Wkadk

Hvordan man laver en fyr som dig uden at gøre en masse

Vil du ønsker at fange din knuse, men ikke bruge hele dit liv, gør det? Denne vejledning fortæller dig hvordan.

Steps

Hvordan man laver en fyr som dig uden at gøre en masse. Må ikke være for alvorlig, medmindre begivenheden faktisk er alvorlig.
Hvordan man laver en fyr som dig uden at gøre en masse. Må ikke være for alvorlig, medmindre begivenheden faktisk er alvorlig.
 1. 1
  Må ikke være for alvorlig, medmindre begivenheden faktisk er alvorlig. Guys lide dig mere, hvis du bare er laid back og om tingene. Hvis nogen spilder noget på din Tori Burch håndtaske, ikke græde og klynke, selvom du måske ønsker at. Hvis du falder i gangen eller slip, bare grine ad dig selv i offentligheden. Du kan slå sig selv i hovedet så meget som du ønsker at når du er alene.
 2. 2
  Vis din naturlige skønhed - Det er utroligt vigtigt. De fleste fyre kan ikke lide de piger, der har de store sorte falske øjenvipper, den tykke eyeliner, eller blod rød læbestift. Embrace din naturlige skønhed! Prøv at gå uden make up, eller bare iført minimal makeup. Til hverdag makeup, prøv at bære neutrale farver som brun snarere end sort omkring øjnene.
  • Makeup bør tilføje glød, ikke farve.
 3. 3
  Bære det rigtige tøj, hvis du vil imponere en fyr, ikke bære ekstremt baggy tøj, som de undertiden foretage visse piger ser federe end de egentlig er! Prøv at finde tøj, der passer dig, og forbedre de gode funktioner i din figur. Ja, betyder det, at gå til butikken og forsøger på tøj er bedre end at bestille dem online, hvor du ikke er sikker på, om de vil passe eller ej, men det er godt at vide, hvad du køber, er perfekt for dig. Også, ikke føler at du skal bære din laveste top eller korteste nederdel at imponere ham. Det vil gøre det modsatte og gøre dig ser billigt, overfladisk og desperat.
 4. 4
  Deltage i en sport at gøre et godt emne for samtalen. Fyrene elsker piger, der har hobbyer. Det er okay ikke at spille en masse sport, men nogle fyre har en tendens til at lide piger, der kan kaste en bold eller skyde en kurv. Når sport sæsonen starter, kan du prøve at tilskynde dine venner til at deltage i en sport team med dig og måske forsøge at lære et par ting om de sportsgrene din knuse kan lide.
 5. 5
  Kom i sundhed og fitness. At have en god krop vil gøre dig mere selvsikker, og fyrene finder tilliden en pige meget attraktiv. Prøv små ting som at erstatte dit daglige chokolade bar med et element af frugt, skære ned på mængden af ​​tv, du ser, og gå frem for at bruge transport (som er miljøvenlig også). Hvis du vil have en drastisk ændring med din figur og derefter starte en fitness regime og spørge venner eller familie til at gøre det med dig for support.
 6. 6
  Smil! Alle (Ja, drenge og piger) elsker nogen, der kan smile og grine. Prøv at være optimistisk og se på glasset som halvt fyldt i modsætning til halvt tomt.
 7. 7
  Gør dit hår ser præsentabel. Så længe du tager sig af dit hår og ikke gå rundt at ligne du har været trukket gennem en hedge baglæns så skal du ikke bekymre dig. Også, ikke bekymre sig om hårfarve, nogle fyre som blondiner, nogle lignende brunetter, nogle ligesom røde hoveder, alle har forskellig smag.
 8. 8
  Har noget der gør dig anderledes end dine venner. Det kunne være noget, selv en lille ting. Måske en hobby, såsom dans eller kunst eller en bestemt sportsgren. Eller det kunne være en sætning eller sige, at du har, intet irriterende selv, og ikke sige det alt for ofte. Eller måske noget om det tøj, du, så prøv dressing lidt anderledes for de mennesker omkring dig, som venner ofte er stærkt påvirket af hinandens smag i mode. Må ikke købe masser af chokerende tøj, men bare ikke kopiere for meget.

Tips

 • Fyrene elsker duftende hår. Brug en stor ildelugtende shampoo og matchende balsam. Du kan også sprøjte en smule parfume i håret. Må ikke coat dit hoved med det selv, bare nok, så når du tænder rundt han får et pust og vil have mere. Tænk over, hvad duft fyre kan tiltrækkes, måske lavendel eller vanille. (Dette måske også gøre ham vil have dig til at sidde i skødet eller kramme ham, så han kan få nogle flere!)
 • Vær selvsikker. Hvis du er fortrolig med din egen, så kan du gøre en fyr tror, ​​at du er stærk og tror på dig selv. Tillid er meget tiltalende.
 • Brug Anti-sved deodorant! Dette er meget vigtigt, vil Guys ikke stå at bo omkring dig, hvis du lugter som om du bare rulles ud af sengen. Brug nogle kvalitet deodorant, før du går i skole og efter træning.
 • Vær dig selv
 • Må ikke være en drama queen! Prøv at være så laid back som du kan. Fyre kan lide piger, der ikke bliver fanget i sladder.
 • Når du nærmer dig en fyr, bære noget med dig en lignende en ekstra sodavand eller et stykke tyggegummi at tilbyde ham.
 • Hvis en fyr har en kæreste, skal du ikke forsøge at bryde dem op!

Advarsler

 • Hver fyr har forskellig smag i piger, ligesom vi har forskellig smag i fyre. Så hvis din fyr stadig ikke tage en interesse i dig, skal du ikke være dis-opmuntret, vil du til sidst finde din 'Mr Right ".
 • Disse tips måske ikke altid virker, hvis ja, gør hvad du synes er bedst.