Wkadk

Hvordan vælger høje hæle

Høje hæle, især stilethæle, aldrig gå ud af stil med ægte fashionistas. Men det at være fashionable er ikke altid behageligt. Hvis du er en slave til høje hæle, du måske også lider ligtorne, knyster og faldet buer. Heldigvis findes der måder at gøre dem mindre skadelige for dine fødder (og ikke kun ved at tilbringe 300€ + på en elite designer par).

Steps

Hvordan vælger høje hæle. Smalle hæle og stiletter ser bedst på folk med en mere slank build og med mode, der er slank og slankende.
Hvordan vælger høje hæle. Smalle hæle og stiletter ser bedst på folk med en mere slank build og med mode, der er slank og slankende.
 1. 1
  Smalle hæle og stiletter ser bedst på folk med en mere slank build og med mode, der er slank og slankende. Mennesker med tungere builds bør se på platforme eller tykkere hæle til at holde tingene ser afbalanceret og proportional.
 2. 2
  Vælg din farve og stil. Basic sort er den klassiske look for en højhælede sko eller støvle, men vildere farver kan trækkes af. Der er mange stilarter, fra støvler til at pumper, slingbacks, og sandaler. Husk, at jo mere åbne sko, jo mindre støtte, det vil give, med mindst støttende sko være en rem typen sandal. Sørg for, at tøj og sko matche.
 3. 3
  Få den rigtige pasform. På grund af de belastninger af iført hæle, sørg for, at skoen passer virkelig! Tag din tid med at prøve dem på, og når du har et par, som du vil, bruge lidt tid i dem i butikken. Stå i dem, hvis der er nogen problemer, vil dine fødder fortæller dig temmelig hurtigt. En vigtig test er at stå på gulvet i skoene med dit knæ straight. Prøv nu at løfte dig på tæerne, så der er mindst en tomme plads under hælene. Hvis du ikke kan gøre det, hælene er for høje, og du bør ikke bære dem, vil du ende med at gå og stå med bøjede knæ.
 4. 4
  Øv gå derhjemme, før du tager hælene ud. Få dine fødder til at dem langsomt, prøv at bære dem i 15-30 minutter ad gangen, og derefter tage dem af og tage en pause. Når du går, sørg for at holde dine hæle lodret, IKKE rulle til siden! Især med højere hæle, vil dette føre til hælen glider og får dig til at falde. Øv dreje i hælene, du har brug for at være bevidst i dine skridt, eller du risikerer at snuble dig op. Du vil bemærke, at hælene forårsage dit skridt til at være kortere, og dette er normalt. Jo højere hælen, jo kortere dine skridt vil være. Forsøg ikke at skride ligesom du ville gøre i sneakers.
 5. 5
  Prøv at minimere mængden af tid, du bære dine høje hæle, især hvis du laver masser af walking. De fleste skader på fødder, knæ og ryg kommer fra regelmæssig langvarig brug af at gå i høje hæle. Når du er færdig iført hælene, bruge et par minutter til at give dine fødder en massage. Arbejd dine ankler i et par forskellige retninger og massage hvælvingerne. Dette vil bidrage til at løsne eventuelle muskler, der kunne have strammet eller blive anstrengt fra at bære hælene.
 6. 6
  Styles med en svag platform under tå området tendens til at være mere behageligt, da de minimerer vinkel og pres på fodballen.

Tips

 • Når du får dine nye sko hjem, tjekke såler. Hvis de er slick og glat, få nogle groft sandpapir og ru dem lidt op for trækkraft. Små trækkraft puder er også tilgængelige, som kan blive hængende på sålerne. Gør dette, når du har testet skoene, og er sikker på at de passer.
 • Trædepuder for kugler af dine fødder kan være nyttig. Gel puder og indlægssåler designet til højhælede sko er tilgængelige som godt.
 • Hvis du er ude omkring i byen, og planen om at gøre en masse Walking, kan du bære et par sneakers, lave hæle eller flade slip-ons til komfort. Bær de høje hæle i en totalisatorspil taske for at skifte til senere, når lejligheden kræver det.
 • Sørg for, at hælene er stabile og justeret korrekt (i nogle sko hælen selv bevæger sig, når du går).

Advarsler

 • For meget smerte er et dårligt tegn, tage skoene af og finde ud af hvorfor. Hvis de ikke passer, uanset hvor meget du kan lide dem, slippe af med dem. Du har kun et par fødder og sko kan udskiftes.
 • Du er nødt til at være langt mere forsigtige med terræn, græs, grus, is, metal riste og andre ting kan spænde ben for dig meget let, beskadige eller bryde din hæl, eller værre. Lange gåture i hælene ikke anbefales; med din kortere skridt, bliver du nødt til at gøre mange flere skridt til at dække en given afstand.
 • Hvis du bære hæle hele tiden, kan det intense stress på dine muskler, sener og led forårsage permanent skade på dine fødder. Gør det ikke, du ville blive tvunget til at tilbringe resten af ​​dit liv i "Comfort" sko, og det er en barsk skæbne. Knyster, hammertæer, og akillessene problemer er almindelige i høj hæl wearers. Tag en pause, skifte sko regelmæssigt og motion for at bo i shape.Only bære dem op til to gange om ugen.