Wkadk

Hvordan at vide, hvornår hun er bare ikke interesseret i dig

Der er hundredvis af tips til, hvordan man se, om en pige kan lide dig, men hvad nu hvis du ønsker at vide, hvis de ikke kan lide dig?

Steps

Hvordan at vide, hvornår hun er bare ikke interesseret i dig. Forstå, at når en pige kan lide en fyr, hun er generelt meget opmærksomme på ham.
Hvordan at vide, hvornår hun er bare ikke interesseret i dig. Forstå, at når en pige kan lide en fyr, hun er generelt meget opmærksomme på ham.
 1. 1
  Forstå, at når en pige kan lide en fyr, hun er generelt meget opmærksomme på ham. Hvis du ikke fange hende kigger på dig, eller betale dig nogen opmærksomhed overhovedet, er der en chance for, hun ikke kan lide dig. Men også, så husk: En pige kan se på dig, analysere hele dit udseende, og være færdig med den tid, du nogensinde får chancen for at mærke hende.
 2. 2
  Vid, at piger generelt husker de mest ubetydelige ting fyrene siger. Uanset om de er vittigheder, eller tilfældige oplysninger, som afslører deres personlighed, VIL piger, der er interesseret huske det. Hvis hun ikke synes at huske noget, du har sagt før, eller nævner ikke noget, at hun ved du er interesseret i, så hun ikke kan lide dig.
 3. 3
  Indse, at en masse af de gange, pigerne vil huske bestemte steder (og på hvilket tidspunkt), som du besøger et sted (skoletid og hvad hal du er i), og forbi dig. Hvis man kun ser hende ved en tilfældighed, eller hvis hun har den samme klasse som dig, men hun er aldrig nogen steder tilfældigt i nærheden af ​​dig, så hun sandsynligvis ikke kommer ud af hendes måde at se dig.
 4. 4
  Tal med hende, hvis hun enten ikke grine af dine vittigheder, er der sikkert en god chance, hun er ikke interesseret, fordi de fleste piger vil grine deres knuser vittigheder, selv om de ikke er sjovt. Dog kan hun bare grine alligevel, (normalt er det mere tilbageholdende og stille, end hvad det ville være omkring hendes venner) bare for at være høflig.
 5. 5
  Vid, at piger fortæller deres bedste venner alt, og de ​​er formentlig en bedre indikation af hendes følelser end nogen (selv hende). Hvis du fanger hendes venner i steder, som du ville være, (igen, ned gangene, som du har klasser i), og de har noget reelt formål, så de er formentlig granske og vil fortælle hende om det senere. Hvis hendes venner blænding, ignorere eller give dig nogen form for negativ opmærksomhed, så de kan forsøge at antyde, at måske skulle du lade hende alene.
  • Hvis hun synes irriteret, når du taler til hende, om nogen form for emne, så hun sandsynligvis ikke kan lide dig. Der er en lille chance for, at hun bare er at have en dårlig dag, men hvis det er hele tiden, hun ikke kan lide dig.
  • Hvis du overhører hun taler om "nogle dreng, der kan lide hende, og det er irriterende" eller nogle ord herom, chancer er det kunne være dig.
  • Når nogen ikke ønsker at tale med dig, vil de som regel skære samtalen temmelig kort.
  • Hvis du taler til hende, og ingen af ​​hendes venner rundt, kan hun se sig om sine venner, eller tale om en af ​​hendes andre venner. Hvis hun begynder at tale om en af ​​hendes nære mandlige venner til dig, der er en konkret risiko for, at hun ikke er interesseret, og sandsynligvis ubehageligt med at du er der. Piger der kan lide en dreng vil ikke tale om deres fyr ven i en positiv måde, ville det måske give en indikation af, at hun kan lide hendes ven.
  • Hvis du nogensinde spørge hende ud, og hun tøver, eller siger, at hun "bliver nødt til at se", hvis hun kan gå den dag, og derefter gør op en undskyldning for, hvorfor hun ikke kan, så er hun sandsynligvis ikke er interesseret.
  • Når messaging hende eller passerer hende en note, hvis hun kan lide dig, ville hun være mere boblende i brevene, gør vittigheder, ved hjælp af udråbstegn, osv. Hvis hun svarer med kort, men hjertelig, svar, ofte med blot en periode, og ingen vægt på noget, så hun sandsynligvis ikke ønsker at være messaging / skrivning dig.
 6. 6
  Kig på hendes kropssprog. Hvis hun står for væk fra dig, øjne altid lidt afværget, skuldre flyttet væk, fødder pegede andetsteds, så hun sandsynligvis ikke interesseret.
 7. 7
  Det er simpelt, hvis hun ikke viser nogen interesse, så prøv at komme videre og forlade, måske hun er ikke det værd. Der er en masse af fisk til rådighed i havet.

Tips

 • Hvis hun løber fra dig, eller undgår du, ikke følger hende. Hun spiller ikke hårdt for at få, hun er ubehageligt, vred og måske endda lidt bange.
 • Kig på den type mennesker, hun associerede med den type mennesker, en pige hænger ud med, vil være mere end sandsynligt den type person, hun ville være interesseret ind dating.
 • Hvis du spørger hende, og hun fortæller, at hun ikke kan lide dig, ikke skubbe det. Ingen kan tvinge en anden person til at føle på en bestemt måde, og desværre hun er bare ikke interesseret.
 • Alle piger er forskellige. Hver har en anden tilgang mod dating, og måske nogle piger er meget tilknappet og rolig, og simpelthen ikke viser megen hengivenhed eller interesse.
 • Må ikke nogensinde forvente, at pigen til at fastsætte / gemme dig. Det er en meget usund måde at se kvinderne alligevel. Men stærk hun er, hvis du ikke kan gemme dig selv, hvordan kan hun? Hvis du forsøger at tvinge hende til, så vil du skubbe hende væk.
 • Husk, hvis du kan lide hende, vil hun vide det. Alt du skal gøre er at fortælle hende, og se, hvor det går.
 • Husk, at hvis hun nogensinde virker lidt kede sig, når du taler om dig selv, kan det være, fordi hun allerede kender det. Piger observere og analysere alt om deres crush. Guys, de kan lide, er konstant under mikroskop, af hende og hendes venner, og hun vil sikkert vide en masse om du allerede (din klasse tidsplan, musik smag, venner, livretter og drikkevarer osv.) Hun kan være interesseret, kan du har bare ikke givet hende noget nyt. Prøv at tale om noget, hun ikke kan observere, ligesom dine meninger om forskellige emner, din familie og tidligere.
 • Hvis hun er optaget, ked eller stresset, og du forsøger at tale med hende, ikke opfatter hendes reaktioner, kropssprog, osv., da de absolut ikke afspejle, hvordan hun normalt ville føle. Men hvis du kan se, at hun er glad, og derefter det øjeblik, du ankommer, hendes humør skifter negativt, hun ikke vil have dig rundt.

Advarsler

 • Undgå at holder øje med nogen, og forsøger at tvinge dig selv ind i deres liv. Dette kan betragtes som forfølgelse og er en uønsket forskud samt bliver meget ulovligt.
 • Pas på piger, der er skuespillerinder, eller flirter. Chancerne er, at de ved, hvordan man maskere deres følelser, og de ved også, hvordan man kan manipulere dig. Så holde vagt, fordi ikke alle piger er på udkig efter en kærlighed, eller et egentligt forhold.
 • Genert eller intelligente piger kan ofte være svært at læse, fordi de er stille og kan ikke vide, hvordan man håndterer personlige situationer. At være genert ofte stammer fra en mangel på tillid eller dårlige sociale færdigheder, som enten kvinder eller mænd kan mangler i hvert fald. Det er måske ikke altid ensbetydende hun, at hun ikke er interesseret, men snarere har svært ved at udtrykke det. Den bedste måde at opleve dette er at forsøge at tænke på en metode, der kan hjælpe hende til at føle mere behageligt, når omkring dig.