Wkadk

Sådan laver du din egen deodorant spray

Leder du efter deodorant, der er billigt og ikke har skrappe kemikalier? Denne sikre deodorant opskrift bruger ingredienser, du kan finde i dit køkken, er ekstremt nemt at lave, og det virker!

Steps

Sådan laver du din egen deodorant spray. Fyld sprayflaske om halvvejs med vand.
Sådan laver du din egen deodorant spray. Fyld sprayflaske om halvvejs med vand.
 1. 1
  Fyld sprayflaske om halvvejs med vand.
 2. 2
  Bland i omkring en ottendedel af en teskefuld bagepulver. Bland grundigt.
 3. 3
  Holde tilføje små mængder af bagepulver, indtil blandingen bliver fugtig og pasta-lignende med en struktur, der er både glat og smidig. Det beløb, du ender med at bruge, vil afhænge af, hvilken type vand, der anvendes, og størrelsen af ​​din flaske. Nogle vandtyper fjerne "slimet" føler og så du bliver nødt til at tilføje mere.
 4. 4
  Tilføj en dråbe æterisk lavendelolie, hvis du ønsker. Du kan ønske at anvende en anden type af æterisk olie, det er fint, men vær sikker på at kende de egenskaber olie og sikkerheden for at anvende til din hud, og for eventuelle medicinske tilstande, du måtte have.
 5. 5
  Ryst flasken forsigtigt for at blande alle ingredienserne sammen. Det skal føles glat, og det skal være helt fordi enhver kornede partikler vil irritere huden og irritere det i løbet af dagen. Når blandingen opfylder disse krav, deodorant er klar til at anvende.
 6. 6
  Spray hjemmelavet deodorant på armene. Må ikke skylles. Simpelthen blidt massere underarm, så huden vil absorbere deodorant hurtigere, og for at gøre det muligt at sprede sig til hele din underarm.

Tips

 • Hvis din deodorant er for våde, og det føles ikke glat, blot tilføje lidt mere bagepulver. Hvis det føles grynet, tilsæt mere vand. Glem ikke at ryste flasken.
 • Denne deodorant kan normalt vare gennem en dag, afhængigt af dine aktiviteter. Du kan være nødt til at bruge mere eller mindre, hvis du er sporty, smide flasken ind i din taske og re-spritz efter behov.
 • Hvis deodorant ikke fungerer godt, eller du kommer til at have en meget, meget aktiv dag, prøv at tilføje lidt mere bagepulver og gnide det forsigtigt, når du anvender. Det er en god idé at holde en beholder med bagepulver i dit badeværelse for dette. Når du har brug for det, bare dab med fingrene.
 • Hvis du får nogen hvide pletter fra at anvende for meget, slappe af: bare skylles ud med vand, bagepulver er ikke skadeligt for tøj.

Advarsler

 • Hvis du oplever nogen reaktioner, stop med det samme. Enten tale med din læge eller en hudlæge om en mulig følsomhed eller allergi over for bagepulver.
 • Brug kun så meget som du har brug for! For meget bagepulver kan forårsage irritation eller pletter. Du bør starte ud med en smule at bruge og øge mængden af ​​deodorant du bruge, hvis det er nødvendigt.

Ting du behøver

 • Bagepulver (natron), ikke at forveksle det med bagepulver!
 • Vand - destilleret eller filtreret vand eller regnvand er det bedste valg til at undgå at tilføje flere kemikalier til din krop
 • Sprayflaske
 • Lavendel olie (valgfrit)
 • Valve
 • Pumpe