Wkadk

Hvordan til at fortælle din kæreste, du har din menstruation

Det kan være meget pinligt! Men sandheden er, enhver pige (og kvinde), går igennem den. Tro mig, det er ikke så forfærdelig som det lyder.

Der er ingen grund til at skamme sig for at diskutere den naturlige og smukke proces kaste foring af vores uterin vægge. Selv om mange kvinder omfavne emnet menstruation, er det ok at føle bange eller nervøs. Os kvinder lever i et mandsdomineret samfund, der fortæller os, at vores perioder er beskidt, skamfuld, tabu og en forbandelse, har dog i vest, mandlig dominans eller patriarkat kun komme i spil inden for de sidste 5.000 år eller deromkring. Inden da var kvindernes cykler set på som helligt. Kvinder kortlagt deres cykler med månen som menes af mange lærde at have været i starten af ​​optælling, matematik og astronomi. Mange kvinde dag stadig kortlægge deres cykler med månen. Du kan finde ud af mere om dette

Der er ikke noget snavset eller skamfulde over at have din menstruation. Faktisk nyder mange mennesker samleje løbet af denne tid, kan der (hvis kvinden orgasmer) mindske kramper. Menstruationsblod er fuld af næringsstoffer og kan tilføjes til plante jord til berigelse. Det er mere nærende, men ikke mere "beskidte" end sæd. Det er dit valg om ikke at fortælle det til din kæreste. Hvis du gerne vil dele disse oplysninger med ham, være på vagt, at han er blevet socialiseret som en mandlig i en mandsdomineret verden, hvilket betyder, kan han foretage visse patriarkalske, undertrykkende værdier, også kendt som sexisme. Det er ikke din skyld. Forblive stærke, Uddan dig selv om skønhed og visdom af din krop, og lad ikke nogen fortælle dig anderledes! nedenfor er en andens svar... synes det grundlæggende forkert.

Steps

Hvordan til at fortælle din kæreste, du har din menstruation. Henvende sig til situationen meget nøje, hvis din kæreste er en ung teenager (13-16).
Hvordan til at fortælle din kæreste, du har din menstruation. Henvende sig til situationen meget nøje, hvis din kæreste er en ung teenager (13-16).
 1. 1
  Henvende sig til situationen meget nøje, hvis din kæreste er en ung teenager (13-16). Drenge i den alder får meget let utilpas ved pige problemer, der er ukendte for dem. Brug ikke akavet ord, der lyder alt for videnskabeligt. Bare være så afslappet som muligt.
 2. 2
  Brug mindre forsigtig, hvis din kæreste er ældre. Situationen vil være meget mere behageligt, fordi chancerne er, han har haft en kæreste før dig og har haft en samtale som denne før. Det er fint at være lidt mere ligetil med ham. Må ikke fornærme sin intelligens og / eller modenhed ved at være alt for genert.
 3. 3
  Fortæl ham blidt. Må ikke handle gnaven eller har en skarp tone, når du fortæller ham. Dette vil gøre ham til at føle akavet eller lignende det er noget han burde have kendt, men gjorde det ikke.
 4. 4
  Brug terminologi du er fortrolig med, men siger ikke noget for ekstreme.
 5. 5
  Hvis du er bange for at fortælle din kæreste, du har din menstruation, bør du genoverveje intimitet i dit forhold. Du må ikke ønsker at have sex, uanset om eller ej du menstruation.
 6. 6
  Må ikke vente, indtil du er ved at engagere sig i seksuel adfærd for at fortælle ham. Du bør oprette dine grænser og begge blive fortrolig med din krop, især hvis du menstruation. Nogle religiøse traditioner er mere optaget af menstruerende kvinde end andre, og du skal sørge for din kæreste / sexpartner er opmærksom på dine traditioner.
 7. 7
  Frem for alt, stole på ham! Intet vil være skræmmende, hvis du præsentere det i en rolig, indsamlet måde. Du kan finde ud af, at du er mere flov over det, end han er.

Tips

 • Den absolutte letteste måde at sige det på et nyt forhold er "kan jeg ikke. Det er den tid på måneden." For ældre drenge (eller mænd), er det fint bare at sige, "Ikke lige nu, er jeg på min periode." Jeg anbefaler dog dette mere for par, der har været at se hinanden i et stykke tid.
 • Prøv ikke at bruge for mange eufemismer som "Jeg får min månedlige besøg fra tante Flow" eller "Jeg surfer på Crimson bølge." Ikke alle drenge / mænd ved, hvad disse betyder, så du køre et andet risikoen for at gøre dem til at føle underligt.
 • Må ikke være for genert over det, bare komme til det punkt, og han vil forstå.
 • Lempes; fortælle ham det er ikke en big deal-fordi sandhed, er det ikke.
 • Må ikke være bange for at fortælle ham! Hvis du ikke stoler på ham nok til at nævne din periode foran sig, har du sandsynligvis ikke være intime nok, at det er et problem alligevel.
 • Husk: Perioder er helt naturlige, og er ingen grund til at skamme sig.
 • Hvis han er det værd, vil han ikke blive ked af noget, der er en naturlig del af din krop.
 • Hvis den eneste bekymring er ikke at være i stand til at være intime, foreslår at udforske sin krop og gøre noget særligt for ham, der ikke involverer vaginal kontakt. Han kan endda begynde at se frem til den tid på måneden, han finder din iver utroligt omsorgsfuld - for ikke at nævne sindssygt varmt.
 • Nogle mennesker vil ikke have et problem at have sex i en periode, så prøv: "Jeg vil gerne have sex, men jeg er på min periode - Hvordan har du det med det?"

Advarsler

 • Må ikke give ham alle detaljer om, hvordan det føles eller bivirkninger. Dette vil sandsynligvis brutto ham ud.
 • Medmindre du er i et langvarigt forhold, ikke henvende sig til situationen for tidligt. Der er ingen grund til at fortælle ham, at du vil være på din periode i en uge og et halvt. Han vil sandsynligvis spekulerer på, hvorfor du forsøger at afsløre så meget om dig selv, og potentielt få skræmt væk. Husk, folk tiltrukket af den mystiske, han behøver ikke at vide alt om dig.