Wkadk

Hvordan til at være loyal

Vi lever i en verden, hvor synes at være reglen om dagen, og personlig vinding målet for de fleste relationer og bestræbelser. En af de mest ærefulde karaktertræk en person kan udvikle, er evnen til at være loyal, hvorvidt til familie, venner, en arbejdsgiver eller klubber og organisationer, som vi kan tilhøre..

Steps

Hvordan til at være loyal. Forstå hvad er loyale midler.
Hvordan til at være loyal. Forstå hvad er loyale midler.
 1. 1
  Forstå hvad er loyale midler. Du skal være villig til at lade dine egne interesser at tage andenpladsen at være virkelig loyale over for en anden person eller årsag. Loyalitet er simpelthen den handling at sætte nogen eller noget andet foran sig selv.
 2. 2
  Vær villig til at ofre. At være loyal i en patriot forstand, som i loyale over for sit land, har placeret millioner i fare i krige gennem historien. De mennesker, der tjener i den moderne militær er loyale over for deres nation, dets flag, og formålet, de tjener for. At være loyal over for en ven eller din egen familie kan også kræve ofre.
 3. 3
  Tag dig tid til at se på de behov, hvem vil have din loyalitet. At tage skridt for loyalitet, er du nødt til at erkende, at det er en bevidst indsats, og for at være virkelig loyale over for nogen, er du nødt til at være villig til at investere dig selv, din tid og energi i dem.
 4. 4
  Spørg dig selv, om hvad eller hvem du tilbyder din loyalitet til, er værdig af investeringen. Er den person eller organisation, der beder om din loyalitet værd? Afhængigt af hvad filosofi eller religion kan du følge, kan du finde vejledning der. I den jødisk-kristne religion, kan rækkefølgen af ​​loyalitet sammenfattes som "Gud, familie og land", at sætte loyalitet over for Gud først, og derefter familie, og endelig land.
 5. 5
  Overveje fordelene ved loyalitet. Det kan være de mest oplagte i tilfælde af beskæftigelse. At være en loyal medarbejder skaber ofte sine egne belønninger, med stigninger i løn, jobsikkerhed, og respekt fra din arbejdsgiver. At være en loyal arbejdsgiver, der er villig til at se efter dine medarbejdere, vil give dem incitament til at blive mere engagerede og produktive for dig.
 6. 6
  Afveje omkostningerne ved at være loyal. Du bør altid strukturere hierarkiet af din loyalitet i henhold til dine værdiansættelse af deres betydning. Hvis det at være loyal over for en gruppe eller klub får dig social udstødelse eller skaber negativ indflydelse i din familie eller andre sociale omstændigheder, kan det ikke være umagen værd at fortsætte denne loyalitet.
 7. 7
  Balance din loyalitet med dag-til-dag behov for dit eget liv og din familie. At være loyal over for en frivillig gruppe eller social organisation på bekostning af at tage tid til din familie kan resultere i lidelse tab i din personlige relationer.
 8. 8
  Kig efter belønning og påskønnelse i dine bestræbelser på at være loyale. At være loyal over for en utaknemmelig person eller gruppe er ikke meget givende, og selv om dette indebærer en egoistisk motivation for din loyalitet, er det en praktisk ting at forvente, den person eller gruppe, som du giver din loyalitet til at være loyale over for dig til gengæld.

Tips

 • Hold et realistisk syn på din loyalitet, og omkostningerne forbundet med det.
 • Sørg dens en sand ven.

Advarsler

 • Vær opmærksom på at det ikke er usædvanligt at blive belønnet for loyalitet og engagement med krav om mere og mere af din tid og energi.