Wkadk

Hvordan at gøre det første skridt

Hvis du kan lide nogen, men ved ikke, hvordan at tage det videre, se vores guide til at gøre det første skridt.

Steps

Hvordan at gøre det første skridt. Hun kan røre dig, eller vise selvstændig grooming fagter.
Hvordan at gøre det første skridt. Hun kan røre dig, eller vise selvstændig grooming fagter.
 1. 1
  Læs signalerne - inden nogen form for bevægelse, for at se kropssprog spor såsom langvarig øjenkontakt til at hjælpe dig med at arbejde ud af, om du får et positivt svar. En kvinde kan være mere villige end normalt til at afsløre visse områder af hendes krop som hende eller. Hun kan røre dig, eller vise selvstændig grooming fagter. En mand kan udvise mere dyriske signaler eller ejerskab fagter, for at imponere en potentiel mage. Disse kan omfatte hviler en arm på ryggen af sin stol, pustede ud brystet eller udvidelse hans. Begge køn kan engagere sig i 'spejling', der ubevidst kopierer handlinger den andens kropsstillinger.
 2. 2
  Samtale - Hvis de finder en attraktiv, vil mænd og kvinder ikke nødvendigvis sige, hvad de er virkelig tænker. I stedet for at lytte til hvad der bliver sagt, koncentrere sig om hvordan det bliver sagt. Hvis han siger, "Jeg er interesseret i kunst '. Han kan betyde "Jeg er interesseret i dig." Hvis hun siger, "Hvad er dit foretrukne surrealistiske maleri? Hun kan betyde, 'Er du virkelig interesseret? " Hvis han siger, 'Jeg elsker Dali er den Persistence of Memory ". Han kan betyde, "Jeg prøver virkelig hårdt her, fordi du er hot 'Hvis hun siger" Jeg har fået det på mit soveværelse væg.' Hun kan betyde "Jeg vil have dig til at se det".
 3. 3
  Hvis kvinden gør det første skridt Approach med gratis abandon og nysgerrige hænder. Være et rovdyr. Fjern alle unødvendige beklædningsgenstande. Det eneste potentielle problem, der kunne opstå, vil ske, når du vælger samtaleemner. Må ikke nævne tidligere kærester, helbredsproblemer eller din overhængende ønske om babyer.
 4. 4
  Hvis manden er at gøre det første skridt - Approach med forsigtighed. Visse dele af kroppen bør ikke berøres i første omgang, ligesom brysterne eller bum. Prøv i stedet let berøring mindre intime områder af kroppen-som overarmen, eller den ydre benet tættest på dig.
 5. 5
  Kysset - Hvis de ikke har afvist dine fremskridt hidtil, så kan du begynde at føle sig mere trygge ved at stjæle et kys. For specifikke tips om at kysse, se VideoJug er 'Hvordan til at kysse nogen, lidenskabeligt. Det tager modet til at gå efter et kys, og hvis du føler dig ud af din comfort zone, så prøv at slappe af, som mangel på tillid er sjældent attraktiv for det modsatte køn. Bevar øjenkontakt, lean i og pause, når dine ansigter er tæt, men ikke røre, at lade den anden person plads til at flygte eller forhåbentlig lean i også.

Tips

 • Når du kysser en pige, hvis hun tager det langsomt, før hun går ind i det, så hun kan ikke være interesseret. Også hvis hun lægger sin hånd på dig, (helst fx: Benet etc), så hun er meget interesseret. Gå efter det og gøre dit træk!
 • Hvis hun sagde stop, derefter stoppe. Gennemgå, hvad du gjorde forkert. Prøv igen på et andet hun.