Wkadk

Hvordan til at tage sig af sorte pigers hår

Nogensinde ønsket tyk frodige hår, du havde, da du var yngre. Grunden håret var så frodige og tyk som et barn er, fordi du ikke var at bryde de "super krøllet hår Rules"! Nå du kan have smukke hår igen og få tilbage på sporet!

Steps

Hvordan til at tage sig af sorte pigers hår. Skær ned på shampoo.
Hvordan til at tage sig af sorte pigers hår. Skær ned på shampoo.
 1. 1
  Skær ned på shampoo. For eksempel, hvis dit hår er tørt co-vaske dit hår. Co-vask betyder vaske dit hår med balsam ikke shampoo. Siden 40'erne shampoo blev lavet med det samme tørring produkt som vaskemidler. Hvis du skal vaske dit hår, fortyndes du shampoo med 75% vand og 25% shampoo. Hvis du har produktet opbygge, anvende en mudder skylles i håret i stedet for tørring sæbe.
 2. 2
  Lær videnskaben. Sort hår har små rifter i neglebånd lag, som gør det sværere for naturlig hovedbund sebum at distribuere til enderne af dine hair.These nicks også forårsage brud, så håndtere dit hår med omhu og holde det fugtes. En kæmpe misforståelse er, at sort hår er grove, grove betyder "streng størrelse" ikke tekstur. Sort hår er sjældent grove, sorte tråde 'er finere end nogen anden gruppe - hvilket er hvorfor er ikke kan tage tung håndtering. Hold dit hår op mod lyset, det er tyndt, kan du se igennem det, hvis ja - du har fint hår. Asiatisk hår er den groveste, stærkeste hår, som kan tage en masse håndtering.
 3. 3
  Populær spørgsmål. Hvorfor Økologiske produkter ikke Natural? Vælg produkter med en masse af økologiske ingredienser og forsøge at undgå produkter med mineralske olier og petro olie. Petro olie vil tørre dit hår ud og stoppe fugt i at trænge akslen. Naturlige olier som mandel, kokosolie og jojoba olier er meget bedre.
  • Kig efter udtrykket økologisk ikke naturligt. Udtrykket "økologisk" er nøje defineret i USA af ensartede føderale bestemmelser. "Organic" betyder mad eller fiber bærer mærket blev lavet med et sæt af landbrug og produktion praksis fastlagt og reguleret i stor detalje, ved USDA.That betyder, at det ikke havde nogen giftige kemikalier, antibiotika og pesticider, der er skadelige for mennesker og dyr.
  • Udtrykket "naturlig" dobbelt tale og kan have en given betydning for selskaber. En orange soda kan være naturligt, fordi det har appelsinsmag der engang delte en forbindelse af et frugt. High Frutose Corn Syrup betragtes som "naturlige", ligesom "Petro Oil."
 4. 4
  Produkter. Hvis du har flere penge at bruge, kan du enten prøve Ultra Black Hair, Crème of Nature linje, eller du kan også bruge en lille mængde af vindruekerneolie, olivenolie eller jojobaolie direkte fra flasken. Aveda gør en rigtig god leave-in balsam. Hold dig væk fra penge tørstige produkter, og prøve at lave din egen. Aloe Vera er den samme PH af dit hår, der er 4, og vil lukke dine neglebånd og gøre dit hår skinnende og glattere end nogensinde før.
 5. 5
  Opret et regime. Beslut hvor ofte du kommer til at "shampoo" og dyb tilstand dit hår. Co-vask bør være din metode. Du vil gerne og tilstand hver 3 til 5 dage, og forsegle fugten i med en let olie. Deep tilstand hver uge, hvis du har tid, og ikke mindre end to gange om måneden.
  • Enderne af dit hår er de ældste, i stedet for den gamle myte om "smøring din hovedbund", olie dine ender til at stoppe det fra at bryde gnide mod dit tøj.
 6. 6
  Brug ALDRIG "fedt" i håret. De fleste sorte hår har brug for ekstra fugt, men holde sig væk fra produkter med petroleum. Petroleum gør håret stift, tør og fedtet. I stedet for fedt, så prøv naturlige olier (kokos, jojoba, oliven eller hjul) eller naturlige shampoo og balsam, der er godt for dit hår, fordi de ikke har alle disse sulfater, natrium er, og konserveringsmidler i dem. De giver også dit hår en flot glans til det. Vindruekerneolie er meget lys og kan modstå høje temperaturer uden at brænde, som vil hjælpe med at kontrollere varme skader, hvis du bruger varme styling-produkter på dine låse.
 7. 7
  Fugte din ender, og sørg for at holde dem fugtes, så du ikke ender op med. Forsegle enderne med enten kokosolie eller ricinusolie.
 8. 8
  Hvis du bruger varme styling-produkter på dit hår, så prøv og skære det ned til 2-3 gange om måneden, hvis du kan, og sørg for at bruge en varmebeskyttende shampoo og / eller fugtighedscreme, eller en god serum / spray på dit hår, før flad strygning eller curling. Hold tønde dækslet lidt åben, så håret blot passerer over tønden uden at blive hevet og trukket af tønden dæksel, når du bruger krøllejern. Hvis du absolut skal bruge olie, når du bruger din krøllejern, ising på en meget, meget, meget lille mængde af Optimum Oil Therapy 3-i-1 creme eller anden vare. Det vil ikke forlade dit hår fedtet.
 9. 9
  Sørg for at du sove på en satin pudebetræk eller binde dit hår op i en silke tørklæde, så dit hår kan holde sig sund og vil ikke bryde eller ælde. Silke eller satin pudevår, huer og tørklæder vil også bidrage til at forebygge acne, fordi der ikke er så meget bakterier på dem hver aften.
 10. 10
  Prøv et protein behandling, en gang om måneden, skal du bruge en aphogee behandling eller bruge ægget i håret inden vask det hele ud. Protein vil gøre dit hår mindre tilbøjelige til at knække og over-fugtgivende. Dit hår vil være en masse blankere også. Vær forsigtig med ikke mere end protein dit hår, vil det begynde at knække.
 11. 11
  Brug en bred tand kam til kam dit hår, stoppe med at købe stritter børster eller tynde kamme, som vil fange i håret, og den brækker af. gå til lav vedligeholdelse. Farvede mennesker må aldrig kam deres hår hver dag, er dit hår ikke behøver at blive kæmmet hver dag, bare detangle med fingrene. Overdreven kæmning vil bryde dit hår ud. Sørg for at dit hår er lidt fugtig, før du tangle.
 12. 12
  Smid den myte, at sort hår ikke kan vokse. Grunden sort hår synes ikke at vokse er fordi enderne bryder ud fra for meget håndtering. Hvis dit hår ikke vokse, ville du ikke behøver at tage til frisør hver 4-6 uger! Der er masser af fora og blogs, hvor sorte kvinder og piger har smukke hår. Du hår bliver sundere, hvis du følger disse regler, og du vil mærke en forskel i styrke og længde.

Tips

 • Bær en satin motorhjelm eller tørklæde i seng hver aften.
 • Undgå elastikker, ikke bare afrikanske europæiske piger, men folk med langt hår i general.Instead bruger en hestehale holder uden et metal klip.
 • Vær på vagt over hårplejeprodukter markedsføres i retning af sort hår eller naturlige hår produkter. Disse håber på et fad og er vildledende om deres produkter. Køb 100% shea smør, kokosolie og ricinusolie eller endda olivenolie fra fødevarebutikker, disse ingredienser er specielt godt for dit hår. Hvis du kan spise det, det er godt nok til at sætte på dit hår. Din hud opsuger alt, det er vi ikke kan lade blegemiddel på vores hænder til lang uden at vaske det ud (vores hud vil suge det op). Bleach er en gift.
 • Olie naturlige hår (ikke udrettet, permanentet eller afslappet) cirka en gang hver dag. Olie rettede hår ikke mere end to gange om ugen med en yderst lille DAB af de ting kun efter at sætte på en fugtgivende forlader i. Dette kaldes forsegling. Olie sæler i fugt af orloven i og sikrer, at håret forbliver sund. Hvis du bruger en let olie, vil dit hår ikke være fedtet. Petro Oil gør dit hår fedtet ikke olie!
 • For at mindske skader på resten af ​​dit hår, så prøv trimning dine spaltede spidser. Det er ikke nødvendigt at overmenneskeligt skære hvis enderne ikke flosset.
 • Sørg for at du ikke bære dit hår i en stil i lang tid ellers hver dag dit hår vil brække eller begynder at låse.
 • Mens nogle mennesker tror, ​​at bare vaske med overkommelige balsam virker bedst, sandheden er balsam ikke gør et godt stykke arbejde med at fjerne snavs fra håret. Det er bedst at vaske hår (med fokus på hovedbunden, gnid ikke bunden) med en god sulfat-fri shampoo og derefter tilstand.
 • Strækker din relaxer to efter 8 uger giver tykkelse til dit hår og mindre chance for overlappende på tidligere afslappet hår.
 • Prøv Curly Girl metoden. Det virker på sort hår også.

Advarsler

 • Hvis dit hår er afslappet, kun slappe af din ny vækst og ALDRIG overlappe relaxer på tidligere afslappet hår. For at forhindre overlappende de tidligere afslappede hår, der forårsager mere end behandling og i sidste ende brud, anvende en æterisk olie, ricinusolie, ekstra jomfru olivenolie, eller vaseline for at beskytte de tidligere afslappet hår.
 • En vigtig faktor i at bevare længden og generelle sundhed i din afslappede hår, genanvende relaxer kun til den nye vækst (virgin hår, der aldrig havde kemikalier anvendt på det). De fleste stylist vil anbefale en touch - op hver 4-6 uger, det er ikke altid nødvendigt nogle hår teksturer behøver kun at have en touch-up hver 3 måneder, hvilket er 12 uger og nogle kan strække længere uden nogen skade til håret. Det er afgørende at gøre, hvad der er bedst for dit hår tekstur og altid gøre sikker på at aldrig forlade relaxer på håret for længe, ​​hvilket vil forårsage alvorlig skade og mulig hårtab. Følg vejledningen på relaxer hårpleje system, hvis du slapper af på din egen. Hvis du går til en professionel stylist sørg for at vocalize når relaxer brænder, eller hvis deres er noget ubehag overhovedet at forhindre hårtab.
 • Kig på de ingredienser: hvis der er for mange lange kemiske navne, så prøv og holde sig væk, men det er ikke altid dårligt. Men hvis du kender dit hår er vejen skrøbeligt ikke gør det. Hold øje med vaseline, er det dårligt for dit hår, så er Mineral Oil. Men hvis det er Lite Mineral Oil, kan du gå med det.

Ting du behøver

 • Moisturizing shampoo og balsam
 • Deep conditioner
 • Protein behandlinger
 • Æteriske olier som jojoba, kokos, ricinusolie, gulerod, og olivenolie
 • Silke eller satin søvn tørklæde