der vil blokere op alle de dårlige følelser.
 4. 4
  Fortæl personen om dit liv og følelser. Du kan komme ud og sige, at "jeg er ked af, jeg gjorde _______ til dig, vil det aldrig ske igen. Kan vi alle bare glemme det og komme videre?" Eller du kan bare få mere personlig med den person. Går til middag med den person, men udelukke ham / hende fra dit liv, vil ikke hjælpe mere.
 5. 5
  Skifte emne, bør det emne kommer op igen. Hvis personen insisterer på at tale om, at prøve at tænke på en kendsgerning, at der er virkelig huske boggling. Ligesom for eksempel, hvis du ved et uheld skød ham / hende med en påklædningsdukke bare sige "Vidste du, at Pentagon mistet tusindvis af kanoner i Irak? De mistede kontrollen over dem, og nu kunne de blive brugt imod os?" Og handle forbløffet, vil personen sandsynligvis insistere på mere information om denne omstændighed, og du vil blive tale om krigen i Irak i stedet for at skyde ham med en påklædningsdukke!

Tips

 • Når motivet er bragt op, ændre det med det samme.
 • Hvis du ikke komme i kontakt med den person, for omkring to år kan du starte frisk.
 • Hav tro, ikke bare være alt dystre og håbløse.
 • Den person kunne drage fordel af dig, hvis du har et problem med skyld.
 • Hvis personen ikke var det værd så bare glemme alt om ham.
 • Prøv ikke at tigge personen til at glemme og komme videre, handler som du pleje og aldrig meningen, at gøre hvad.

Advarsler

 • Må ikke blive benyttet sig af, selvom du føler dig skyldig.
 • Vold vil ikke løse problemet.
 • Den person vil være gal for et stykke, hvis det var alvorligt, vil kun tiden helbrede det.