Wkadk

Hvordan at være elskelige

Ønsker du at være uimodståeligt elskelig? Gør folk som dig i det øjeblik de satte øjne på dig? Har masser af venner, der tror, ​​at verden på dig og elsker dig til bits? Læs videre...

Steps

Hvordan at være elskelige. Gå efter den søde look.
Hvordan at være elskelige. Gå efter den søde look.
 1. 1
  Elsk dig selv. Mennesker elsker folk, der elsker selv.Hvis du ikke elsker dig selv, det er urealistisk at forvente, at folk elsker dig.
 2. 2
  Være lykkelig. Mennesker elsker at være sammen med glade mennesker, men ingen kan lide at være omkring dem, der er kede af det.
 3. 3
  Gå efter den søde look. Sørg for at du er rene (selvfølgelig), og ikke kvæles i makeup. En lille lip gloss og mascara, og det er det. For tøj, slid bare noget, du vil, men sørg for dit tøj passer dig, er ren, og komplimenterer din form. Hold dine negle, hår, hud og tænder i god stand, Husk at forblive clean og tage brusere / bade.
 4. 4
  Være den bedste, du kan. Behandler alle som du ville behandle din bedste ven. Må ikke fornærme folk eller samle på dem, og holde op for folk, der er ved at blive plukket på. Må ikke komme ind i en hulning-up - bare fortælle folk at lade dem alene. Hold dine løfter, ikke være uhøflig, og aldrig sladre om nogen.
 5. 5
  Uanset hvad du føler, sætte et smil på dit ansigt. Må ikke stoppe med at være rart at nogen eller ignorere folk, fordi din bærbare computer brød sammen i går-sat på et sødt smil og handle normalt. Hvis du absolut ikke kan handle normal, i hvert fald forklare folk, hvad der er galt. "Undskyld, hvis jeg snap. Det er bare at min laptop brød ned i går, og det havde alle mine lektier på det!" er meget bedre end "Bare lad mig være i fred!". Folk vil forstå. Hvis du er den slags person, der altid synes at have noget galt, tvinge dig selv til at smile, fordi folk ikke vil være forståelse for evigt. Ligesom du, de ønsker at omgive sig med "happy blanke" mennesker.
 6. 6
  Få på højre side af dine lærere. Aflever dit hjemmearbejde, når du skal, ikke taler i klassen eller pass noter, og prøv hårdt. Hvis du rent faktisk koncentrere du kan ende med at lære nogle virkelig nyttige eller interessante ting-og du har weekender, pauser, og før og efter skole for at tale med dine kammerater. Så tone det ned og lytte.
 7. 7
  Være fornuftig og niveau ledes. Dette vil give dig respekt og sympati fra ældre mennesker, såsom forældre, lærere, ældre elever og andre voksne. I nødstilfælde bare tænke på, hvad det mest logiske ting at gøre ville være, og gøre det. Bevar roen og ikke skrige eller haste om.
 8. 8
  Har selvværd. Lettere sagt end gjort, jeg kender. Du er nødt til at indse, at du er noget værd. Læse artikler her om at få sikker og stoppe procrastinating. Hvis du ikke bryder dig noget om dig selv, ændre det med det samme. Du har magt til at gøre det. Husk, at for at blive elsket, er du nødt til at elske og respektere dig selv.
 9. 9
  Være en stor lytteren. Dette tip virker altid. Folk kan lide at være centrum for interest.Just lytte til dem, selvom det keder dig, og du vil blive overrasket.
 10. 10
  Du elsker dig selv for folk vil elske dig også. Respekter alle de ting, du har rundt. Og glem ikke, SMILE er den vigtigste.

Tips

 • Gå ikke i panik, hvis du ikke får det højre væk. Gør hvert trin grundigt og omhyggeligt, før man går videre til den næste.
 • Vær loyal. Må ikke springe fra den ene ven til en anden sladre om dem - dette vil gøre alle dine venner kan ikke lide dig, og vil tabe dig din tillid og give dig et ry.
 • Gør ikke noget til nogen, som du ikke ønsker at blive gjort til dig!
 • Det vigtigste er, at acceptere, elske og respektere dig selv betingelsesløst. Dette er en meget subtil fænomen, og når den praktiseres standhaftigt det uvægerligt sår frø af ægte kærlighed og respekt for dig i andres hjerter.
 • Må ikke være betyder for andre, selvom folk er betyder for dem.
 • Hvis nogen fornærmer dig eller siger noget, reagere på dem venligt og høfligt, men stå op for dig selv, så de føler sig skyldige over at sige forfærdelige ting om dig i fremtiden. Spread kærlighed, ikke had, og du vil blive set som en god person, der vil være venlig, men vil ikke tage nogens tåbelighed.
 • Må ikke blive ophidset og styrte rundt.

Advarsler

 • Lad ikke én person svigtet dig, der er masser af andre mennesker derude.
 • Du må ikke ændre din personlighed for meget, være forsigtig med ikke at skubbe dine følelser væk.
 • Dens OK at sige nej til noget, du ikke ønsker at gøre netop lade folk forsigtigt ned!
 • Må ikke blive draget fordel af, er der sådan noget som at være for pæn til dit eget bedste.
 • Du kan stadig være uglesete eller misundte af nogle. Lad ikke dette komme til dig, bare være rart og prøv dit bedste. Husk, at i almindelighed, vil den samme mængde af mennesker som dig og hader dig. Hvis du er en forfærdelig person, vil forfærdelige personer som dig. Hvis du er rart og følge disse trin, vil du blive elsket af pæne mennesker.
 • Må ikke spørge nogen ud bare for at gøre en anden jaloux. Begge sider ender med at blive såret. Det er ikke ligesom film.