Wkadk

Sådan at vække pigerne

Vække kvinder er en kunst. For at gøre det rigtigt, du nødt til at finde den perfekte balance mellem at være aggressiv og koket. Du er nødt til at vide, hvordan man røre ved en kvindes krop og til at forstå, hvad hun ønsker --- og når hun ønsker det. Hvis du ønsker at vide, hvordan at skrue op for varmen og slå en kvinde, skal du følge disse trin.

Steps

Sådan at vække pigerne. Opret en sexet atmosfære.
Sådan at vække pigerne. Opret en sexet atmosfære.

Sæt stemningen

 1. 1
  Opret en sexet atmosfære. Hvis du opretter en sexet stemning, vil din pige være tændt, før din første kys. Du skal sørge for at belysning, lugt og lyde i din krybbe er sat til romantik. Her er hvordan du gør det:
  • Har blød og sexet belysning. Når du går ind i din lejlighed, skal lysene allerede være slået ned lav - lige nok til din dame til at se dig, men ikke så klart, at hun føler sig selvbevidst. Tænd et par stearinlys.
  • Har en sexy-ildelugtende lejlighed. Hvis du ved, du vil være at have en dame over på en bestemt aften, åbne dine vinduer i løbet af dagen, og lade i nogle frisk luft. Nogle mandig potpourri kan hjælpe din lejlighed holde sig frisk også. Når din dame ankommer, henkastet lys noget røgelse, eller sørg for disse stearinlys er duftende.
  • Afspil sexet musik. Din dame vil blive mere tændt, hvis du tænder for den rigtige musik. Jazz kan få hende til at føle sofistikerede, og R & B kan sætte hende i en sexet stemning. Uanset hvad du vælger, sørg for du er afslappet om at sætte det på, og spille det sagte.
 2. 2
  Har sexede forstærkninger. Dit hjem skal være forberedt på sexiness i forvejen, så stemningen kan blive varmt, og du kan undgå afbrydelser. Her er et par vigtige punkter altid har på lager:
  • Noget at drikke. Vær forberedt med rød og hvid vin og andre drikkevarer, der din dame kan lide. Chancerne er, at du er kommet tilbage fra at drikke på en sexet middag dato, og til at holde tingene i gang, bør du altid have noget ekstra til nippe til just in case.
  • Noget at spise. Hvis du har brug for mere tid til at varme op for at komme til soveværelset, kan dele en sexet snack hjælpe sætte stemning. Vær forberedt med sexede fødevarer som druer, jordbær, ost og kiks eller chokolade. Undgå at spise noget fedtet eller stegt, der kan give dig gas, der vil helt sikkert ikke være en tur på.
  • Noget at rydde op med. Hvis du planlægger at gøre skødet, har et rent håndklæde og frisk sæbe til din pige, så du ikke slå hende ved at give hende en våd, mugne håndklæde.
 3. 3
  Har en sexet hjem. Arbejde så hårdt som du kan for at have et hjem, der vil slå damer på samme. Dit hjem skal være præsentable, så din pige ønsker at vove sig ind i soveværelset. Her er du:
  • Være rene. Dette er den vigtigste del af at sætte stemningen. Skjul din beskidte vasketøj, rense alle overflader i dit hjem, og absolut sørge for du ikke har en snavset badeværelse. Din pige skal være så behageligt som muligt, før hun kan være klar til handling.
  • Være moderigtigt. Dit hjem behøver ikke at være værd en million dollars for at slå en dame på. Har classy træ eller læder møbler, et par pæne malerier, og en god stereo system til at vise din pige, du interesserer dig for dine omgivelser. Undgå masser af billeder af dig og din ex-veninder.
  • Har en sexet seng. Rens dine plader og dæksler, har nice, fluffy puder, og en ren natbord. Det er tid til at sætte dine billeder af dig og din mor så langt væk som muligt. Din pige skal føle sig godt tilpas styrketræning op i din covers at være klar til din krop.

Har utrolig forspil

 1. 1
  Gøre hende føle sig godt tilpas. Når du har indstillet den rigtige stemning, bør du begynde at slå din pige på ved at gøre hende til at føle sig hjemme. Hvis hun er afslappet, hun er mere tilbøjelige til at hook op. Her er hvordan du gør det:
  • Hæng op hendes frakke og har hende tage skoene. Hun vil føle sig mere tryg, når hun gør.
  • Tilbyde hende en drink. Må ikke tvinge hende til at drikke, men hæld hende et glas vin, hvis hun ønsker en. Hvis hun er drikke, bør du drikke også så hun ikke føler sig selvbevidst.
  • Ros hende. Gør din kvinde føler sig godt ved at lade hende vide, hvor meget du kan lide hende. Fortæl hende, hvor fantastisk hun ser ud, hvad en fantastisk tid du har, eller hvor meget du elsker den måde, hun griner.
 2. 2
  Røre hende i sexet måder. Når din dame er afslappet, vil hun have dig til at komme tættere på hende. Må ikke være genert - kante sig hen ved siden af ​​hende og begynde at røre hende i subtile måder at starte forspil. Her er hvordan du gør det:
  • Sidde ved siden af ​​hende, og lad din ben touch. Sæt din arm omkring hende. Hvis hun er virkelig ind i det, begynde at spille med hendes hår.
  • Hvis hun er iført dangly øreringe, hold forsigtigt den ene i hånden og sige, hvor meget du kan lide det, mens fingrene børste mod hendes øreflipper.
  • Lad dine hænder græsser, og selv holde hendes hånd og kærtegner hendes fingre, hvis hun vil have dig til.
  • Giv hende en sexet massage. Massere hendes skuldre, hendes lænd, eller endda hendes biceps. Dette vil helt sikkert vende hende om og hjælpe hende sluppet løs.
 3. 3
  Kiss med lidenskab. Kissing er den første store skridt du vil gøre, og du er nødt til at få det rigtige, hvis du ønsker at tage din aften til det næste niveau. At være den perfekte kysser, er du nødt til at finde en uimodståelig kysse stil. Her er hvordan du gør det:
  • Være blid. Kysse hende blidt i starten, uden at bruge alt for meget tunge. Let græsse dine læber, og langsomt røre spidsen af ​​tungen til hendes. Hvis hun er modtagelig, flytte tungen dybere ind i hendes mund, men tage det langsomt.
  • Lad hende ønsker mere. Pauser kysse at låse øjnene, børste tilbage hendes hår, eller for at begynde at kysse hende blidt på hendes nakke eller hendes skuldre. Må ikke bare kysse uden at stoppe i timevis. Hun vil enten kede, eller vil bare være opbrugt.
  • Være mere aggressive med dine berøringer. Mens du kysser hende, flytte hænderne ned over hendes krop til forsigtigt røre hendes talje, hendes bryster eller hendes inderlår. Sørg for, at hun er behageligt med dine nye bevægelser.
 4. 4
  Begynd at tage tøjet af. Når din kysse bliver varm og tung, er det tid til at begynde at fjerne dit tøj, så du kan få det på. At sætte tonen for hot sex, er du nødt til at tage tøjet af på den rigtige måde. Her er du:
  • Tag din piges skjorte ud først. Forsigtigt lægge hænderne under hendes skjorte og slip det ud over hendes hoved. Hvis det er en button-down skjorte, langsomt knappe det og smide det til side.
  • Dernæst tage dine egne skjorte. Må ikke tage alt dit tøj først. Dette kan flippe en pige ud og vil gøre hende tror, ​​du bliver alt for aggressiv. Tag dig god tid.
  • Når dine skjorter er slukket, fortsætter kysse, men tag pigens bh efter et stykke tid. Bemærk, hvis lås er i den forreste eller tilbage, og prøv at være glat om at tage det ud. Må ikke være akavet og lave vittigheder om, hvordan du ikke har gjort dette i et stykke tid, eller hvor umuligt det er at tage hendes bh. Dette vil bare slå hende og vil gøre dig se uerfarne.
  • Forsigtigt røre pige over hendes undertøj. Dette vil gøre hende vil have dig til at tage off hendes nederdel eller bukser. Hvis hun er iført bukser, langsomt trække dem ned. Hvis det er en nederdel, skub det ned over hendes ben.
  • Tag dine bukser, eller vente for hende at tage dem ud, hvis hun er fortrolig med det. Nu hvor du er både ned til dit undertøj, hvis du er både villig, er det tid at begynde at forberede sex.

Har de rigtige træk i soveværelset

 1. 1
  Vær klar over at have sex. Selvom du måske ønsker at springe til konklusioner, når du er både i dit undertøj, er det vigtigt at gøre det klart, at du vil være at have sex, så ting ikke er akavet og der er ingen misforståelser. Her er hvordan at bevæge sig forbi denne forhindring:
  • Sig: "Er du klar?" eller "Vil du?" Gør det klart, at du ønsker at tage det til det næste niveau.
  • Hvis hun er enig, være parat med et kondom. Være glat at sætte det på, og forsøge at være så effektiv som muligt, så du ikke dræber stemningen.
 2. 2
  Tænd din pige på så meget som du kan, før sex. Mænd er ofte klar til sex før kvinderne, og selv hvis du har haft nogle store forspil, er du nødt til at bruge mere tid på din piges krop, før du begynder at få det på. Her er hvad man skal gøre:
  • Kærtegne og kysse hendes krop - det hele. Kys hendes nakke, hendes skuldre, hendes bryster, hendes mave og indersiden af ​​hendes lår.
  • Fortæl hende, hvor meget du kan lide hende. Hvisk et par linjer om, hvordan sexet hendes krop er, eller hvor meget elsker en bestemt del af hende.
  • Røre ved hendes kønsdele forsigtigt. Du kan drille hende lidt ved at røre hende og derefter flytte din hånd et andet sted for en stund - dette vil forlade hende ønsker mere. Når hun er klar til samleje, bør du gå efter det.
 3. 3
  Find din seksuelle stil. Der er snesevis af måder at have fantastisk sex, og når du starter, du behøver at føle ud af din kvinde til at se, hvad hun er komfortabel med, og hvad hun er på. Her er hvordan man får en fornemmelse for din seksuelle stil med din nye partner:
  • Prøv forskellige positioner. Start med at være på toppen og se, om hun kan lide at være på toppen, eller endda have sex i en mere eventyrlig måde. Forsøg ikke noget vanvittigt ved første - få en god rytme i gang, før du får kreativ.
  • Se om hun kan lide at være blid eller aggressiv. Prøv nogle lys bide eller nogle intense hånd at se, om hun gengælder. Nogle kvinder kan lide at være sjovt og aggressiv, men der venter på dig til at gøre flytningen. Men hvis hun kan lide at være blid, så tag din tid, og holde hende let.
  • Prøv dirty talk. Dirty talk er ikke for alle, men hvis din dame er i det, kan det gå en lang vej med at dreje hende på. Fortæl hende, hvad du laver til hende, hvad du gerne vil gøre for hende, og komplimenterer hendes krop. Hvis hun ikke gengælde, tone det ned.
 4. 4
  Afslut stærk. Begge parter skal føle sig tilfreds efter din tid sammen, og før du er færdig, skal du sørge for din dame har en god tid. Her er nogle måder at afslutte stærk i soveværelset:
  • Husk, at mange kvinder ikke orgasme fra sex, så hvis hun ikke orgasme, røre hende, indtil hun gør.
  • Når du er færdig, ikke umiddelbart køre ud af rummet eller hop i brusebadet. Tage lidt tid at blive i sengen og kærtegne din dame og fortælle hende, hvor fantastisk det var.
  • Må ikke blive skuffet. Hvis din dame ikke nå hende klimaks, eller hvis du orgasmed tidligt, skal du ikke blive afskrækket. Det sker oftere, end du tror, ​​og håndterer det med ro, vil vise hende, at du er sikker på, hvem du er.
 5. 5
  Lad hende ønsker mere. Når du har pakket tingene op i soveværelset, er der et par ting at gøre så din pige ønsker at sove med dig igen, uanset om det er senere på natten, eller senere i denne uge. Her er hvordan du afslutter tingene på en god note:
  • Tilbyd at brusebad sammen for at rense ud. Hvis hun kamp, ​​kysse hende blidt, mens du er brusebad.
  • Må ikke reserveres, efter at du har sex. Du bør give din dame noget plads, men vise, at du er den samme sjove, fantastiske fyr, hun var at gøre ud med timer siden.
  • Fortæl hende, at du havde en fantastisk tid, og ønsker at gøre det igen snart. Da hun forlader, gå hende ud som en ægte gentleman. Sæt din frakke på hende, køre hende hjem eller kalde hende en taxa, og kysse hende ved døren.
  • Spil det cool. Må ikke sige, "Hvornår kan vi tilslutte igen?" I stedet bare fortælle hende, at du havde en fantastisk tid, og at du vil ringe til hende snart.
  • Gør hende tænker koble op med dig. Når hun er væk, vil den lejlighedsvise sexede tekst minde hende om den varme tid, hun havde i soveværelset. Hvis du er glat om disse blide påmindelser, vil hun være der ønsker mere hurtigere end du kan genopbygge på din røgelse og stearinlys.

Tips

 • Hvis du orgasme tidligt, ikke handler som en stor, forlegne ryk. Spil det off og forsigtigt undskylde, men gør ikke en big deal af det.
 • Deling er omsorgsfuld. Giv din dame så meget kærlig som hun giver dig. Fokus på at gøre hende føle sig godt.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde presse en kvinde til at have sex med dig. Lad hende træffe beslutningen. Hun skal aldrig fortryde at gå i seng med dig.
 • Brug kondom for at undgå kønssygdomme. Du bør altid bruge kondom, hvis du sover med en person for første gang. Må ikke overbevise en kvinde, at sex bliver bedre uden at den ene - det er bare farligt og kan efterlade dig med en sygdom.