Wkadk

Hvordan til at gøre din hud lysere

Fair hud er lige så populær som solbrændt hud. Her kan du finde ud af, hvordan at lysne din hudfarve med enkle, men effektive, trin. Disse skridt kan også falme uønskede fregner, solpletter, og pletter i tillæg til aflastningsmuligheder din hud.

Steps

Hvordan til at gøre din hud lysere. Skær en citron i halve, ved hjælp af kun den ene halvdel og gemme den anden.
Hvordan til at gøre din hud lysere. Skær en citron i halve, ved hjælp af kun den ene halvdel og gemme den anden.

Metode én: anvende citron direkte på huden

 1. 1
  Skær en citron i halve, ved hjælp af kun den ene halvdel og gemme den anden. Vær sikker på at sætte den ubrugte halvdel i et køligt område, såsom et køleskab.
 2. 2
  Klem citronsaft i en skål. Stikke små, men dybe huller i citron halvdel med en kniv. Dette vil gøre det lettere at presse saften fra det.
 3. 3
  Brug et stykke vat til at opsuge den citronsaft, gnide citronsaft på det område, du ønsker at lysne. Dette kunne være dit ansigt, hals, eller andre steder, du ønsker at lysne. Undgå at få citronsaft i dine øjne.
 4. 4
  Orlov til omkring 15 - 20 minutter før vask det off. Brug varmt vand til at skylle, og altid anvende fugtighedscreme efter citronsaft blandingen.
  • Gentag dette 2 - 3 gange om ugen. Anvende mere end én gang dagligt anbefales ikke.
  • Påfør solcreme flittigt i løbet af din lynnedslag rutine. Udtørrede hud er særligt modtagelige for solskader, så sørg for at beskytte det og undgå langvarig udsættelse for sol. Sørg for at anvende solcreme, selv på overskyede sommerdage og lyse vinterdage.

Metode to: brug hud lettelse masker og skræl med citron

 1. 1
  Brug en maske til gradvist lysere hud. En maske vil lade den sure del af citron langsomt sive ind i porerne og gradvist ændre teint af huden.
  • For en hud-lettelse maske, blandes sammen 1 spsk citronsaft, 1 spsk tomatsaft, 1 spsk agurk saft og 1 spsk sandal træ indsætte til en pasta. Anvend på huden og lad det sidde 15-20 minutter. Skyl med varmt vand og fugter.
  • For en hud-lettelse maske til tør hud, blandes sammen 1 spsk mælkepulver, 1 spiseskefuld honning, 1 tsk citronsaft og 2 dråber æterisk olie. Anvend på huden og lad det sidde i 20-25 minutter. Skyl med varmt vand og fugter.
  • Masker, eksfoliering og skræl skal bruges sparsomt, en gang eller to gange om ugen. For meget kontakt med huden tørring agenter kan forårsage overdreven tørhed eller irritation.
 2. 2
  Brug et eksfolierende at skrælle tilbage døde lag af huden. En eksfolierende vil hjælpe lysne huden ved hjælp af naturlige lynnedslag komponenter citronsyre, samt ved hamskifte fra det øverste lag af døde hudceller, eller epidermis.
  • For en citron eksfoliering, blandes sammen 2 spsk brun farin, 1 æggehvide, og 1 tsk citronsaft. Massage eksfolierende ind i huden ved hjælp af blide cirkulære bevægelser. Forsigtigt krat eller lad hvile i 10-15 minutter, skyl med varmt vand, og fugter.

Metode tre: Brug skin lettelse produkter

 1. 1
  Prøv en hud lettelse creme med hydroquinine, kojisyre, alpha-hydroxy syrer eller bearberry. Hud lettelse produkter virker ved at reducere melanin, der kaldes en pigment produceres af specialiserede celler melanocytter. Du kan finde hud lettelse produkter over disken, og med en recept.
 2. 2
  Vær opmærksom på de risici der er forbundet med hud lettelse cremer. Hud lettelse cremer kommer ikke uden risici. Meget af hvad du lægger på din hud bliver absorberet i din blodbanen, og nogle cremer fremstillet i Asien, men solgt i Europa indeholder kviksølv, hvilket kan føre til kviksølvforgiftning.
  • Langvarig brug af hud lettelse produkter kan føre til for tidlig ældning af huden.
  • Anvendelse af hud lettelse produkter kan føre til forskellige former for hudkræft.
  • Steroider i nogle hud lettelse produkter kan øge risikoen for infektion og øge sandsynligheden for acne.
  • Hydroquinon kan forårsage permanent misfarvning af huden.
  • Mange naturlige blegemidler, herunder naturligt dem, kan føre til allergi eller irritation.
 3. 3
  Vær opmærksom på nogle vigtige retningslinjer, når du bruger hud lettelse produkter. Der er et par sundhedsrelaterede problemer forbundet med hud lettelse produkter, så være opmærksom på følgende retningslinjer for sikker brug:
  • Tal med din læge, før du starter nogen hud lettelse regime. Din læge med guide dig gennem processen og hjælpe dig med at undgå undgåelige faldgruber.
  • Hold dig væk fra enhver og alle produkter, der har kviksølv som en ingrediens. Være særligt på vagt om produkter fremstillet i Asien. Kviksølv kan undertiden være opført i ingredienser afsnittet som "calomel", "kviksølv", "mercurochlorid" eller "Mercurio."
  • Brug kun en over-the-counter hud Lightener med mindre end 2% hydroquinon. Over-the-counter produkter med mere end 2% hydroquinon kan være farlige.
  • Hvis en etiket lister hydroquinon, men angiver ikke, hvor meget, holde sig væk fra det.

Tips

 • Sunblock er et must at bevare lys hud. Brug den hver dag, selv om det ikke er en solskinsdag, UV-stråler stadig komme igennem.
 • Hold ud af solen så meget som du kan.

Advarsler

 • Citronsaft er meget sur, og kan gøre din hud enormt følsomme. Hvis citronsaft irriterer din hud, så prøv at anvende det hver anden dag i modsætning til hver dag, og hvis det stadig irriterer dig, så skal du ikke bruge det.
 • Kontroller ingredienser på alt, før du bruger det!