Wkadk

Sådan får sunde, glødende hud (mænd)

Vil du have smuk hud uden sigtning gennem din søsters magasiner, eller bede din mor? Her er hvordan.

Steps

Sådan får sunde, glødende hud (mænd). Vask dit ansigt og krop hver dag.
Sådan får sunde, glødende hud (mænd). Vask dit ansigt og krop hver dag.
 1. 1
  Brug solbeskyttelse. Du har sikkert hørt det masser af gange før, men forebyggelse er lettere end at helbrede. Bær solcreme, en hat, fornuftige tøj nu, for at undgå dårlig hud, når du er ældre.
 2. 2
  Vask dit ansigt og krop hver dag. Vask dit ansigt én gang, når du vågner op og en gang om natten, før du går i seng. Brug en mild sæbe, der er forskellig fra den bar soap du bruger i bruser (de er for barsk for dit ansigt). Vask din krop mindst en gang om dagen.
 3. 3
  Bruge acne medicin. Dette gælder for enhver fyr, der får pletter, alvorlige eller ingen, der ønsker dem væk. En masse mennesker har fundet succes i produkter, der har salicylsyre og / eller benzoylperoxid. En god rutine bruger en god sæbe, der har mindst to procent salicylsyre og derefter en topisk lotion ligesom Oxy 10, som har fem til ti procent benzoylperoxid. Start med at bruge det bare om morgenen og arbejde op til to gange om dagen på dit ansigt, skuldre, ryg, og hvor du ellers har tendens til at bryde ud.
 4. 4
  Fugter. Når man ser for et ansigt fugtighedscreme, sørg for at det står noncomedogenic eller andet sted på emballagen eller flaske. Det betyder, at det ikke vil blokere dine porer og forårsage break outs. For hud, du er ikke bekymret over at få pletter på, regelmæssig lotion er fint. For knæ og albuer er body butter foretrækkes.
 5. 5
  Exfoliate. Mindst en gang om ugen. Skumme op en loofah eller krat og skifte ham ud de døde hudceller til at afsløre glattere, blødere hud For din krop, er hver anden dag eksfoliering doable. For dit ansigt, så prøv at holde eksfoliering til to gange på det mest. Sørg for at du fugter efter du eksfolierer.
 6. 6
  Spis godt. Frugt, grøntsager, du kender rutinen. Kød er meget vigtigt, kan du stadig få din bøf, men ikke går overbord. Prøv at følge den mad pyramide. Også en multi vitamin i slutningen af ​​dagen er en fantastisk idé.
 7. 7
  Øvelse. Afspil footy, cricket, tennis, uanset hvad! Gå en tur eller en cykeltur. Gør det i 30 minutter om dagen.
 8. 8
  Drik vand. mindst 8 glas om dagen af ​​vand. Du er nødt til at holde din krop hydreret.

Tips

 • Ryg ikke, og undgå for store mængder alkohol.
 • Sørg for at du tørrer din hud og ansigt med et håndklæde, der vaskes mindst én gang om ugen.
 • Hvis du barberer, så gør det forsigtigt. Tag dig god tid.
 • Hold dit hår rent, fedt eller skæl er ikke attraktivt. Head & Shoulders fungerer godt og er temmelig billigt.
 • Prøv at bruge en deodorant med en subtil duft, folk ikke ønsker at blive slået ud, når du gå op til dem.
 • Bær en læbepomade, nej, det er ikke glans eller læbestift. Blistex eller Chapstick er gode mærker, prøv og få en med en SPF på mindst 10. Det holder dem fra chapping.
 • Der er grundlæggende fire hudtyper (til dit ansigt) - normal, tør, fedtet og kombineret. Normal hud er hverken tør eller fedtet, og du bør ikke have meget acne, hvis nogen. Tør hud er normalt skællet og føles ru eller dehydreret. Fedtet hud er tilbøjelig til at acne og dit ansigt vil se skinnende. Med kombineret hud, er dine kinder tørre og din hage, pande og næse (eller din 't-zone - i form af en T) er fedtet. Du kan være tilbøjelig til at acne. Så sortere ud af din hudtype, og derefter købe en sæbe og fugtighedscreme passer til din hud, kan disse købes fra kemiker, Priceline etc. Spørg en assistent om hjælp. Du kan købe ansigtet fugtighedscreme med solcreme i dem, dette anbefales, noget med en SPF (solbeskyttelsesfaktor) på mellem 15 og 30 år. Alt over 30 kan gøre din hud mere fedtet.
 • Biore, Clean & Clear, Oxy 10 og Clearasil er alle store mærker til ansigt sæbe, body wash, og lokal behandling.
 • Undgå make-up, med mindre du er i en dreng / punk band.

Advarsler

 • Denne hud regime ikke vil arbejde for hver fyr. Nogle mennesker har brug for stærkere medicin for acne, mere fugtighedscreme, etc. Give denne plan mindst to til tre uger.
 • Dette how-to kan være en smule ekstrem for nogle, kan jeg forstå, hvis du ikke ønsker at eksfoliere, bare løbe rundt Fix og har et brusebad hver dag, hvis alt dette ikke appellerer til dig, selv om det ikke vil virker så godt.