Wkadk

Sådan at forstå, hvordan en fyr tænker

Piger siger "fyre tror ikke" er bare arrogant uvidenhed. Hvis du virkelig ønsker at samle respekt, er du nødt til at sætte gang i at lære, hvordan fyre tror. Bare fordi det er ikke det samme som, hvordan du tror, ​​betyder ikke, at de ikke tror på alle. Alle fyre tænke anderledes, så denne artikel forudsætter, at du har en bestemt fyr, der har tænkt processer, du ønsker at finde ud af.

Steps

Sådan at forstå, hvordan en fyr tænker. Find en fyr, hvis tankeproces er et mysterium for dig, hvem du gerne vil finde ud af.
Sådan at forstå, hvordan en fyr tænker. Find en fyr, hvis tankeproces er et mysterium for dig, hvem du gerne vil finde ud af.
 1. 1
  Find en fyr, hvis tankeproces er et mysterium for dig, hvem du gerne vil finde ud af.
 2. 2
  Tal med ham i forskellige situationer. Fyrene kan (og vil ofte) tænke og handle anderledes, afhængigt af hvem de taler med. Hvis du ser ham med en flok fyre taler om varme piger, sex og dumme handlinger, så skal du ikke antage, at dette er, hvordan han naturligvis tænker. Se ham, når han er sammen med en flok piger. Hvis du ser ham at være høflig, gratis og harmløse, kan han bare være at forsøge at imponere dem. Mens dette er mest sandsynligt selv delvist, er det sandsynligvis ikke 100% sin sande natur. Tal med ham i blandet selskab, og han vil sandsynligvis handle mere som sit sande jeg. Også bliver gode nok venner med ham og tale med ham privat, og han vil mere end sandsynligt afsløre hans sande jeg.
 3. 3
  Se, hvordan han reagerer på forskellige samtaleemner. Hvis alt hvad du ser ham som er en vis larmende dreng, så opdrage et emne om sociale problemer eller noget alvorligt. Du kan finde han er dybere, end du gav ham kredit for. Hvis alt hvad du ser ham som er en vis nørdet egghead, opdrage musik eller populærkultur, kan du finde, at han er interesseret i mere end blot videnskab og matematik.
 4. 4
  Hvis en fyr bliver ved at gentage noget, du bad ham om ikke at gøre, han sandsynligvis ser dig som en NAGGER selvom han foregiver at lytte. Hvis du ønsker at vide, om han lytter bare spørge ham, hvad han mener om, hvad du lige sagde. Du ville ikke være overrasket, når han ikke kan gentage halvdelen af, hvad du sagde.
 5. 5
  Også, hvis du tror, ​​at han ikke kan lide dig, og ønsker at se, om han virkelig kan lide dig som en ven, ikke være den første til at sige noget. vente for ham at starte samtalen.

Advarsler

 • Igen, ikke nogensinde antage en fyr er dum eller ikke tror, ​​ligegyldigt hvad han synes på ydersiden. Fyre vil blive fornærmet, hvis du antager dette.
 • Næsten altid en fyr vil ender med at sige noget dumt til sidst. Døm ikke den fyr i løbet af dette eller beslutte, at dette er, hvordan han altid tænker. Hvis han undskylder oprigtigt derefter tilgive ham og lade det gå.
 • Også være klar over, at der er også altid den fyr, der tænker alt for meget over tingene... den ene endnu sværere at håndtere end den, der ikke tror på alle!
 • De fleste fyre er gode fyre på hjerte, så sørg for at få ham at kende, før du tænker dårlige ting om ham.
 • Må ikke antage, at en fyr er altid ude at komme ind i dine bukser med det samme. Der er masser af fyre derude med selvkontrol og holdning kræves for at arbejde i en ordentlig miljø.