Wkadk

Hvordan undgår en potentiel voldtægt

Voldtægtsforbrydere er rovdyr. Periode. Ved at følge disse trin, kan du prøve at gøre din verden til et lidt mere sikkert fra disse rovdyr. Du vil få information og færdigheder, du har brug for at beskytte dig selv psykisk og fysisk.

Og husk, selvom bliver opmærksom på dine omgivelser og vide, hvordan at forsvare dig selv er vigtigt, voldtægt er i sidste ende voldtægtsmand skyld, ikke offerets. Denne artikel er ikke ment til at begrunde en voldtægtsforbryder handlinger på nogen måde, det simpelthen giver tips, der kan hjælpe dig med ikke> føle sig sikrere.

Steps

Hvordan undgår en potentiel voldtægt. Må ikke blive distraheret, især af teknologi.
Hvordan undgår en potentiel voldtægt. Må ikke blive distraheret, især af teknologi.
 1. 1
  Må ikke blive distraheret, især af teknologi. Må ikke jogge med din iPod, fordi angribere er på udkig efter nemme, distraheret personer, der søger, som om de ikke er opmærksom på omgivelserne. Det samme kan siges om at tale på din mobiltelefon. Men på den anden side, hvis du føler nogen er efter dig, trække ud af din mobiltelefon og foregive at tale med nogen, fordi din "samtalepartner" ville være klar for et angreb. Hvis din potentielle hacker går for "ingen vidner," de kunne bakke ud og ændre deres sind. Du kan endda lade som du er møde op med nogen, og de er her allerede / overskrift på denne måde meget snart. Må ikke sige "5 minutter" eller angriber kan kun beslutte at iværksætte hurtigere. Hvis de tror, ​​du er i trygge hænder, eller vil være i mindre end et minut, kan de tilbage fra.
 2. 2
  Lær at stole din tarm instinkter. Det kan spare dig fra at blive voldtaget eller værre. Hvis du føler dig utilpas eller usikker i anyway, det er i din bedste interesse at komme væk og få hjælp. Brug dine instinkter og være opmærksom på din fryse instinkt. Bevæge sig hurtigt... kamp, ​​flugt eller fryse er vores naturlige instinkter, så vær opmærksom på, at alle 3 eksisterer.
 3. 3
  Vær opmærksom på dine omgivelser på alle tidspunkter. Parkeringspladser og parkeringshuse er to af de steder, der oftest er omfattet af forsøg voldtægtsforbrydere. Disse mænd er rovdyr, så se dine omgivelser omhyggeligt. Hvis du er på en parkeringsplads og føler nogen er efter dig, begynde at gøre støj - taler til dig selv højlydt, tale med en fiktiv person, eller foregive at tale på din mobiltelefon. Jo højere det potentielle offer, jo mere rovdyr er egnet til at fryse.
 4. 4
  Forstå, at din frisure kan gavne en hacker. Ponytails og lange hår er nummer et styles voldtægtsforbrydere søger fordi langt hår og hestehaler er nemme at få fat.
 5. 5
  Overvej, hvordan du klæder dig. Ikke hvor attraktivt du kjole, men hvor svært det kan være at komme væk, bør du blive kontaktet af en hacker, og hvor let det er at fjerne tøj. Lange, tynde nederdele, der gør det svært at køre gøre dig sårbar. Vanskelige at fjerne tøjet er de bedste. Overalls og heldragter jumpsuits og sparkedragter (helst med bag eller side lynlåse) er bedst, de er svære for andre at fjerne kraftigt. Undgå bukser og nederdele med elastik talje - disse er lettest at fjerne. Slacks og nederdele med lukkemekanismen på bagsiden eller siden er fordelagtige, fordi disse gør det sværere for en hacker at nå at løsne dem. Bælter er også stor, de er en ekstra element en hacker skal fjerne. Et bælte, der har en kompleks nitte forskellig fra den traditionelle type er fremragende; en, som du forstår, hvordan det virker, men angriberen kan ikke. Kjoler og endda toppe med en lynlås eller en eller flere knapper i ryggen er til din fordel. Disse kan være sværere for dig at don og fjerne, men et par ekstra minutter hver morgen og aften bliver klædt og lidt mere stretching er uvurderlig for at forhindre voldtægt.
 6. 6
  Brug din højeste stemme, hvis du er i tvivl. Husk, dens bedre at blive betragtet skør, end at tie stille for at undgå underlige udseende.
 7. 7
  Carry defensive elementer kun hvis du ved, hvordan man bruger dem. Husk, at nogen "våben", der kunne såre en potentiel hacker blive brugt imod dig, hvis du ikke er veluddannede og komfortable med det. Hvis du kommer til at bære en pistol, så sørg for at tage klasser i brugen, praksis ofte på en skydebane, og gælder for et skjulte våben tillader, hvis du medbringer en kniv, tage et kursus på den mest effektive måde at bruge det. Husk, at selv en paraply eller pung kan bruges som et våben mod en angriber, og har mindre chance for at blive vendt mod dig.
 8. 8
  Yell, råbe og gøre opmærksom på dig selv. Angribere normalt har en idé om, hvordan angrebet vil ske. Sprænges den idé. Kæmp som en psykotisk kat, og råber højt og stærkt;
 9. 9
  Yell "ringe 911. NU." Der er en fælles tro er det bedre at kalde "ild" end hjælp - men mange tror, ​​at det er forkert, hvis ikke almindelig forkert. »Fire idé" er baseret på den overbevisning, at folk ikke ønsker at blive involveret i at hjælpe derfor bør du narre dem til at tro, der er en brand. Dette kunne være uklogt. Talrige tilskuer undersøgelser (f.eks Latane og Darley) viser årsagen omkringstående ikke hjælper, er en simpel en, forvirring Bystanders er usikker på, hvad der foregår,. gør angriberen og offeret kender hinanden osv. Dette vil foreslå det er bedre at "sige det som det er" og råber "POLITI?! "" CALL 911 NU "," GUN "eller" HJÆLP "ord som" POLITI "er mere tilbøjelige til at skræmme angriberen og alarm omkringstående til sandheden af ​​situationen - Råben!" Fire "får folks opmærksomhed, men når der helt klart ikke er en, ordet "POLITI" kunne arbejde hurtigere Undersøgelser har også foreslået dette effektive strategi:. peger på en individuel tilskuer og siger "du sir, i hvid skjorte, jeg har brug for din hjælp nu! - Denne mand angriber mig... "Sig det, som det er, og peger på en person.
 10. 10
  Tag et grundlæggende selvforsvar selvfølgelig såsom voldtægt aggression forsvar (RAD). Kontakt dit lokale politi kontor for programmer såsom RAD.
 11. 11
  Bo forsigtig ved fester og barer. Forkæl din drink ligesom en 75€ 0,00 mia. Lad ikke nogen holde din drink. Lad ikke din drink overalt. Undgå noget, at nogen giver dig. Det kunne "forfalsket." Hold altid, beholde og få dine egne drikkevarer. Efterlad aldrig en drink uden opsyn for selv et øjeblik. Hold din hånd over toppen af ​​din drink, fordi det er nemt at falde noget ind i det. Må ikke acceptere en drink fra en dato, medmindre bartender eller waitstaff leverer det direkte til dig. Ønsker ikke at være uhøflig? Hvem bekymrer sig, bare oplyse dine præferencer, og hvis han ikke overholder tjeneren drikke levering, derefter tage drink på toilettet med dig og dumpe det. GHB opløses straks, især hvis dens pulveriseret. IKKE lader dine venner alene og drukket. IKKE blive efterladt af dine venner. Fortælle andre mennesker, hvor du skal hen. Vær opmærksom på de offentlige badeværelser i klubber og barer. Kvinder er blevet angrebet på dametoilettet, hvis det er øde.
 12. 12
  Tænk og øve at være forsigtige på dansesteder eller andre steder med høj musik. Nogle gange er det så højt, at ingen vil være i stand til at høre dig græde om hjælp.
 13. 13
  Arbejde på at være selvhævdende. Hvis nogen giver dig uønsket opmærksomhed, fortælle dem til at bakke ud. Der er ingen grund til at være høflig, når nogen gør uønskede seksuelle tilnærmelser.
 14. 14
  Plan. Hvis en voldtægtsforbryder er i din bil, og sidder i passagersædet med et våben til dig, vil de fortælle dig at gå et sted, hvor de er mindre tilbøjelige til at være vidne til. Uanset hvad du gør, ikke følger deres anvisninger. Sæt på din sikkerhedssele, derefter køre ind i noget stationært, ligesom en container eller lygtepæl. Airbaggen og sikkerhedssele vil holde dig i live, og nedbrud vil trække opmærksomhed. Det er bedre at være i en bilulykke end bliver voldtaget og muligvis dræbt. Bevar roen og forsøge at overraske voldtægtsforbryder.
 15. 15
  Forstå, at varevogne er den # 1 køretøjer, der anvendes i voldtægter. Voldtægtsforbrydere vil parkere ved siden af ​​førersiden, og som du forsøger at komme ind, vil de trække dig ind i varevognen. Hvis der er en varevogn på førersiden af ​​bilen, gå ind gennem passager dør. Hvis der er varevogne på begge sider, gå tilbage til, hvor du var, og få en person som en sikkerhedsvagt til at gå dig til din bil. Må ikke parkere ethvert sted, der føles usikre.
 16. 16
  Øv at være omhyggelig, når du går ind i dit hus eller bil, fordi nogen let kunne skubbe dig ind og låse døren bag dig. Vær opmærksom på dine omgivelser, bære dine nøgler klar i hånden og se dig omkring, inden du åbner døren.
 17. 17
  Hold personlige oplysninger private. Må ikke reklamere for din info verbalt eller på internettet. Også være meget varsomme med møde op med nogen, som du møder på internettet. Der er aldrig en god grund til at mødes med en person, som du aldrig har mødt personligt, eller som taler dig ind møde op, når du er tøvende. Hvis du tror, ​​du skal gøre dette, bringe en anden, helst en ven, der er ældre og møde personen på et offentligt sted.
 18. 18
  Forstå sårbarhedsfaktorer: Ifølge omfatter sårbarheder forudgående seksuelt misbrug som en mindre, at være kvinde (køn), som er under 18 år, alkohol eller stofmisbrug, og rovdyr som gommen deres ofre til at tro...
 19. 19
  Gå med tillid. Kig op som du går og stå oprejst, foregiver, som om du har to store pantere på hver side af dig, som du går lyder måske dumt, men det kan bidrage til at øge tilliden. Angribere er mere tilbøjelige til at gå for dem, hvem de tror, ​​kan ikke forsvare sig selv.
 20. 20
  Bemærk og efterlade mærker. En stor bid mærke på deres ansigt, punkteret øjeæble, dybt ridset benet, revet ud piercing osv. let kan identificeres, ligesom mindeværdige tatoveringer, osv. Tænk dræbe. Gå efter svage pletter ligesom øjne (poke hårdt), næse (hard opadgående bevægelse med den nederste del af din åbne hånd) kønsdele (grab virkelig stramt og klemme eller slag hårdt) osv. for at sikre persons hænder er ikke gratis for punch eller holde på dig, og du kan køre til det. Hvis du er i et sted, hvor du ikke kan køre, mærke dine omgivelser og efterlade et mærke på dem, hvis du kan. Voldtægtsforbrydere er blevet fanget, fordi deres ofre efterlod identificerbare tandmærker, søm mærker, eller DNA i bilerne eller lokaler, hvor de blev overfaldet.
 21. 21
  Medbring en hund, hvis der går til parken, stranden osv. Alene. Hvis du har en hund med dig, det er ligesom at have en anden person med dig. Store hunde er skræmmende for rovdyr, selv hvis dit kæledyr er ikke ligefrem modig. Hvis du ikke har en stor hund, bringe den lille alligevel. Chancerne er, når din lille hvalp ser dig i problemer, vil han være mere end glade for at protestere. Rovdyr vil normalt ikke angribe en person med en hund, stor eller lille, fordi hunde normalt gør sådan larm du forpligtet til at henlede opmærksomheden, hvilket er uønsket for rovdyr. Hvem ved - din puddel kan bare overraske din hacker, da han griber dig.
 22. 22
  Mentalt forberede, hvis du er taget af en voldtægtsforbryder. Du skal gøre alt i din magt for at undslippe, selv hvis det betyder at såre dig selv. Nogle gange vil voldtægtsmand dræbe sine ofre til at forhindre ham fra at blive fanget eller identificeret. Hvis voldtægtsmand kommer i dit hjem, smide tunge genstande gennem vinduer og ved voldtægtsmand. Gøre så meget støj, som du kan. Må ikke komme i bil eller varevogn med dem, hvis du kan hjælpe det. Hoppe ud af en kørende bil eller crashe bilen, hvis du kører. Kig efter enhver lejlighed til at skade dem og flygte. Tag din ekstrem frygt og gøre det til at bekæmpe vrede mod din hacker. Må ikke være passive, medmindre du føler du er nødt til, fordi et våben er på dig. Aldrig give op uden at kæmpe en kamp.
 23. 23
  Gør øjenkontakt, hvis du bliver forfulgt af en person, som du synes er en potentiel trussel. En angriber kan være mindre tilbøjelige til at strejke, hvis de tror, ​​du vil være i stand til klart at identificere dem.
 24. 24
  Aldrig komme ind i en potentiel voldtægtsforbryder bil eller tillade dem ind din, hvis du kan undgå det. Kør, skrige, slås eller gøre, hvad du kan for at holde fra at blive tvunget ind i den bil, fordi når du er mobil, hvilket øger sandsynligheden for, at du vil blive taget til et fjernt sted, hvor voldtægtsmand kan tage deres tid. Det er at foretrække at blive skadet og flygte end at blive taget til midten af ​​ingenting, og dræbt.
 25. 25
  Lær "synge". Det betyder Solar Plexus-Instep-Næse-lysken, de fire angrebspunkter du bør fokusere på, hvis greb bagfra. Elbow dem i solar plexus, stamp på foden så hårdt, som du kan, og når de slip, vende rundt og marmelade i din hule hånd i deres næse i en opadgående bevægelse, slut derefter med et knæ til lysken. Dette kan deaktivere din voldsmand længe nok for dig at komme væk. Må ikke bekymre dig om at skade dem, fordi de har til hensigt at gøre noget meget værre at du gør noget, der kan forhindre dem voldtage dig Hvis intet af dette virker bare råbe og skrige, men hvis din i midten af ​​ingenting Prøv at kæmpe og køre for at tildække eller højere jorden.

Tips

 • Voldtægtsforbrydere ikke nødvendigvis ligner forbrydere. Den person kunne se meget normal, velplejet, atletisk behagelig, ung osv. De ser måske ikke det onde, eller som en dårlig fyr. De kunne være din chef, en lærer, en nabo, kæreste eller veninde, eller slægtning.
 • Din naturlige instinkt kan redde dit liv. Opmærksomme på det. Det er ligesom radar og kan forhindre alvorlige problemer. En fælles rapportering af kvinder, der er ved at se deres voldtægtsmand er en rolig stemme inde fortælle dem noget er meget forkert. Lyt og respektere den stemme. Hvis der er en antydning af fare om personen eller omgivelserne, ikke ignorere det.
 • Husk, at angriberne normalt ønsker et let bytte, så ikke samarbejder! Hvis du bliver seksuelt overfaldet, råber ting, som gør det klart, alle, at angriberens handlinger er uvelkomne.
 • Må ikke undervurdere dine evner. Den menneskelige krop har en fantastisk styrke og Vid i situationer som denne. Når adrenalin går i gang, så længe du ikke er alt for lammet af frygt, ville du blive overrasket over, hvad du kan gøre.
 • Hold juridiske og rådgivet sprays, peber og chili pulver i tasken.
 • Når det er muligt, skal du bruge dit knæ til at levere en skarp opadgående slag, så hårdt som du kan, til en mandlig hackerens skridtet / lysken for midlertidigt at deaktivere ham, så du nogle værdifulde tid til at lave en hurtig flugt.
 • Voldtægt kan og gør strejke nogen som helst. Alder, social klasse, etnisk gruppe og har ingen indflydelse på den person en voldtægtsmand vælger at angribe. Forskning data viser klart, at en måde en person kjoler og / eller handlinger ikke påvirker voldtægtsmand valg af ofre. Hans / hendes beslutning om at voldtægt er baseret på hvor let han / hun opfatter hans / hendes mål kan blive intimideret. Voldtægtsforbrydere søger efter tilgængelige og sårbare mål. Statistikker er opnået fra forskellige kilder, herunder studiet Voldtægt i Europa, 1992, National Victim Center, Federal Bureau of Investigations og National Crime Survey.
 • Tror ikke du skal være rart. Være uhøflige og hadefulde, fordi disse rovdyr vil forsøge alt for at fremkalde en sympatisk respons fra dig.
 • Blive offer for seksuelt misbrug af børn faktisk fordobler sandsynligheden for seksuelt overgreb på grund af forhøjede niveauer af PTSD og traumatiserede psykologiske grænser (Parillo et al, 2003.)., (Sarkar, N., Sarkar, R., 2005).

Måder at søge hjælp til at undgå dette er anført nedenfor.

 • Så kliché som det er, undgå at gå ud om natten. Hvis du tilfældigvis at være ude om natten, sørg for at det er et veloplyst, overfyldt, hovedgaden og du er med mindst én anden person. Bær din mobiltelefon i hånden klar til at foretage et opkald, og hvis du har en, en nøgle i den anden, der skal bruges som et våben.
 • Hvis du er i et køretøj i bevægelse, skal du ikke være bange for at springe ud. En brækket arm er bedre end dit liv. I tilfælde af at du er i ryggen af ​​en varevogn eller kuffert, se dig omkring. Ifølge loven skal alle biler have badebukser, der åbner indefra, så hvis det er en nyere bil, du er i lykke. Hvis det er en van med nogen døre, eller de ikke kan åbnes, punch gennem et vindue med en nærliggende genstand eller endda din knytnæve, hvis du tror du kan. Som jeg sagde, er du nødt til at bløde, og komme til skade, men vil du ikke hellere det end at blive voldtaget og muligvis dræbt?
 • Hvis du ser en, så prøv at komme på en bus. Selv hvis du ikke har nogen penge der er en lov (i hvert fald i UK), at hvis du er i problemer, eller en ubehagelig situation føreren er forpligtet til at lade dig med det samme.
 • Hvis du bemærker, de nemme mål er en lige linje. Øjne, næse, mund, hals, solar plexus, bryst (hvis en kvinde), mave, lyske, knæ og vrist.
 • Det er også nyttigt at, hvis de er nede for god, til at efterlade en lille note som et smykke eller en bandana eller noget, der er din med dem, så de kan identificeres senere. Bedre endnu, forlade som mange kradsemærker, bid, blå mærker, eller (som grov, som det er) spytte.
 • Scream. Scream dine små lunger ud som om der er nogen i morgen. Scream i deres øre hvis det er muligt, vil dette deafen dem et øjeblik. Medmindre de har et våben til dig, ignorere dem, hvis de siger ikke at skrige. Råb "Voldtægt" eller noget i den retning, "Ring til politiet, jeg bliver voldtaget!"
 • Husk, at du har ret til at lemlæste din hacker. De havde endnu værre hensigter, og du har fuld ret til at forsvare dig selv. Må ikke være bange eller nervøs for at gøre noget for dem, de fortjener det. Vær så aggressiv som muligt.
 • Husk at improvisere. Uanset hvad du har på dig kan bruges som et våben i en eller anden måde eller form. For eksempel, hvis du har et par høje hæle på at få disse sko og stikke dem i øjnene eller noget med hælen. Selv dine nøgler kan bruges som et våben, hvis de er strittende nok. Snitte deres håndled eller hals eller stikke deres øjne ud. Når de er nede, køre væk med det samme og ringe efter hjælp og køre til den nærmeste overfyldt sted og fortælle så mange mennesker som du kan, hvad der skete med dig. Må ikke vente for dem at komme op igen. Hvis de kan, vil dette kun gøre dem endnu mere vrede og gøre værre ting.
 • Få en hund
 • Når du er hjemme, spille det sikkert ved aldrig at lade folk ind i dit hjem, som du ikke kender. Hvis det er en handyman, kabel reparation, osv., fortælle dem, du har brug for at se et foto-id, og deres lastbil. Hvis du ikke har tillid til dem med det samme, end lad dem ikke i. Hvis de ikke ser dig i øjnene, har et foto-ID, køre en lastbil med firmanavn på det, eller bære en uniform, der er mistænkelig adfærd. Lad dem ikke ind i dit hjem! Bed dem om at ringe til virksomheden, mens de venter udenfor så har virksomheden ringe til dig eller ringe til virksomheden selv.
 • Løft dine personlige grænser. Hold din indre-selv beskyttet psykisk og fysisk. Indse rovdyr kan få øje på et let mål gennem en hurtig psykologisk eller visuelle blik.
 • Gå ikke i panik!
 • Andre faktorer, der påvirker inddrivelse er følelsesmæssig støtte fra venner, relationer, sociale og samfundsmæssige støtter (Sarkar, N., Sarkar, R., 2005).
 • Undersøgelser finder, at ofre for flere overgreb har højere niveauer af PTSD end ofre for kun én overfald. Så hvis nogen blev overfaldet to gange i barndommen og ungdommen, de ville være i en øget risiko for voksne overfald.
 • Kun kæmpe tilbage, hvis de gør det første skridt. Ellers kan du blive opkrævet med overfald. Må ikke slå dem op, før der sker noget.
 • En undersøgelse viste, at af de 433 seksuelle overgreb respondenter, to tredjedele rapporteret mere end én hændelse (Sorenson et. Al., 1991)
 • Fortæl din hacker at du er gravid. Der er en mulighed angriberen kan føle en vis sympati eller anger og måske stoppe voldtægt.
 • Intervention såsom rådgivning for psykiske problemer (som PTSD) og for eventuelle afhængighed relateret til misbrug kan hjælpe folk med seksuelt misbrug af børn historier overvinde nogle af misbruget-relaterede efterfølger, der gør dem sårbare over for voksne re-viktimisering (Parillo et. Al., 2003).

Yderligere ressourcer

Mens dette Google giver skridt til at reducere din egen risiko for seksuelle overgreb, forebygge seksuelle overgreb er et meget bredere emne end How-To-Manual format (for nogen manuel) er designet til.

Hvis du gerne vil hjælpe med at forhindre seksuelle overgreb i dit samfund, er nogle af de mange ekstra ressourcer nedenfor.

 • Anti-seksuel vold uddannelse er nøglen til forebyggelse. Nogle uddannelsesprogrammer for at forebygge seksuelle overgreb ved at uddanne unge til ikke fornærme er opført. Programmerne coaching drenge til mænd fra endabuse og Kan jeg kysse dig er to gode eksempler. færdigheder er også angivet.

Advarsler

 • Pas på offeret skylden og voldtægt myter. Den eneste ansvarlige for et overfald er gerningsmanden. Hvis du er blevet overfaldet, uanset hvad du gør, eller ikke gør, i hvert fald, er det ikke din skyld.
 • Hvis du skulle vælge at eje og bruge et skydevåben, forstå, at de er ekstremt farligt, især hvis de ikke anvendes og opbevares korrekt. Brug en aftrækkerlås mekanisme til at sikre, at dit våben ikke vil blive brugt imod dig, selvom ved et uheld (dette er især vigtigt, hvis du nogensinde kan have børn i dit hjem). Uddan dig selv om ordentlig rengøring og vedligeholdelse af dit skydevåben for at sikre, at det altid vil være i brugbar stand, hvis du skulle brug for det.
 • Hold gas i din bil. Være praktisk og ikke tage nogen chancer. Hvis du ved, du går efter en lang tur, holde styr på din gas og gøre mange stop for at fylde op.
 • Følg skydevåben love dit område.