Wkadk

Hvordan til at være ærlig uden at være barsk

Har du nogensinde spekulerer på, om du bør undgå at fortælle sandheden til at holde fra at såre nogens følelser? Ikke alene er det muligt at være komfortabelt ærlige med folk i situationer, som synes at kræve en offensiv indsats, oprigtighed er ofte den bedste og mest ærefulde måde at udtrykke dig selv og hjælpe andre mennesker undgå farerne ved falske smiger eller fejlagtige tillid.

Steps

Hvordan til at være ærlig uden at være barsk. Husk der er grundlaget for alle sunde relationer, enten med en ven, en væsentlig anden, kollega eller en anden person.
Hvordan til at være ærlig uden at være barsk. Husk der er grundlaget for alle sunde relationer, enten med en ven, en væsentlig anden, kollega eller en anden person.
 1. 1
  Husk der er grundlaget for alle sunde relationer, enten med en ven, en væsentlig anden, kollega eller en anden person. Ærlighed giver anledning til, hvilket er absolut nødvendigt for at opretholde relationer. Ærlighed etablerer også konsistens, så den anden person til at stole på, hvad du siger, som transporterer sande betydning. Vigtigst af alt, ærlighed handler om respekt og værdsættelse værdighed den anden person.
 2. 2
  Erkende, hvor uærlighed udspiller sig i et forhold. Liggende til en ven eller en anden person kan ødelægge et forhold, nogle gange med det samme. Selv hvis uærlig adfærd går uopdaget i en tid, vil det hvide ant jeres forhold - uærlighed og mangel på investeringer i velfærd den anden person Burrows ind i det ubevidste af dem i den modtagende ende, selv gennem de mest fint udformet løgne og forstillelse. Uærlig adfærd i relationer kan omfatte:
  • Sleske over nogen, selvom du ikke kan især godt lide dem. Nogle gange er det at få noget, du ønsker (såsom en forfremmelse, en rolle, en gave, penge, etc.), mens andre gange er det simpelthen fordi du er for usikker til at eje op til ikke lide denne person meget. Selv om det kan være vanskeligt at opretholde relationer til en person, du ikke megen får sammen med, kan du accepterer at respektere hinandens forskelle i stedet for liggende direkte.
  • Pretending dig som noget nogen har gjort eller lavet til dig / givet dig / delt med dig. For eksempel kan du foregive at kunne lide en vens stenhård bagning eller foregive, at din chef præsentation er fantastisk, selvom det er en boring. I hvert tilfælde har du mulighed for at oplyse den person, som de har brug for at forbedre, men lyve er en måde at omgå dette lærerrollen. Liggende vil ofte medføre mere af det samme adfærd, og du bliver nødt til at udholde flere bundsolide kager og kedelige taler, når du kunne have compassionately skinnede et lys på at gøre forbedringer. En no-win for jer begge.
  • Aktivering dårlig opførsel. Selvom mere kompleks end der er plads til diskussion her, muliggør adfærd er en form for uærlighed. I at lade alkoholikeren har "bare en mere drikke", eller internet-besat "bare et andet after-midnight hour online", etc., du undlader at tage fat på roden problemet og aktivere den dårlige opførsel. Denne type af uærlighed kan lade problemer gnave eller vokse, beskadige både den anden person og forholdet.
  • Børstning nogen off. Sommetider uærlighed er så simpelt som at sige "Ja, det ser okay på dig", bare fordi du ikke kan blive generet, eller ikke rigtig pleje. Dette er en fiasko for at betale opmærksomhed og er uoprigtig, fordi du undlader at ønsker det bedste for den anden person, der giver din egen ønsker større opmærksomhed.
 3. 3
  Anerkend, hvorfor du føler en lyst til at ligge i stedet for at tale ærligt. Ærlighed er ofte pinligt eller konfrontere. Det kræver tankens klarhed, meget omhyggeligt valgte ord af oprigtighed og en forpligtelse til ikke at afvige fra de faktiske omstændigheder (at holde sig væk fra minefelt af emotionelle fortolkninger). Andre årsager til liggende omfatter dækker dine egne svagheder, vedligeholdelse kompromiser, der gør livet lettere at håndtere og undgå at komme i problemer. Og mange mennesker er blevet rejst for at se ærlighed så også "stump" eller "rude", men alligevel snarere end at være et spørgsmål om etikette, det stammer fra en misforståelse af, hvordan at fremsætte ærlige budskaber compassionately. Der er en verden til forskel mellem at være taktløse og være hensynsfuldt og respektfuldt åbne.
 4. 4
  Vær ærlig overfor dig selv først. Dette kan synes usædvanligt, da du ønsker at vide, hvordan at være ærlig over for andre. Men indtil du kan være ærlig omkring dine egne svagheder eller andel af skylden, risikerer du at bruge liggende eller omgåelse af sandheden for at dække over din egen følelse af mangel, især hvis du har en tendens til at sammenligne dig selv med andre. At være ærlig overfor dig selv er om at kende - og acceptere - selv, vorter og alle. God selvindsigt betyder, at du er mindre tilbøjelige til at prøve og opfylder til andre folks forventninger til dig, mindske behovet for at lyve for dem. Hvis du ikke foregiver at være en person, du ikke er, så folk allerede ved, hvad de kan forvente fra dig, og du kan bruge mere tid fokuseret på at have en medfølende outlook mod andre mennesker i stedet for at bekymre sig om, hvordan du kommer på tværs.
 5. 5
  Accepter, at ærlighed er omkring venlighed. Er den slags til at sige ja til en person, når du hellere ville have sagt nej? Der er ikke meget venlighed i at have dit tilbageholdende eller ringe opmærksomhed, din fortørnet tilstedeværelse omkring en person, når du ville have været mere behagelig at sige nej. Er det venlig at lade nogen gå ud tænker de er godt forberedt, eller ser godt, når det stik modsatte er tilfældet? Der er en dovenskab og uvenlighed involveret i ikke fortæller folk sådanne ting, hvordan kan de afhjælpe eller lære, hvad der skal læres, hvis de ikke får at vide? Er det en god ide at undlade at sige op, når noget forkert eller ulovligt, der sker i din arbejdsplads? Det kan holde dig dit job lidt længere, men som med tilfælde af et sted som Enron, vil sandheden i sidste ende ud og skibet synker. Når set på denne måde, er ærlighed bedst forstås som venlighed, ikke hårdhed.
  • Ærlighed er også selv-venlighed. Liggende øger dit blodtryk og underkaster dig at understrege. Gør dette ofte kan reducere effektiviteten af ​​dit immunforsvar. Uredelighed kan føre dig til anden gætte dit selvværd og begrunde endnu mere uærlighed. Alt dette er unødvendigt psykisk og kropslig belastning; ærlighed er den nemme måde at tage sig af dit helbred. Ærlig betyder ikke at skulle holde krydsreferencer din bedrag for at sikre det hele kommer op. Efter alt, er det i sidste ende ikke vil.
  • Hvis du stadig kæmper med tanken om ærlighed som den bedste politik, sætte dig selv i den andens sko. Hvordan ville du føle, hvis nogen skjult noget vigtigt fra dig, såsom følgesedler i din arbejdsindsats, der kan afhjælpes tidligt eller din flue bliver fortrydes / din nederdel bliver hængende i bagsiden af ​​dine underbukser, som du vender tilbage fra badeværelset? Det er sjældent, at du hellere vil ikke vide noget akavet, konfrontere eller dårlig, der påvirker dig personligt. Sure, kan den forlegenhed eller smerte ved første være intens, men så kan du komme videre til fastsættelse af tingene hurtigt.
 6. 6
  Spørg dig selv trilogi af væsentlige spørgsmål, når der træffes beslutning om, hvorvidt din ærlighed kommer fra et sted af gode hensigter: Er det sandt, er det nødvendigt, er den slags? Hvis du ikke kan besvare alle disse i bekræftende, så din "ærlighed" sandsynligvis har forkert motivation (såsom trods, vrede eller hævn), og du bliver nødt til at genoverveje, hvad du har til hensigt at kommunikere, hvis noget.
  • Skelne mellem jalousi og ærlighed. Jalousi er ikke taktfuld, omsorgsfuld eller hensynsfuld af virkeligheden. Fortæller en person, at de ikke har noget talent, eller at de er grimme, bare fordi du er jaloux på deres præstationer eller udseende er en fordrejning af virkeligheden, ikke et udtryk for ærlighed. Må ikke forveksle de to.
 7. 7
  Fokusere på, hvordan du præsenterer din ærlige vurdering af enhver situation. Dette er den vigtigste del af at reducere enhver følelse af hårdhed - det how levering spørgsmål. Begynd fra en position af venlighed af accept af, at det er bedre at være taktfuldt ærlig end at lade nogen gå på tro noget, der ikke er sandt. Vær forberedt på at holde sig til de objektive, identificerbare fakta, og undgå at gøre følelsesmæssige observationer. Lov fra godhed udsætte et problem med behov for en løsning. Og vær opmærksom på at dette er en kommunikation dygtighed - som med alle færdigheder, vil det tage tid og øvelse at perfekt, med en god dosis af ydmyghed smidt i.
  • Overvej den person, med hvem du skal være ærlig. Må ikke være fræk eller for pegede hvor personen er normalt genert eller meget følsomme. Tage hensyn til deres natur, når tilpasse dit budskab. Der vil være en anden tilgang mellem at fortælle din bedste ven noget delikat og motiverende en slap kollega med hvem du forsøger at gennemføre et projekt.
  • Hvis du har brug for at øve, så gør det! Det er meget bedre at være gået over, hvad du vil sige til at udjævne eventuelle ufølsomme eller tankeløse kommentarer, der måtte dukke op gennem nervøsitet eller en over-villighed til at "sætte tingene rigtigt." Det vil ikke gøre dig til at lyde tvunget, praksis rent faktisk vil hjælpe dig med at arbejde sig igennem, om dette er det rigtige at gøre, og hvilke ord der er de rigtige at bruge.
 8. 8
  Seek et gunstigt miljø for at røbe sandheden. Må ikke fortælle personen noget potentielt sårende eller pinligt i foran andre mennesker - prøv at tale med dem alene som den bedste løsning. Hvis du ikke har noget valg om at fortælle den anden person i selskab med andre, holde din stemme ned lav, og selv hviske, hvis du skal. Folk vil være i stand til at tage din ærlighed bedre, hvis de ikke er under socialt pres.
  • Face-to-face er bedst, det lader den anden person læse dit kropssprog og hjælper dem sætte dine ord til følelsesmæssige perspektiv. Ord, over telefonen eller skriftlige kan være alt for let forvrænget, for at gøre en negativ betydning, hvor ingen blev beregnet.
  • Undgå at bruge distraktioner som en løsning. Mens en kop te eller gå en tur udendørs, kan være en dejlig Overgang til et hjerte-til-hjerte, og en form for trøste en person, ikke tillader dette at blive til en distraktion fra, hvad der skal siges. Holde fokus på formålet med at levere dit budskab på ærlighed.
 9. 9
  Genkend nogle potentielle situationer, hvor ærlighed er nødvendigt, og hvor en "hvid løgn" er måske ikke rimeligt. Der er nogle temmelig standard emner, der kan komme op i løbet af dine relationer, og det er en god ide at vide på forhånd, hvordan du vil undgå refleks intetsigende og undvigende svar! Bare et par til at få dig til at tænke:
  • Den "Er jeg fed?" spørgsmål. Denne ene optræder ofte i de prøverum eller når dressing til at gå ud. Hvis din ven eller ægtefælle bliver, så styrke hans eller hendes tillid må ikke sige "Du er ikke så fedt", da dette kommer ud som. sarkastisk eller - og det kan godt være usandt. Snarere bruge en sammenlignende note. Overveje noget lignende, "Du er sund og smuk Jeg elsker, hvordan du bære grøn -. Det bringer farven i dine øjne er dog, at tøj ikke vise dig ud til din bedste fordel -. Hvad iført en skjorte med ærmer i stedet for? " Det er også en god idé at være proaktiv og hjælpe din ven til at finde noget, der virkelig passer ham eller hende, snarere end at forsøge at presse ind i noget klart ikke egnet til hans eller hendes kropsform.
  • Den "Er jeg grim?" spørgsmål. Husk, at skønhed er i øjet af beskueren og er subjektiv. Alle har forskellige områder af skønhed, det er vigtigt at understrege disse områder. Din ven har måske ikke den smukkeste krop, men han eller hun kan have smukke øjne, eller et smil, der stopper trafikken. Gøre dette klart for din ven eller væsentlige andre! Aldrig fortælle en person, at de er grimme - hvis du gør dette, er du altid være uærlig, fordi du har undladt at virkelig værdsætte denne person for hvem de virkelig er.
  • Din ven ønsker at bryde op med hans eller hendes betydelige andre. Det er vigtigt at udtrykke din mening, men kun hvis det er relevant og altid formuleret i form af din egen erfaring, ikke forsøger at erstatte dine følelser for fakta. Hvis du simpelthen ikke kan lide din vens kæreste, så skal du ikke bruge det som en undskyldning for at overtale din ven til at afslutte forholdet. Hvis din vens kæreste er misbrug, så overbevise din ven til at bryde op med den begrundelse, at hun kunne komme til skade. Du kan også hjælpe din ven til at få støtte fra rådgivere mv
  • Rystende arbejdsindsats. Hvis du kan fange dårlig arbejde fra en kollega, før chefen gør, kan du bare være i stand til at gribe ind i tide at hjælpe med at løse de problemer, måske personen er under masser af stress, måske de ikke forstod arbejdsopgaven, måske de har brug for mere tid. Din manglende dom om årsagerne, og din ærlighed om deres slack indsats (herunder måske en vilje til at hjælpe med at uddanne dem) kan bare gemme dem deres job.
 10. 10
  Rådgive konstruktivt. Når udtrykke en konklusion, der kan være i modstrid med den anden person, især hvis det drejer sig om noget arbejde, som de har produceret, fokusere på de positive aspekter af en anbefaling, og undgå frasering det som et mandat. Snarere end at sige "Jeg kan ikke lide det, fordi..." eller "Du bør gøre dette i stedet...", prøv noget lignende "Jeg tror, ​​det ville hjælpe til...". Det er også bedst at nævne nogen positive bemærkninger, du måtte have om emnet, før de giver rådgivning. Denne måde, at personen er mindre tilbøjelige til at opfatte det som en fornærmelse af deres evner og er mere tilbøjelige til at overveje at følge dit råd.
  • Altid mærke det godt sammen med de dårlige. Dette gør det klart, at du ser det hele, og at du respekterer personens evner og tror, ​​at de kan gøre eller være bedre med en større indsats.
 11. 11
  Vær så specifik som muligt. Din ven er tilbøjelige til at læse mere ind i, hvad du siger, fordi de vil (undertiden ubevidst) spekulerer på, hvad du forlod usagt. Så vær så nøjagtigt som muligt i at fortælle dem, hvad de behøver at vide. Det er en god idé også at tænke over, hvad de ellers måtte læse ind i din redegørelse og proaktivt fortælle dem, at der ikke er noget mere i det end hvad du har angivet. Dette har den fordel af at indføre positive følelser ind i din udtalelse, som blødgør effekt.
  • Mens du bør holde sig til de objektive kendsgerninger, når man beskriver adfærd eller pågældende emne, dette er ikke at sige, at du opgiver følelser. Viser, at personens situation bevæger dig, eller bekymrer dig er absolut relevant - De er ude meget mere tilbøjelige til at forbinde med dig som et resultat, og indser, at du er på deres side. Igen, alle ting i balance - lad være være melodramatisk. Vis varme og empati.

Tips

 • Blot at vide noget at være "videnskabeligt" eller "religiøst" bevist giver ikke en fribillet til at være insisterende eller uhøflig, når de forsøger at oplyse en anden person til de fakta, du tror, ​​du kender eller tro, du har. Du har stadig et ansvar for at respektere værdigheden hos den anden person og for at undgå antydninger af uvidenhed, dumhed eller evig fordømmelse. Ærlighed uden at være barske midler anerkender, at den anden person har grund til at modstå dine "sandheder", og det påhviler dig at finde vejen til at åbne deres sind til dit synspunkt ved at være høflig, følsom og respektfuld.
 • Kort sagt, skal du ikke være uhøflig. Der er andre måder at informere nogen om noget uden direkte at såre hans eller hendes følelser.
 • Husk - at notere den person, med hvem du ønsker at være ærlig, og justere din tone i overensstemmelse hermed. Det vil sige, du skal ikke være over-the-top med en rolig og genert person,.
 • Det er nemmere at høre sandheden fra en ven end fra en bekendt eller fremmed. Hvis du ikke er særlig tæt på en person, med hvem du gerne vil være ærlig, men du stadig ønsker at formidle dit budskab, så spørg nogen, der er tæt på denne person. For eksempel kan du fortælle denne persons nær ven, at han eller hun har dårlig ånde, snarere end at fortælle den person selv. Vær forsigtig med ikke at om nogen opfattede mangler, selv om.
 • Ideelt "wrap" en negativ erklæring med to positive.

Advarsler

 • Mens store hvide løgne er kontraproduktive, så husk, at nogle ting er bare bedre usagt. Det, som du ikke har sagt behøver ikke at blive taget tilbage.
 • Vær opmærksom på, at for nogle mennesker, "tager lovovertrædelse" er et middel til at manipulere andre. I tilfælde af sådanne mennesker, der hævder at være "oprørt" i næsten alt, de ikke kan lide eller føle sig utilpas med, er der altid en risiko for, at ærlighed vil bringe en modreaktion. I nogle tilfælde kan du nødt til at være forberedt til at klare det klynker, men forudsat du har været sandfærdige, venlig og har du objektivt vurderet behovet for at sandheden skal frem, så skal du ikke føler du har brug for at sikkerhedskopiere ned eller trække hvad du 've sagde. Ærlighed er ikke at blive krøb til underkastelse af folk der ikke kan lide, hvad de hører og reagere med trusler om at sagsøge eller blogging.
 • Nogle mennesker forveksler nastiness med ærlighed. Dette sker, når en person beslutter, at han eller hun har et mandat til at korrigere de måder af en anden person, og siger grimme, underminerer tingene hele tiden, så undskyldninger ondskab ved at sige ting som: "Det er for dit eget bedste" eller "Jeg ønsker kun det bedst for dig. " Ansættelsesmyndigheden dig selv som dommer og jury i en anden persons måde at leve eller er handler ikke om ærlighed, men om at håndhæve dine præferencer over nogen anden, der har mindre magt end dig (såsom en forælder over et barn, en lærer i løbet af en elev, en boss over en underordnet, osv.). Ærlig vejledning venligt og respektfuldt af den anden person, uanset deres alder, og søger ikke at misbruge den anden person til underkastelse.
 • Navnet ringer fortæller andre mennesker, at du er frustreret, og det behøver ikke udgøre ærlighed.