Wkadk

Hvordan til at identificere en falsk ven

En falsk ven er en, der er egentlig ikke din ven. De er den type mennesker, som vi nogle gange ved et uheld blevet venner med. De ønsker måske opmærksomhed, popularitet, dine ejendele eller penge, eller blot en ven på alle. Så hvordan kan du identificere dem for at forhindre et venskab starte?

Steps

Hvordan til at identificere en falsk ven. Bemærk hvor ofte en ven forsøger at genere dig eller gøre dig ser dårligt foran nogen eller alle, især efter du har fortalt, spurgte eller bad dem stoppe.
Hvordan til at identificere en falsk ven. Bemærk hvor ofte en ven forsøger at genere dig eller gøre dig ser dårligt foran nogen eller alle, især efter du har fortalt, spurgte eller bad dem stoppe.
 1. 1
  Bemærk hvor ofte en ven forsøger at genere dig eller gøre dig ser dårligt foran nogen eller alle, især efter du har fortalt, spurgte eller bad dem stoppe. Dette kan være en stor tegn på, at personen ikke pleje for dig som en ven, men snarere som en kilde til underholdning, på din regning, selvfølgelig.
 2. 2
  Observere om "ven" er betyder for dig eller gør grin med dig hele tiden. En gennemsnitlig ven kan forsøge at drage fordel af dig eller eventuelt skubbe dig rundt. Husk, at nogle venner gør nar af dig på en sjov måde, mens andre gør det for at sænke dit selvværd. Klar over, hvad de laver, og finde en anden, der værdsætter dig.
 3. 3
  Bemærk hvor ofte en ven bryder løfter, at de gør for dig. Måske din ven ringer til dig op for at se en film, men så aflyser dine planer i sidste øjeblik, eller endnu værre kun et minut eller to efter at gøre det. Dette kan være en stor tegn på, at personen ikke ønsker dit venskab, men kun din kammeratskab, og kun når de kan få nogen bedre at udfylde dette tomrum.
 4. 4
  Læg mærke til hvor ofte nogen venlighed stiger, når de vil have dig til at gøre noget for dem, og mindsker når de ikke vil have dig til at gøre noget for dem. For eksempel sige, lad os du kommer til at have en fantastisk fest næste weekend. Denne person kan begynde at være rart for dig og handler som din ven, så du vil invitere dem. Eller de begynder at være rart for dig, og derefter forsøge at få dig til at gøre noget, du ikke ville normalt gøre. Det er et stort tegn på, at de kun ønsker at foregive at være din ven, så længe der er noget, du kan gøre for dem, men ikke være din ven, hvis de ikke kan få noget bestemt for deres indsats. Erkend, at nogle mennesker kun vil være din ven, hvis du gør noget for dem. Prøv at være opmærksom på det faktum, at denne person sandsynligvis ikke ønsker at være din ven, og finde nogen bedre at hænge ud med hvem der rent faktisk kan lide dig for hvem du er.
 5. 5
  Bemærk hvor ofte de ignorere dig: ignorere, hvad du siger, ignorere din tilstedeværelse, undlader at introducere dig, når de laver introduktioner, de tilbyder noget til nogen i nærheden, men ikke til dig, osv. Nogle mennesker bare gerne snakke om sig selv og ikke pleje én bit om dig. På den anden side, opfører nogle mennesker super rart at du en dag, men den næste dag de handle, som om de ikke har nogen idé om, hvad-så-nogensinde, hvem du er. Hvad nogensinde kan være tilfældet, bør du tænke to gange om at være denne person ven, hvis det ofte sker.
 6. 6
  Læg mærke til hvor ofte personen kun opfører venligt til dig, når ingen andre venner er omkring. Dette kan betyde, at personen taler til dig ud af kedsomhed og faktisk ikke ønsker at være din ven. Også, hvis personen konstant forlader uden varsel eller forklaring, tage dette som et hint, de ikke ønsker at være din ven.
 7. 7
  Bemærk hvor ofte en ven tygger du for at begå fejl, eller tygger du for at bringe deres fejl til deres opmærksomhed, men tygger dig ud for at gøre selv små fejl. Nogle mennesker ønsker at omgive sig med perfekt-opfører folk, så de vil blive opfattet som værende bedre end de reelt er. Det virker ikke, men masser af folk grund mener, at det gør.
 8. 8
  Hvis du finder dig selv at være i nogen af de ovennævnte situationer meget ofte på alle, kan det være tid til at begynde at søge andre mennesker til at tilbringe tid med. Hvis du finder dig selv at være i en eller flere af de ovennævnte situationer temmelig ofte, er det tid at begynde at tilbringe tid sammen med andre mennesker. Husk dog, at nogle mennesker har forskellige personligheder, og det er normalt en god idé at tale med nogen om situationen før fuldstændig skrotning dit venskab, i tilfælde af, hvad du har vurderet til at være en falsk ven er faktisk ikke.
 9. 9
  Hvis de ikke respekterer, hvad du vil samt modvilje. Sande venner respekterer de ting, du kan lide det, ville de ikke ønsker at ændre dit område af interesse. Hvis du er en person, der nyder at deltage kunstgallerier, museer og gå til musical teatre, så dine venner bør støtte, at uanset hvad. Hvis de forsøger at få dig til at gå til rockkoncerter, der ikke er sjovt, eller gå til biograf med støjende mennesker, når du ikke vil, måske er de ikke en sand ven.
 10. 10
  Rigtige venner respekterer anden venners moralske værdier. Hvis du har meget høje moralske værdier, så dine venner bør enten deler de samme værdier, eller respektere dem. Hvis du ikke tror på at have samleje før ægteskabet, så dine venner bør respektere og lade det blive ved det. Hvis de tror på "venner med fordele", og skubbe det over på dig, så skal du lade dem alene og finde en anden, der ikke tror på, at mantra.
 11. 11
  Rigtige venner elsker dig bare den måde du er. Hvis de forsøger at ændre dig på en måde, der gør dem til at acceptere dig, så skal du ikke spilde din tid på dem.
 12. 12
  Venner kan blive unormal, især når de er ude af arbejde, så ikke beslutte for tidligt. Men hvis de har handlet uvenlig for længe, ​​kan de have en skjult nag.
 13. 13
  Gå tilbage i tiden for at analysere, hvad du gjorde det uvirkelige ven. Vidste du undlader at hjælpe dem ud eller administrere deres forventninger? Der kan være et fingerpeg der.

Tips

 • Du er kun så god som de mennesker, du omgiver dig med, så vær modig nok til at give slip på dem, der bringer dig ned.
 • Disse kan fortælle dig, hvordan sande venner act.
  • Sande venner ikke ignorere hinanden.
  • Sande venner sige goddag og farvel og kontrollere om du på en meget hyppigt.
  • Sande venner vil genere dig fra tid til anden.
  • Sande venner vil ikke misunde dig for pinligt dem fra tid til anden.
  • Sande venner ofte spøgefuldt genere hinanden på en regelmæssig basis.
  • Sande venner lad det ikke komme ud af hånden.
  • Sande venner vil gøre deres bedste for at overvinde de fejl, der er bragt til deres opmærksomhed uden at fordømme nogen andre for at begå de samme typer af fejl eller andre.
  • Sande venner ikke sætte falske kærlighedsbreve og få dine forhåbninger op og altid gøre uhøflig ting
 • Må ikke bare stoppe med at være venner ved det første tegn. Det kan kun være en misforståelse. Prøv at starte på en frisk to eller tre gange.
 • Tal det over, hvis det hjælper.
 • Sande venner ikke håne og nedgøre dig i offentligheden.
 • Tal med din "ven" og udtrykke dine sande følelser.

Advarsler

 • Enhver, der forsøger at få dig til at gøre ting, som du bare vide at være forkert, er ikke en sand ven.
 • Nogle gange er det umuligt at tilbringe tid sammen med andre mennesker. I sådanne tilfælde, gør dit bedste for at undgå at behandle nogen anden i en lignende måde. Gør dit bedste for at være sande venner med så mange mennesker som du kan.
 • Enhver, der gentagne gange forsøger at få dig til at gøre ting, som du mener at være forkert, er ikke en sand ven.
 • Enhver, der kun opfører venligt, når der er noget, de vil have dig til at gøre for dem, er ikke en sand ven.
 • De ovennævnte "trin" er ikke en helt cut-and-tørret metode ryge ud af en falsk ven, hvis de forekommer sjældent nok eller sjældent. Nogle gange tager det en meget god og sand ven til at være den ene til at have modet til at finde en måde at genere dig for at få dig til at gøre noget godt, at du måske ikke ellers har modet til at gøre uden hans eller hendes engagement. Undertiden gode og sande venner bryder løfter. Undertiden gode og sande venner har brug for dig til at gøre ting for dem, og de ønsker at give dig flere grunde til at tænke på at gøre det for dem. Nogle gange kan en sand og god ven har en meget god grund til at ignorere dig eller foregive at du ikke eksisterer, eller i det mindste de tror, ​​de gør.
 • Enhver, der kun opfører venlig, når ingen andre er til rådighed, er ikke en sand ven.
 • Enhver, der kun ser dig som en kilde til underholdning er ikke en sand ven.