Wkadk

Hvordan man laver en dreng varsel dig endnu mere

Okay, så der er denne dreng, du kan lide, ikke? Og du tror han mærker dig lidt, men du vil have ham til at lægge mærke til dig mere (og på en anden måde end før). Læs videre for at finde ud af, hvordan at gøre ham mærke dig mere.

Steps

Hvordan man laver en dreng varsel dig endnu mere. Være venner med ham.
Hvordan man laver en dreng varsel dig endnu mere. Være venner med ham.
 1. 1
  Være venner med ham. Har din knuse bemærke dig først. Give et godt første indtryk, sige hej på gangene, måske gå med ham til klassen og tale lidt. Form en lille boble i hans sind om dig.
 2. 2
  Altid være der for din crush. Sommetider drenge kan være forvirrende, og nogle gange de kan være kede af det. Hvis du ser din knuse ned, og af ham selv, eller bare på en væg ser trist gå op til ham og spørge "Er du okay?" Lad ham vide, at du altid er der for ham, hvis han ønsker at tale, og at han kan stole på dig. Husk at give ham noget plads en gang imellem, eller hvis han ligner han ønsker at være alene. Dette vil gøre ham savne din komfort og han vil tænke om dig.
 3. 3
  Giv ham et par søde små spor. For at gøre en dreng bemærke dig, er du nødt til nogle gange handle på en måde, der antyder du ønsker at blive bemærket mere. Hvis du finder ham kigger på dig, få øjenkontakt med ham og give ham en sød uskyldig lukket mund smil. Hold øjenkontakt i cirka fem sekunder og derefter brække. Dette vil efterlade din knuse spørger om din forførende smil.
 4. 4
  Flirt en lille smule. Fyre vil være fyre, og en lille smule flirt vil ikke gøre dig noget ondt. Det er okay at flirte lidt, lad din knuse med en hukommelse på en smuk pige, der har vist en vis interesse i ham. Han vil komme tilbage til at returnere favor engang og voila, vil samtaler begynder at rulle.
 5. 5
  Tal med en fyr som en fyr. Lad pigen taler til dine venner! Normalt, en måde at få en fyr til at lægge mærke til dig mere, er at tale om ham. Spørg ham om hans spil, hvis han spiller en sport eller et kunstværk, hvis han er i kunst, eller hvad du finder han har fritidsinteresser i. Din knuse vil helt sikkert være smigret, lydhør, og måske endda en smule smule flov, hvis han er genert, når du spørger om hans dag. Han kan spørge om dig lidt for.
 6. 6
  Har ham jagte dig. En ven er der altid, men hvis du vil have din knuse at lægge mærke til dig mere, så er du nødt til at være utilgængelig en gang imellem. Bræk en samtale pænt og undskylde dig fra, eller tale med en anden fyr. Har ham gad vide om den mystiske side af dig.
 7. 7
  Hvis du ikke er nødvendigvis den smukkeste piger, prøv og spørg ham, hvad han kigger efter i en pige, hvis han siger ser ud, så spørg ham hvorfor og sige, det handler om personlighed ikke ser ud. Også holde på at give ham hints.
 8. 8
  Når tiden er inde læne ind og kysse ham på kinden eller læber og hurtigt trække sig væk og køre off forlader ham ønsker mere!

Tips

 • Lad ham med noget at tænke over, så han vil huske dig bedre.
 • Vær dig selv. ALTID. Hvis han ikke kan lide dig for det, han har et problem.
 • Må ikke være for omklamrende, fordi de kan få irriteret.
 • Hvis han er den type, der bare lide piger for ser... skru ham! Find en fyr, der er mere i dybere ting!
 • Må ikke holde beder ham ud, hvis han siger nej! Glem alt om ham og finde en anden dreng. Du vil måske gøre ham jaloux, eller du kan ende glemme ham helt.
 • Hvis han begynder eller allerede dating nogen, mens du har et crush på ham, ikke mister håbet. Hold dit hoved op og være hans ven. Minde ham, hvorfor du ville være et langt bedre match.
 • Spørg efter sin celle nummer, så du kan tekst ham.

Advarsler

 • Må ikke være uhøflige om andre piger og snakke dårligt om andre piger. Fyre vil se på det som om du er jaloux.
 • Må ikke handle alt for girly. Men heller ikke forsøge at være en tom boy enten! Drenge som girly piger, men ikke piger, der er bange for alt. Det fortæller ham, at du ikke kan lide risiko og drenge tørster risici. (Bemærk: Dette gælder ikke for alle drenge).
 • Må ikke handle som en anden. Det vil ikke vare evigt, og senere vil han synes, du er en løgner.
 • Må ikke finde ud af hvad han kan lide at gøre, og derefter begynde at gøre det, medmindre du altid har ønsket at prøve det, men aldrig gøre noget andet, som du aldrig ville gøre for at imponere en fyr. Især noget risikabelt.
 • Vær opmærksom, når sms'e ham. Må ikke gå alle tekst-skøre og budskab ham 20 gange hver dag. Lige en hurtig "hej, hvordan er du?" vil gøre. Lad samtalen ende naturligt, og ikke forsøge at trække den. Du vil komme ud som irriterende eller desperat.
 • Hvis han er dating en anden, ikke kommer i den anden piges hoved med en holdning, fordi han er med hende. Det er ikke hendes skyld, fordi du ikke kan styre, hvem du er tiltrukket af.
 • Må ikke vise dig ligeglad med, om han taler til andre piger. Dette vil gøre ham til at indse du er der, men du er fint uden ham.