Wkadk

Hvordan til at blæse tørt hår lige

Ønsker du at berolige frizzes eller rette dine krøller for en dag? Det er virkelig ikke så svært at gøre. Alt du behøver er en rund børste, en føntørrer, nogle hårprodukter, cirka 30 minutter, og det er det!

Steps

Hvordan til at blæse tørt hår lige. Begynd med shampoo og conditioner dit hår i brusebad.
Hvordan til at blæse tørt hår lige. Begynd med shampoo og conditioner dit hår i brusebad.
 1. 1
  Begynd med shampoo og conditioner dit hår i brusebad. Når du kommer ud af bruseren, håndklæde dit hår tørt.
 2. 2
  Påfør en varme protectent til dit hår, skal du sørge for at få enderne!
 3. 3
  Placer en kvart størrelse klat af glatning balsam i din håndflade. Gnid håndfladerne sammen til at distribuere produktet over dine hænder, så massere det jævnt gennem håret. Hvis du har tykt eller langt hår kan være nødvendigt at anvende mere produkt, i små mængder.
 4. 4
  Kam gennem håret med fingrene, mens forsigtigt føntørring det på et lavt niveau. Dette er for at fjerne overskydende vand fra håret. Start med at rede dit hår fri for ledningsrod nedefra, vil dette være mindre stressende for dit hår og forårsage mindre krus.
 5. 5
  Træk dit hår i tre sektioner, to i siderne og et på bagsiden. Klip de to sider op.
 6. 6
  Vælg en lille del af hår fra uncliped sektion til at glatte.
 7. 7
  Ved hjælp af en tyk, rund børste og begynder ved rødderne, træk forsigtigt børsten gennem håret til enderne, mens føntørring det. Træk håret væk fra dit hoved i en 45 graders vinkel, og sørg for at strække og glatte det som du går.
 8. 8
  Træk børsten gennem undersiden af dit hår, så du udsætter det direkte til varmen i tørretumbleren. Når dette område er for det meste tørt, skal du skifte til toppen af ​​håret.
 9. 9
  Hold spændingen konsekvent og fordeler varmen over den del af håret, du arbejder på. Dette sikrer, at håret tekstur vil være den samme og forhindrer over-tørring af visse områder.
 10. 10
  Fortsæt med at vælge og føntørring små portioner, indtil denne sektion er tør og lige.
 11. 11
  Gentag processen på de andre to sektioner til at glatte dit hele hovedet af hår.

Tips

 • Peg altid tørretumbleren ned som du blow-tørt hår, blæser håret opad kan forårsage frizzes.
 • For at opnå fladt hår, slut styling med en keramisk flad jern er designet til håret efter at have fulgt ovenstående trin. Vælg varmetrin til din hårtype og tillade flad jern til at varme, før du bruger. Vælg dele af hår, som pr føntørring retninger, og skub opvarmet strygejern langs håret, begynder tæt til rødderne og gå forbi enderne af hår, gentage hvis det er nødvendigt for fuldt ud at flade hår.
 • Brug blowdryer på cool at låse i stil. Du kan virkelig bruge nogen form for børste / kam, så længe det ikke er dyrehår. Børste gennem håret først starter ved enderne til at detangle før du børste, mens blowdrying. Brug en let hårspray og kam gennem håret efter sprøjtning for at holde den stil.
 • Tame flyvsk hår med en anti frizz serum eller pomade. Placer et par dråber i hånden, gnid forsigtigt at distribuere det, og derefter anvende det dit hår i henhold til produktets anvisninger.

Advarsler

 • Som med alle elektriske apparater, være forsigtig, når du bruger blow-tørretumblere og fladskærms-strygejern omkring vand-og / eller børn. Tag blow-tørretumbler og strygejern efter brug, og holde den faste jern utilgængeligt indtil afkølet for at forhindre forbrændinger.
 • Vær sikker på at bruge en lav indstilling på begge.

Ting du behøver

 • Hårtørrer
 • Heat beskyttelsesmiddel
 • Rund børste
 • Clips
 • Håndklæde
 • Shampoo
 • Hårbalsam
 • Opretning balsam