Wkadk

Hvordan til at rulle op lange ærmer på en kjole skjorte

Nogle gange kan en kjole skjorte er for elegant til en bestemt lejlighed, eller måske er det bare for varmt til lange ærmer. Rolling ærmerne op kan gøres for at se afslappet eller pæn, afhængigt af det udseende, du er ude efter. Til det pæne, ensartet-valset udseende, behøver du ikke at lægge for meget større indsats.

Steps

Hvordan til at rulle op lange ærmer på en kjole skjorte. Knappe manchetterne og eventuelle mindre knapper, der går op i ærmet.
Hvordan til at rulle op lange ærmer på en kjole skjorte. Knappe manchetterne og eventuelle mindre knapper, der går op i ærmet.
 1. 1
  Knappe manchetterne og eventuelle mindre knapper, der går op i ærmet.
 2. 2
  Hold en af de knappede ærmerne foran dig ved manchetten. Skjorten skal hænge løst.
 3. 3
  Hold manchetten, så det er spredt åben, med åbningen opad.
 4. 4
  Fold manchet udad ind i en tredje. Gør dette som du folde det på midten, men kun gøre det på den tredjedel mærket. Dette vil efterlade en tredjedel af den foldede manchet, og to tredjedele tilbage.
 5. 5
  Fold manchetten igen, så de resterende to tredjedele udgør roll på ærmet.
 6. 6
  Gentag 5. indtil du når den ønskede længde til ærme. Ved hver fold stop og strække ud roll, og sørg for at muffen ikke klaske op og at det hele er endda.
 7. 7
  Følg samme proces for det andet ærme.

Tips

 • Hold to opløftet dele af ærmet sammen for at sikre, at de har samme størrelse og tykkelse.
 • Stivere shirts er lettere at rulle ærmerne på. Silkier eller blødere skjorter kan tage et par forsøg.
 • Du kan kontrollere, at begge ærmer er den samme længde ved at holde dem sammen, og at kontrollere, hvis skuldersømmene line up.
 • Det er bedst at gøre dette om natten, før du nødt til at bære skjorten, som rullende ærmerne op, når du er i et kapløb, kan resultere i Lurvet og ujævn udseende.
 • Strygning / trykke skjorte før rullende ærmerne op er nemmere end strygning efter. Sørg for at du stryge ærmerne, selvom du kommer til at rulle dem.
 • Variere størrelsen af ​​den oprindelige fold på manchetten for en tykkere / tyndere roll. Nogle skjorter har større manchetter end andre, så du kan have til at bruge trial and error at få størrelsen af ​​rullen, du ønsker.

Advarsler

 • Fransk manchet (eller dobbelt manchet) skjorter kan give dig flere problemer og rullende op manchetterne kan permanent krølle dem. Disse former for skjorter er generelt betragtes som mere formel end den gennemsnitlige kjole skjorte. Så tænk to gange, før du folder manchetterne.