Wkadk

Hvordan til at bære thong undertøj

Thong undertøj kan være vanskelig at bære og tage nogle få bruges til. Hvis du er klar til en forandring i underbukser afdeling eller blot ønsker at forbedre din rem-iført oplevelse Følg disse instruktioner om, hvordan man korrekt bære thong undertøj.

Steps

Hvordan til at bære thong undertøj. Køb den rigtige rem.
Hvordan til at bære thong undertøj. Køb den rigtige rem.
 1. 1
  Køb den rigtige rem. En vigtig faktor i at kunne bære en rem korrekt og sørg for det er en fremragende pasform. Da du sandsynligvis ikke vil være i stand til at prøve det på, før de køber det, kan det være en udfordring. En undermålere thong vil grave ind i dig ubehageligt, mens en overdimensioneret rem kan komme for højt op på din krop og holde ud af dine bukser eller nederdel. En måde at håndtere dette på er at købe en lav-rise thong en størrelse op fra hvad du er vant til at bære. (Faktisk medmindre du bære høje bukser og nederdele eller specifikt ønsker at nå "hval-tail" look, bør du altid forsøge at købe low-rise badesandaler.) Start med et par og teste det i en uge, før du køber noget mere.
  • Til hverdagsbrug, kigge efter noget, der er enkel og komfortabel. Undgå blonder (det kan være kløende), og holde med almindeligt bomuld eller sømløse microfiber til at starte med.
 2. 2
  Sæt din thong på så komfortabelt som muligt. Træd ind i det som du ville et par af almindelig undertøj og justere toppen, indtil den er i en behagelig højde, og ikke grave ubehageligt ind i din front-eller bagside. Sideremmene skal sidde lidt under toppen af ​​dine jeans og bukser. Når det er på plads, bør din rem ikke føles stram og skæring den bør lægge gnidningsløst.
 3. 3
  Test din thong omkring huset. Forsøg ikke at bære en rem for første gang i et ukendt sted, hvilket kan gøre dig selvbevidst og give dig en unøjagtig indtryk af dit nye køb. Iført din thong omkring huset (så du nemt kan justere det, når det bliver ubehageligt) er den bedste løsning, når du starter ud.
 4. 4
  Sørg for at dit thong ikke stiger over dit bælte linje. Sid ned, bøje sig over, squat, og gør andre lignende bevægelser foran et spejl til at teste, hvorvidt din thong bliver synlig. Hvis hval hale er et tilbagevendende problem, du måske nødt til at prøve en anden størrelse eller model, undgå low-rise jeans, bære en rem, eller blot dække dette område med en lang skjorte. Alligevel er det godt at være forberedt til at gøre hurtig justering, mens du er i det offentlige. Som du sidde ned, subtilt nå rundt til bagsiden af ​​din beltline og tjekke om dit thong stikker ud. Hvis det er udsat for, hurtigt guffe den tilbage i pull din skjorte ned for at dække området.
 5. 5
  Væn dig til at bære en rem. Den vanskelige del er at vænne sig til det faktum, at en del af undertøj er klemt inde mellem dine kinder. Men hvis det er en god størrelse og du har lagt det på den rigtige måde, bør det ikke volde nogen ubehag. Bære det for en time eller så derefter tage det ud. Den næste dag, bære det i flere timer (eller mere, hvis du føler dig tryg nok til at gøre det). Arbejde op til at bære det for en hel dag. Når du bliver behagelig at bære din test rem, kan du begynde at købe mere udførlige modeller, der har mønstre, blonder og andre designs.

Tips

 • Thongs er bedre til at bære med stramme kjoler eller bukser, fordi de efterlader ingen trusseindlæg linjer. Butts med "trusse-line-itis" ses ofte som frumpy (selvom der er undtagelser).
 • I visse dele af verden, er en rem kaldes en "g-streng" eller en "tanga." Hvis du beder om en rem i Australien, vil ekspedienten sende dig til fodtøj afdeling!
 • Undgå at få blonder. Det klør og føles virkelig underligt. Få en blødere stof såsom bomuld.
 • Sæt den bagerste del dybt ind i din "bum".

Advarsler

 • Undgå badesandaler, hvis du er tilbøjelig til hæmorider.
 • Vær opmærksom på at badesandaler kan koste en masse penge.
 • Stropper kan forårsage urinvejsinfektioner fordi strengen transporterer bakterier. Hvis du er tilbøjelig til urinvejsinfektioner eller andre infektioner, undgå badesandaler.