Wkadk

Hvordan man kan stoppe beskæftiger sig med en andens forsinkelse

Skønt at være sent ikke er en frygtelig ting, hvis det sker hver gang i et stykke tid med en legitim undskyldning (sover i tæller ikke), konstant at miste overblikket over din er forstyrrende ikke kun til dig, men til andre. Hvis nogen omkring dig fortsætter med at være sent hver gang du forsøger at, er beregnet til at aflevere noget eller bare i almindelighed, kan det trække ned din egen tidsplan og måske via forening, gøre andre mennesker tvivle på din præstation så godt. Tvinge dig selv til vinke off forsinkelser og forstyrrelser, bør ikke være en hyppig del af jeres forhold, virksomhed eller personlig. Her er hvordan man kan forhindre din blodtryk at stige, når din "sen" trækker det på dig. Du behøver ikke at få vred, og du bare nødt til at være forberedt.

Steps

Hvordan man kan stoppe beskæftiger sig med en andens forsinkelse. Kald det hvad det er - et problem.
Hvordan man kan stoppe beskæftiger sig med en andens forsinkelse. Kald det hvad det er - et problem.
 1. 1
  Kald det hvad det er - et problem. Når det kommer helt ned til det, det er hvad det hele handler om. Hvorfor er din noget mindre værd end din vens? Hvorfor skal du sætte op med en mangel på respekt for din kostbare tid? Svaret er, du skal ikke. Din sige, "Jeg er så ked af det, jeg er så travlt, måtte jeg osv. "burde ikke narre dig. Hvad din ven virkelig siger er: "Hvad jeg gjorde var vigtigere for mig end det faktum, at jeg vidste, du venter på mig." Det er respektløst, uhøfligt og forkert. Der er ingen undskyldninger for at retfærdiggøre denne form for adfærd, og du nødt til at gøre din ven klart.
 2. 2
  Beskæftige sig med problemet med det samme. Når det sker én gang, kan du forstå og tage højde for forsinkelser kommer op, trafik, eller hvad. Når det sker igen og igen, og du kan genkende det som et mønster i dit forhold, er det en kronisk problem med denne person, og du har brug for at beskæftige sig med det samme. Erkender, at denne person aldrig vil være på tid vil være meget værdifuld for dig. Nogle forslag til at håndtere den indeholde:
  • Fortæl din ven, at du føler respektløst, når han eller hun holder dig venter mere end et par minutter, og at din tid bør respekteres lige så meget som hans eller hendes.
  • Fortæl din ven, at i fremtiden, vil du ikke vente forbi et bestemt tidspunkt (10 eller 15 minutter er rimelig), selv om han eller hun ringer for at lade dig vide, han / hun vil være sent, og du vil beslutte, om du vil fortsætte aktivitet på din egen og give ham eller hende til at slutte sig til dig i gang, eller hvis du ønsker at opgive planen og gå. Du vil ikke føle sig forpligtet til at anmelde din ven om din beslutning.
 3. 3
  Aldrig køre sammen med ham eller hende, og foretage dine egne billet. Hver gang du rider med ham eller hende, du tillader denne person til at kontrollere situationen (og ofte, det er en). I stedet gør planer om at mødes på restaurant, teater, eller hvad - gå under din egen magt, og ankommer på det aftalte tidspunkt. Må ikke tillade ham eller hende til at være den ene holder. Hvis en af ​​jer skal have ansvaret for begge billetter, så du gør det. Fortæl din ven, hvis han / hun er forsinket, vil du forlade deres billet på Will Call, mens du går ind på tid til at gøre dit gardin.
 4. 4
  Vent et bestemt tidsrum, så gå videre med dine planer, alene - eller bare lade helt. Hvis han / hun er i stand til at indhente senere, fint. Men i mellemtiden, ikke holde vejret. Her er et par eksempler til efterfølgelse:
  • Din "sen" ven inviterer dig til på en favorit restaurant. Stedet for at vente for hende at komme til din plads og kørsel sammen, fortæl hende du vil møde hende på restaurant 08:00. Hvis hun ikke er kommet med 08:15, bede om at blive siddende alligevel (det er rigtigt, gå alene), og fortælle maître d ', at hvis din ven ankommer, for at bringe hende lige over. Det er lettere for dig, hvis du (A) bringe en anden ven, sammen med dig eller (B) bringe nogle læsestof. Må ikke vente længere - spørg din server for en, og orden. Når hun ankommer, bare hilse hende pænt - også selvom du er allerede færdig med middag. Bo kun, så længe du ønsker at - også selvom det betyder, at du gå væk, ligesom hun bestilling.
  • Jeres "sent" ven fortæller dig, at han gerne vil gå til fredag ​​aften. Du er træt ved udgangen af ​​ugen, og ønsker at gøre den tidlige show, og du fortæller ham det. Må ikke gå til sin plads og hente ham (du skal nok finde, at han ikke er tæt på at være klar, og med den tid, han bliver klar, og du forlader, har du gået glip af tidlige show). I stedet tilbyder at møde ham på teatret. Køb kun din billet - fortæl ham, at han bliver nødt til at købe sin egen. Hvis han ikke er der ved den tid, du sidder, gå ind og gemme et sæde til ham. Hvis han gør det med den tid, showet starter, fint. Hvis han kommer ind som showet er i gang, gør ham sidde stille og se. Afslut aftenen, som du ønsker - enten ved at gå ud, eller med sammen, eller ved at fortælle ham, at han er en idiot for at være så sent, og du kommer hjem.
  • Eller bare opgive planen og forlade. Hvis du føler dig så vred og fortørnet, at man ikke kan have en god tid på egen hånd, bare blæse den dato og gå hjem. Hvis han / hun viser senere, kalder derefter du vide, hvor du er, så lad ham eller hende vide, at du ventede lige så længe du ville, derefter til venstre.
 5. 5
  Udtryk din vrede eller frustration over det. Lade din ven vide, at mens du elsker din, det virkelig gør ondt din, gør dig vred, gør du føler respektløst. Hvis du bare acceptere det uden at udtrykke utilfredshed, kan dette clueless ven fortsætter denne adfærd på ubestemt tid. Hvis du udtrykke dine følelser om det, og der er ingen undskyldning og intet nogensinde ændringer, i det mindste du vil have klarhed - dine følelser er ikke så vigtigt som hvad det er han / hun gør.
 6. 6
  Gå videre med. De fleste mennesker, der er kronisk sent er overbooket eller har koncentration problemer - de virkelig mener ikke at såre eller respektløshed dig, er de bare forsøger at gøre for mange ting på for lidt tid. Det er stadig ikke en undskyldning for at være langsomme konstant. Din tid er kostbar, også. Men disse mennesker vil sandsynligvis aldrig forbedre adfærden og kan altid være lidt sent - så du kan have til at beslutte, om venskab er værd frustration. Nogle mennesker, der er kronisk sent har. Ved at være sent, kontrollerer de hver og enhver situation og gøre enhver situation centreret omkring dem. Ved at tage kontrollen tilbage, forpurre dig disse bestræbelser og sætte dem på varsel, at du ikke kan manipuleres på den måde. Med disse mennesker, har du en bedre chance for at lykkes i at formidle, at sene er ikke acceptabelt, og at du ikke vil stille op med det.
 7. 7
  Planlægge i overensstemmelse hermed. Fortæl dine venner dine planer starter tidligere, end du vil have dem til at starte. Hvis de er tidligt de lære en lektie om at være på tid, og hvis de stadig er "sent", de vil være på tid til dine planer.
 8. 8
  Nægte at planlægge med denne person. Hvis alt andet fejler, kan du blot stoppe med at lave planer, der er afhængige af den sene person. Bare annoncere for eksempel "Enhver, der ønsker at gå sammen, være her ved 8". Når kronisk afdøde ven siger: "Nå, jeg kommer til at gå sammen," du reagerer, "Åh, lad os ikke gider med alt denne person-by-persons planlægning. Det er bare for nervepirrende. Vi bare antage at enhver, der er her på otte ønsker at gå. " Hvis de objekt, betyder, at de planlægger allerede at være sent, og ønsker du at forpligte sig til at vente på dem.

Tips

 • Overveje at acceptere din vens invitationer kun, hvis du kan få en anden ven til at komme med dig. På denne måde kan hvis du bliver blæst væk af den "sen" ven, de to af jer har en dejlig aften på egen hånd.
 • Bliv ikke vred. Bare ikke tillader dig selv at blive sat i en situation, at afhængig af en person, der altid er for sent. Tag din egen transport, og forlade når du vil, uanset om din ven har endda dukkede op.
 • Hvis du venter på din "sent" ven eller slægtning til at starte festlighederne, hvor han / hun forventes at ankomme, så som blæser ud mors fødselsdag stearinlys, eller lave en toast til en fest, etc. ikke. Selv hvis mor vil være lidt skuffet, det er bedre at gå videre med planerne, så flere mennesker vil være vågen, stadig er til stede, osv. - ikke vente, indtil andre begynder at forlade eller falde i søvn før de går videre. Giv din "sent" ven eller slægtning omkring 30 minutter tidligere, når du ønskede at begynde, og så bare gå videre uden ham eller hende. Da han / hun ankommer, siger, "Åh, vi er så ked af du gik glip Bedstemor blæser ud af hendes stearinlys, men vi er glad for du er her, nu."
 • Forklar din ven, at du ikke forsøger at kontrollere hans eller hendes bevægelser, men når du får at vide at forvente, nogen på 6:00, så de ikke ankommer indtil næsten 20:00, har du været bekymrende for over en time. Påpeg, at du omsorg for ham eller hende, og at når han / hun er to timer forsinket, men han / hun bor kun 20 minutter væk, behøver du ikke vide, om eller at være vred. Indtil han / hun dukker op, du bekymre dig. Efter dette, er du vred, fordi du ved, at du var blæst indtil da. Påpeg, at du bare forsøger at regne ud, hvornår man skal begynde at bekymre sig. Nogle gange, der sætter det i perspektiv lidt bedre for dem.
 • Overvej at fortælle din "sent" ven en tidligere tid til at mødes - for eksempel forbehold gør en restaurant ved 7 PM, men fortæl din ven 18:45. Hvis de kommer til tiden, vil de ikke behøver at vente længe før du ankommer. Hvis de ankommer sent, vil de være på tid!
 • Beskæftiger sig med forsinkelse, er en ulempe, som er at gå hjem. Overveje at "tillade" den afdøde ven til at gå hjem en gang fra en begivenhed de gjorde du for sent til, den friske luft og tid vil give dem tid til at reflektere over, hvordan bliver gene for andre er ingen måde at behandle andre mennesker. Om ikke andet, vil du få den tilfredsstillelse af dem gå hjem. Motion er også godt for alle venner, så ingen grund til at føle sig dårligt.

Advarsler

 • Der er folk, der kan ændre, og folk, der ikke kan. Hvis personen benægter deres adfærd, konstant laver undskyldninger eller bliver defensiv / aggressiv, når motivet er nærmede sig, chancerne er de har brug for et reality check, men vil ikke acceptere én helst snart, hvilket betyder, at dårlig opførsel ikke vil ændre sig. På den anden side, kan en person sødt undskylder og lover at gøre det bedre, og så ikke være i stand til at hjælpe ham / hende selv. Giv det tid, så tænk over, om din ven har virkelig forsøgt at forbedre dit forhold problem, og derefter tage den derfra - husk, at du ikke fortjener at være konstant trukket ned som dette.
 • Det er sandsynligt, at denne adfærd vil altid dukke op - tingene kan forbedres for en stund, så din kan falde tilbage i dårlige vaner. Baby trin - fortsætte med at arbejde på problemet, hvis den ven er ellers værdifuld for dig.
 • Det kan ikke fungere, hvis du beskæftiger sig med din mor.
 • Tager denne personligt er dumt. Det er virkelig ikke om dig på alle - det handler om den anden person. Må ikke få fornærmet eller føler mindre vigtigt, fordi det ene ven er respektløst.
 • Forskellige kulturer har forskellige ideer om punktlighed. Det er også vigtigt at udvide nogle nåde og forsøge at forstå, hvor den anden person kommer fra.