Wkadk

Sådan får du en krop som Beyonce

I 2010 vandt Beyonce Knowles seks Grammy Awards, der fastsætter en Grammy rekord. Ikke alene har hun forbløffende musikalske talent, men hun ser også fabelagtig, har kurver i de rigtige steder, og det er pænt tonet. For nogle selv hun har "den perfekte krop". Hvis hendes form og udseende inspirere dig, her er nogle skridt, der vil hjælpe dig komme i form som Beyonce.

Steps

Sådan får du en krop som Beyonce. Form en øvelse plan.
Sådan får du en krop som Beyonce. Form en øvelse plan.
 1. 1
  Spis sundt. Beyonce nyder snacks til at holde hendes energi niveauer op, fødevarer såsom frugt, oatcakes med hytteost eller yoghurt-dækkede mandler. Det er vigtigt ikke at springe måltider, Beyonce mål for tre måltider med to snacks i mellem hver dag. Spis masser af grøntsager og frugt, fuldkorn, og to portioner fisk om ugen.
  • Drik masser af vand, ligesom Beyonce.
  • Skær ned på sukkerholdige fødevarer, salt fødevarer, og i almindelighed. Men du behøver ikke skære dem ud af din kost helt, trods alt, giver Beyonce selv behandler lejlighedsvis, siger, at "Når jeg bliver dårlig, jeg er dårlig - burgere, pizza, pommes frites, partiet...". Nyd junkfood i moderation nu og da, bare ikke gå overbord.
  • Forudsat du træner regelmæssigt, er målet ikke nødvendigvis at tabe sig, og de er gode. Målet bør være at stramme op på din krop med bedre ernæring.
 2. 2
  Form en øvelse plan. Beyonce skal være i stand til at håndtere de anstrengende tempo i dans, sang og touring. Hun arbejder ud fem dage om ugen og gør 100 squats, 100 trin-ups og 100 walking lunges en dag. Beyonce gør kredsløb uddannelse, og kører to-og-en-halv miles hver dag. Hvis du nyder, kan dette være en stor form for motion. Mens du måske finde sin tidsplan alt for straffe, medmindre du laver en musik tour også, kan du låne nogle af hendes idéer. Prøv f.eks at vælge øvelse, du kan følge mindst to dage i ugen, tre er bedre. Har en hviledag mellem motion days.You kunne prøve svømning, løb, dans, løfte vægte eller laver aerobic, uanset motion passer til din arbejdstid ud styrker og er noget, du nyder.
  • Gør dit. Beyonce antyder, at dette er, hvordan man gøre det sjovt, og derved motivere dig en masse mere.
  • Beyonce, herunder 5 £ vægte for bicep krøller i en hel sang eller 3 £ vægte boks til længden af ​​ét musiknummer.
  • Beyonce elsker og dans sjove måder at forbedre hendes fitness niveauer.
  • Om ikke andet, følge en omvandrende program. Walking er let, men det er en af ​​de bedre overordnede øvelser. Få en eller flere venner til at gå med dig til mere sjov og motivation.
  • Overveje at få en personlig træner, hvis du tror, ​​det vil hjælpe med at holde dig fokuseret og du har råd bekostning.
 3. 3
  Find en kilde til motivation. Beyonce har et mål og så også bør du. Hun holder en af ​​en Oscar på væggen i hendes gym at inspirere hende til at holde arbejder på det. Hvad er dit mål? Måske er det at holde sig i form, eller til at forblive sunde for hele dit liv, eller til at komme videre i en karriere eller hobby aspiration. Uanset hvad din grund, så spørg dig selv, hvordan du vil repræsentere denne målsætning visuelt, så det kan tjene som en kilde til motivation for dig. En plakat, beskeder eller billeder af dit mål kan alle være gode måder at inspirere dig. Vær sikker på at sætte disse på steder, hvor du vil blive mindet ofte henblik på at få en stor krop.
 4. 4
  Vær konsekvent. Beyonce arbejder hele tiden på at nå sine mål, herunder danse hele dagen lang i høje hæle for at blive klar til en musik tour. Sæt dig regelmæssig motion skemaer, du kan holde til, uanset hvad der ellers sker i dit liv.
 5. 5
  Vær stolt af din krop. Beyonce har sagt, at hun "bærer mager outfits", fordi hun er "stolt af sin krop." Hun er ikke bange for at vise, hvad hun fik, være stolt at fejre hendes krop forme den måde, at det er. Hun accepterer, at hun ikke er naturligt tynd, og hun afskyr FAD kostvaner efter at have prøvet dem, og finde de ikke arbejder. Tag et blad fra hendes bog og elske din krop som den er, og ikke skade dit helbred med modefænomen.
  • Elsker dine kurver. De er attraktive og smukke.
 6. 6
  Bære, hvad der passer dig. Beyonce er kendt for at bære smukt skræddersyet tøj, der gør de fleste af hendes gode funktioner. Hvis du kan sy eller få dit tøj skræddersyet til din egen krop form, vil du opdage, at du ser dit absolut bedste, tøj, der passer ordentligt fladere din krop. Tøj off the rack forsøger at passe en række størrelser, der måske eller måske ikke passer til din egen form og dette kan forværres af den bredt favnende tro på, at du skal passe ind i en enkelt størrelse. Virkeligheden er, at en god garderobe vel kan være fyldt med de størrelser, der passer i hver stil af tøj, du prøver på. Det kan betyde, at du har større toppe og mindre bunde, eller større jakke og mindre bluse størrelser. Du må ikke begå den fejl at foretrække en mindre størrelse i håb det vil se bedre ud på dig, noget, der ser for lille, vil ironisk nok gøre dig synes større! Få den dimensionering højre og en masse af din søgen efter at blive vist "bootylicious" er sorteret.
  • Selv jeans kan bæres stramtsiddende med kurver. Kig efter versioner, der er lavet med kurver i tankerne, såsom jeans med falske lommer rundt i låret, så hovedparten er fjernet. Bær skinny jeans med høje hæle til aflang dit look. Den boot cut er også en glimrende stil for kvinder med kurver.
  • Hvis du ikke kan regne ud, hvad der ser bedst på dig selv, investere i at tilbringe lidt tid med en personlig stylist til at hjælpe dig eller søge i butikker og / eller på internettet til din kropsform og hvad der passer det.
 7. 7
  Elsker den person du er. Må ikke forsøge at forvandle Beyonce eller være en døde ringer til hende. Du er en unik vidunder i din egen ret, og mens hun giver en stor inspirerende, din ideelle billede af hende, skal modereres af den virkelighed, hvad der er opnåeligt med kroppen og livsstil du har. Elsker hvad du har og få mest ud af det, bruge Beyonce inspiration til at motivere dig til at motionere regelmæssigt og spise godt.

Tips

 • Kørsel op ad en bakke og gå ned det er en god måde at holde din røv og lår godt trænet uden at miste deres form.
 • Når du står op måske gå ud for en lidt køre eller jogge efter morgenmaden.
 • Dans og flytte din krop er en god måde at tone det hele op.
 • Hold dig til din træning tidsplan ved at nedskrive din plan på kalenderen eller separate papir.
 • Øvelse med en eller flere venner til at yde social motivation og sjov. Du er meget mere tilbøjelige til at holde med det, hvis du nyder at udøve erfaring som helhed.

Advarsler

 • Køb tøj, der passer. Vanity dimensionering er spild af dine penge og gode udseende. Må ikke købe mindre i den vage håb det vil gøre dig ser mindre, alt det vil gøre, er at understrege, hvad der ikke passer ind i dit tøj!
 • Foderet bør altid ske efter at have rådført med din læge. Hvis du har nogen sundhedsmæssige betingelser eller særlige problemer udøver, etc., tale med din læge, før du foretager større ændringer i din kost og motion regime.
 • Hvis du får en vis vægt, mens du træner regelmæssigt, er det sandsynligvis muskler og muskler vejer mere end fedt. Du ønsker form og fitness snarere end en bestemt kropsvægt, så ikke får alt for bekymrede over dette. Bare husk at spise ordentligt og få den motion vane, hvis du har nogen bekymringer, tale med din læge.

Ting du behøver

 • Komfortable træningstøj og sko.
 • Valgfrit: vægte, sjippetov, motion bands, cykel, træningsmåtte, slidbane mill, etc.