Wkadk

Hvordan man kan forbedre sociale færdigheder

Evnen til at være i stand til at socialisere er en stor spørgsmål om liv. Forbedring sociale færdigheder tager ganske vis indsats og tillid. Hvis du føler som om du har brug for at forbedre dine sociale færdigheder, her er hvor du skal begynde.

Steps

Hvordan man kan forbedre sociale færdigheder. Bliv involveret i samtaler!
Hvordan man kan forbedre sociale færdigheder. Bliv involveret i samtaler!
 1. 1
  Bekæmp generthed. Hvis du ikke allerede har, så er du nødt til at gøre det.
 2. 2
  Bliv involveret i samtaler! Du vil aldrig få det bedre, hvis du ikke blive involveret. Det er den eneste måde at forbedre.
 3. 3
  Tal med nogen, du normalt ikke ville tale med.
 4. 4
  Byg selvværd. Du vil aldrig lykkes, hvis du ikke har tillid.
 5. 5
  Vær afslappet omkring mennesker. Folk kan lide det, når du er interessante.
 6. 6
  Hvis du taler til folk, der fungerer som åbne døre, du er heldig! Du kan tale med dem om noget, der er på dit sind, og de vil sandsynligvis give dig gode råd! Vigtigst er det, de vil trøste dig!
 7. 7
  Aldrig nogensinde blive betyder for andre mennesker. Må ikke fornærme og sprede sladder til folk, du ikke har tillid til.
 8. 8
  Henvisning sociale færdigheder bøger og guides! Der er et væld af ressourcer derude, hvis du kun søge efter den.
 9. 9
  Vælg specifikke mål og arbejde hen imod dem. Forsøger at "forbedre dine sociale færdigheder" er sådan en bred målsætning, at det er svært at se fremskridt i retning af det, og det er let at blive afskrækket. I stedet vælge et mål, der er udfordrende, men gennemførligt og specifik. For eksempel kan du beslutte "Jeg ønsker at blive trygge ved at tale med min lab partner" eller "Jeg ønsker at kunne deltage i en samtale på en fest"
 10. 10
  Du kan også vælge specifikke færdigheder til at arbejde på. For eksempel, i stedet for at forsøge at forbedre alle dine sociale færdigheder på én gang kan du købe en bog om kropssprog og arbejde på det første. Når du føler dig godt tilpas i din forståelse af kropssprog, kan du læse en vejledning om small talk og praksis at næste. Lær sociale færdigheder i baby skridt!
 11. 11
  Mennesker kommunikerer, fordi der er et incitament til. Find mennesker, der deler de samme interesser som dig! For eksempel, hvis du elsker fodbold så snakke om fodbold! Det er sådan, de fleste venskaber starter, hvorfor tror du se en masse venner er mennesker, der deler noget til fælles? F.eks Den basketball gruppe, fodbold gruppe, videospil gruppen.

Tips

 • Gør øjenkontakt og smil mere.
 • Jo mere praksis, jo nemmere bliver det!
 • Smiler altid - især på det modsatte køn!
 • Instant Messaging ikke rigtig hjælpe, men det er værd et skud, hvis du er for genert.
 • Deltag i en sport / klub hvis det er muligt, så du kan have lignende interesser over for andre.
 • Hvis du kan, hilse det modsatte køn med et knus. Det behøver ikke at være et stort knus. Bare sørg for at de er komfortable med det. Må ikke grotesk jamre, mens du gør det.
 • Hvis du finder en person trist eller deprimeret, give dem et knus til at lysne deres dag! Men du bør spørge først, før du gør det.

Advarsler

 • Må ikke give folk knus eller røre ved dem for meget. Dette kan gøre dem til at føle sig utilpas.
 • Må ikke bygge en anden personlighed, mens du taler til folk. Fordi det betyder, at du tror, ​​selv er ikke godt nok for mennesker.
 • Være sjov bliver gammel.