Wkadk

Hvordan til at glatte og vedligeholde beskadiget hår

Vi ønsker alle bløde, naturligt udseende hår. For dem af jer, der har været gennem værker - termisk rekonditionering eller andre kemiske processer, daglige føntørring, flad strygning og / eller hyppig farvning af dit hår - her er løsningen.

Steps

Hvordan til at glatte og vedligeholde beskadiget hår. Få de rigtige værktøjer.
Hvordan til at glatte og vedligeholde beskadiget hår. Få de rigtige værktøjer.
 1. 1
  Få de rigtige værktøjer.
  • Høj kvalitet strygejern er afgørende. Desværre, dette er den ene ting, hvor dyrere tendens til at være bedre. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal bruge 525€ på et designer flad jern. Mine Bion strygejern koste omkring 115€, og det de virkelig er en investering. Sedu er en anden glimrende mærke. Prøv folica.com og tage anmeldelser i betragtning, før de køber en. Uanset hvad du beslutter dig for at købe, så sørg for, at det har tynde keramiske plader. En tomme giver dig langt bedre kontrol og retter bedre end større 1-1/2 eller 2 tommer forgyldt dem.
  • Du får også brug for en bred tand plastik kam - du kan få en overalt til omkring 5€ - en rund børste med både naturlige og nylon børster, og en tynd plastik kam med en lang spids håndtag til afskeden dit hår. Køb store metal hår klip - den slags for styling. Kig til en skønhed levering butik for disse, hvis apotek ikke har nogen gode. Tynde hår bånd er også meget nyttigt. Prøv at få den slags uden metal i dem, som de snag nemt.
  • Brug en god fugtgivende shampoo og balsam. Infusium 23 er stor. Matrix og Biolage er også fremragende, men lidt dyrere. Selv hvis du er loyale over for dine foretrukne mærke, Infusium 23 s leave-in conditioner er en absolut afgørende for enhver, der retter deres hår. Det har en tekstur som vand og efterlader ingen rester, hvis de anvendes korrekt.
 2. 2
  Shampoo to gange for at virkelig få dit hår rent. Skrub aldrig, men forsigtigt massere din hovedbund. Vær særlig opmærksom på din hårgrænse - især omkring og bag ørerne - fordi det er her dit hår bliver specielt snavset. Når du er tilfreds, kam shampoo igennem med fingrene for at distribuere det til enderne, men husk på, at der er ingen grund til kraftigt vaske den nederste halvdel af håret, især hvis det er beskadiget. Vær sikker på at skylle det hele ud, og være grundig, men altid blid. Ethvert spor af shampoo tilbage i dit hår vil blot bidrage til tørhed. Skyl for en fuld fire minutter.
 3. 3
  Håret flere gange for at få det rigtig blød. Brug ikke for meget, bare nok til at belægge den jævnt. Please, please, please gør ikke betingelsen rødderne af dit hår. Den nederste halvdel er alt du behøver at gøre, medmindre du er til store fedtet. Første gang, tilstand normalt, kam det igennem med fingrene og skyl det ud. Anden gang bruge en (store-købt) dyb balsam blandet med din almindelige balsam og efterlade det i et stykke tid - binde dit hår op for at holde det ud af dit ansigt og få din barbering / body skrubbe / whatever ud af den måde, og skyl det ud. Den sidste gang du betingelse skylle det ud med koldt vand (eller så koldt, som man kan tåle). Dette vil virkelig hjælpe segl i fugt og tilføje glans. Skyl så grundigt, som du kan! Akkumuleret balsam gør dit hår føles kedelig, tung og fedtet, garanteret.
 4. 4
  Mens dit hår er stadig dryppende våd, anvende nogle infusium 23 leave-in balsam. Brug kun på den nederste halvdel af dit hår. Mindre er klart mere her. Brug for meget, og dit hår vil føles som om der er et lys spray i det. For de bedste resultater, sætte nogle i en sprayflaske. Et par spritzes på hver sektion er alt du behøver. Hvis ikke, hæld en meget lille smule på din hånd og glatte det gennem dine ender. Kam det igennem med en bred tand kam.
 5. 5
  Brug en meget, meget lille mængde af serum eller creme bare på enderne af dit hår. Sørg for, at det er oliefri og ikke for tung, og igen, holde det langt væk fra dine rødder. Klem det igennem mellem håndfladerne.
 6. 6
  Comb forsiden af dit hår frem, og brug enden af tynde kam til del det. Den del vil forblive på plads bedst, hvis du gør det, mens håret er vådt.
 7. 7
  Wrap dit hår turban-stil i et håndklæde, og bare lade det "suge" i ca 25 minutter. Du kan eksperimentere med tid til at se, hvad der virker bedst for dig.
 8. 8
  Tilslut din fladjern til at lade det varme op for en stund. Binder de fleste af dit hår op i en hestehale lige på toppen af ​​dit hoved, så kun det nederste lag hængende ned. Brug clips til at få omstrejfende klumper af hår ud af vejen. Blæs det nederste lag af hår, virkelig trækker det stramt og væk fra hovedet. Det behøver ikke at være pin straight lige endnu, så ikke stress for meget her. Ideen er at gøre den flade strygning let.
 9. 9
  Når det nederste lag er helt tørt, fladjern håret. Go sektion-by-sektionen så grundigt som du kan. Gør ikke store stykker ad gangen. Træk den stramt, og gå fast, men forsigtigt. Går gennem dit hår super hurtig vil hage det og føre til spaltede spidser, men at gå igennem det for langsomt vil brænde det. Den store ting om små flade strygejern er, at de er meget alsidig - du kan gå pin lige, flip enderne, eller bare give dit hår nogle organ, hvor du har brug for det. Selv hvis du ønsker at gøre dit hår så lige som muligt, ved hjælp af slag med en svag indadgående kurve ser den mest naturlige. Med nok praksis, vil du finde din egen teknik.
 10. 10
  Når du har fået det nederste perfektioneret lag, lette ud endnu et lag og gentag trin 8 og 9, indtil alt det er gjort. Husk, at jo mindre lag, mere grundigt, kan du rette det, og jo bedre resultater vil være. Vær særlig opmærksom på dit pandehår og bagsiden af ​​hovedet.
 11. 11
  At bevare din frisure og holde retouchering tid minimal om morgenen, wrap dit hår inden du går i seng. Comb alt dit hår frem og sæt den op sektion-by-sektion med Bobby stifter. Sørg for ikke at bøje det på nogen måde, der går imod den stil, du så har sled for. Du ønsker at klippe det til den side af dit hoved i et cirkulært mønster, så det ser lidt ligesom en bikube. Bunke det op, ikke til siden. Når det er helt op, sikre den med en silke tørklæde til at holde alt i, og man kan sove på det med ingen bekymringer.

Tips

 • Hvis fly-aways og statiske dræber hvad der ellers ville være en stor look, sprøjte nogle Static Guard (du kan finde det på ethvert apotek) på dit kam eller hårbørste, vente, indtil det er relativt tørre og kam igennem. Du vil blive forbløffet.
 • Hvis dit hår er bare en smule fedtet, skjule det med lidt teeny af baby pulver på rødderne. Skrub det ligesom du ville gøre med en shampoo og kam igennem at distribuere jævnt.
 • Det er klart, glatte dit hår foran et spejl. Strategisk placere et spejl bag dig så godt vil lade dig se stilen fra bagsiden, hvilket er meget nyttigt.
 • Hold din fladjern ren. Hvis du har brugt den på beskidt hår (som du bør aldrig gøre, da det bogstaveligt frites dit hår med olier og dufte gruopvækkende), kan det akkumulere en fedtet oprustning på siderne. Hver gang i et stykke, skal du blot gå over det grundigt af med en fugtig klud.
 • Gå så længe du kan uden at vaske dit hår. Hver anden dag er generelt nok, men hvis du virkelig kan gå op til fire dage, er der kommer til at vide det? Bare vær forsigtig - uvasket hår tendens til at lugte offensiv.
 • Cirka en gang om ugen, bruge en dyb balsam. Du kan stort set bruge noget, du ønsker til dette: sesamolie virker vidundere, men noget cremet eller fedtet - mayonnaise, bananer, kartoffelmos - værker. Lad det i så længe du ønsker, før at komme ind i bruser, men være rigtig rigtig grundig når vask det ud.
 • Hvis du har ignoreret min gode råd og besluttede at sove uden indpakning dit hår først, i det mindste klippe dit pandehår eller hvad hår er i dit ansigt ud af vejen. Mennesker har en tendens til at svede og få fedtet, mens de sover, hvilket i høj grad bidrager til fedtet bedhead - ikke søde. Overveje at sove med en fan blæser på dit ansigt til at holde tingene tørre.
 • Vask og style dit hår om natten, og pak det lige før du går i seng. Dette er virkelig 'sæt' dit hår, så i morgen kan du gå over det virkelig hurtig med flad jern, og det ser endnu mere poleret og glat.
 • Én længde og helt lige er så meget ude. Eksperimenter med forskellige udskæringer og tilføje nogle organ her, et par krøller der. Uanset hvor hæslige eller hvor beskadiget det bliver, bare vide, at du altid kan hugge det hele ud, og det vil vokse tilbage.
 • Selvom spaltede spidser er uinteressante, betyder det ikke, du behøver at ofre din længde. Prøv protein packs, kokosolie eller kokosmælk masker til dit hår, med nogle honning og olie.
 • Overvej kemisk glatning dit hår til at berolige den ned (og gøre fladt strygning lettere). Ogilvie og One'n Only er gode til-home glattejern til at prøve, og de er ikke for hård.
 • Hvis du kommer til at bruge en skinne tåge, bruge så lidt som muligt. Prøv at sprøjte en lille mængde på dine hænder og glatte dem over dine ender.

Advarsler

 • Bare vide, at med den rigtige snit, kan du lade dit hår tørre naturligt. Hår-glatning-afhængighed vil ærligt overtage dit liv. Der er en tid og et sted, og grunden til at bruge to timer på dit hår, og det er ikke for laundromat.
 • Læg ikke din fladjern på en træ eller malede overflade enten fordi varmen vil beskadige eller misfarve det. Brug et foldet håndklæde, pude, gamle hat - uanset hvad.
 • Tag altid stikket din fladjern, når du er færdig med den. Ikke alene er det skidt for jern, du også risikere at brænde ned din bopæl.
 • Luftfugtigheden er din værste fjende! I løbet af sommeren, holde dit hår op. Være godt forberedt til regnfulde dage med hættetrøjer, hatte og en robust paraply. Husk, at jo bedre den flade jern, jo bedre dit hår vil stå imod fugt.
 • Tunge sprays og geler er din absolut sidste udvej. Hård, sprød hår er ligefrem uinteressant, især på rettede hår. Steer klart. Med den rigtige styling teknik, vil du ikke brug for dem på alle.
 • Brug en flad jern med diskretion.

Ting du behøver

 • Høj kvalitet fladjern
 • Høj kvalitet shampoo og balsam
 • Føntørrer
 • Rund børste
 • Bred og små tand kamme
 • Professionel anvendelse metalclips
 • Tynde hårelastikker
 • Infusium 23 leave-in balsam (et must-have)
 • Lys hår creme eller serum
 • Bobby pins
 • Silke tørklæde
 • Kemisk fladjern (valgfri)
 • Baby pulver (valgfri, men kommer i meget praktisk)