Wkadk

Hvordan til at shoppe godt for tøj i en genbrugsforretning

Genbrugsbutik (mulighed shop, genbrugsbutik etc.) shopping er fantastisk til at finde en god handel og tilføje elementer til din garderobe for små omkostninger. Denne artikel har nogle forslag til at gøre din sparsommelighed butik jagt mere succes!

Steps

Hvordan til at shoppe godt for tøj i en genbrugsforretning. Beslut, om du er den slags person der kan lide genbrugsforretning shopping.
Hvordan til at shoppe godt for tøj i en genbrugsforretning. Beslut, om du er den slags person der kan lide genbrugsforretning shopping.
 1. 1
  Beslut, om du er den slags person der kan lide genbrugsforretning shopping. Sparsommelighed butikker kræver en masse dyrbar, hvilket kan være tidskrævende og trættende. Ofte lugt muggen eller støvede, så hvis du har allergi, skal du sørge for at tilbringe kun korte mængder af tid på at besøge. Desuden vil du ikke altid finde et punkt på din størrelse. Du vil ikke altid finde noget du gerne, enten. Hvis du er en person, der elsker at rode, ville ofre en halv dag i forfølgelsen af ​​et røverkøb og nyder spændingen ved jagten så meget som at dræbe, så genbrugsforretning shopping er for dig! Du skal have udholdenhed, beslutsomhed, tålmodighed og grus.
 2. 2
  Beslut hvad tid er bedst for dig at gå. Du skal have mindst et ekstra time, måske to. Siden rodede kræver energi, skal du vælge det tidspunkt på dagen, hvor du føler dig stærk og energisk. Nogle butikker er åbne om natten eller i weekenden. Nights er gode, fordi færre mennesker går da. Weekender er sandsynligt, at være travle. Salg dage er den travleste.
 3. 3
  Prøv shopping med en ven, som du har tillid til, så vil du ikke blive frustreret over den tid, du vil tage. Det kan hjælpe til at få en anden udtalelse, og du vil være mindre tilbøjelige til at forlade butikken med noget, der ser forfærdeligt, eller noget, du faktisk ikke kan lide. Hvis du har absolut ingen held, er det godt at have en ven med, så du kan vise dem alle de humoristisk forfærdelige ting, du finder.
 4. 4
  Indtast butikken efter eget valg. Der er to måder at shoppe. Den første er, at du er kommet med et objekt i tankerne, for eksempel, et par jeans. Så hovedet lige til det område, hvor jeans er og ser med det i tankerne alene.
 5. 5
  Den anden måde er, at du ikke har nogen idé om, hvad du leder efter, så længe det passer, er smuk og er en samlede handel. I dette tilfælde, skal du starte ved begyndelsen. Det er altid klogt at vælge én type ting selv - for eksempel på tøj fokuserer i stedet forsøger også at se på de bøger, porcelæn, legetøj og cykler mv Medmindre butikken er lille, vil du bære dig ud og eventuelt over -køb.
 6. 6
  Mange sparsommelighed butikker farvekode deres tøj. Dette gør det nemmere for dig at undgå farver, som du ikke kan lide og ikke spilde mere tid. Hvis tøjet hænger op, er det lettere at få øje på elementer. Lær at kigge efter en. farve b. tekstur og c.. stil. Hvis de er i en bunke, grave i og træk!
 7. 7
  Farve og tekstur bør springe ud på dig blot ved at køre dine øjne over toppen eller siderne af tøj stativer. Det tager sig af behovet for at trække sig ud hver post.
 8. 8
  Bare træk det tøj, der appellerer efter farve og tekstur, så du kan tjekke for stil. Texture er virkelig vigtigt - du bør blive fortrolige med synet med høj kvalitet stof og strik såsom høj kvalitet bomuld, cashmere, hør, silke, naturlige tekstiler osv, så at du fokuserer på disse. Undgå emner, der alle syntetiske (undtagen alvorlig overtøj, eller hvis du leder efter noget, der ikke vil rynke i en kuffert) -. Det er nok derfor, de er i butikken i første omgang Kig efter klassiske stilarter som ikke hidtil nemt.
 9. 9
  Vær ærlig overfor dig selv, selv før du prøver på varen. Har du virkelig lide den stil samlet - armene formen, benet flare, hals springet etc? Er det virkelig din farve? Vil det matche med tøj, du allerede ejer? Også være ærlig overfor dig selv, om du virkelig vil foretage nogen ændringer eller reparationer, der er nødvendige, før du ville bære det - hvis du ikke er tilbøjelige til at komme ud symaskinen eller betale en skrædder, stick med elementer, der allerede arbejder!
 10. 10
  Kontroller nøje for pletter, tårer, bødede dele, strakte stikninger (ofte svært at reparere) og mærker. Har Bukserne har en skinnende sæde, er perler eller knapper mangler? Hvis du ser disse, så spørg dig selv, hvis de er let genoprettes eller er de så beskadiget, at den kludeposen ville være et bedre sted for disse tøj? Kun få elementer i god stand eller i stand til en nem reparation. Og aldrig købe noget med svedpletterne - de vil bare ikke komme ud. Husk, at knapperne er ikke et problem - du kan nemt erstatte mistede dem med bedre.
 11. 11
  Hvis elementet er kvalitet, men det lider emner som pletter eller bliver for stor eller lidt forældet, så stadig overveje det. En skrædder kan få det ændret eller rengjort, og du vil stadig ende med at blive meget mindre end at købe det helt nye, eller fra en sending butik.
 12. 12
  Tid til at prøve på tøjet. Mange skiftende områder tillader kun 3 elementer ad gangen (noget, der er lidt svært, når du har et vognlæs af godbidder!), Eller de er så åbne som at være næsten usømmeligt. Et godt trick er bære tøj, der gør dig i stand til at prøve de elementer, over toppen. Et godt sæt er en trikot eller svømme trop med en lille T-shirt og korte blusset nederdel. Slip-on sko er afgørende.
 13. 13
  Altid kigge i et spejl for at se, om tøjet virkelig passer dig. Hvis der ikke er spejl, du tager risikoen, men i betragtning af prisen, vil det sandsynligvis være en billig risiko!
 14. 14
  Hvis du stadig har energi tilbage, se dig omkring nogle flere. Sommetider elementer doneret af den samme person på din smag og størrelse vil være tæt sammen på racket. Måske passer nogle elementer sammen med dem, du allerede har.
 15. 15
  Køb dit tøj. Hvis du har kuponer, sørg for at bruge dem.
 16. 16
  Vask dit tøj. Du kan ikke være sikker på, de er virkelig rent Tjek lommer før rengøring -. Kan du blive glædeligt overrasket over glemte penge!
 17. 17
  Nyd din kreativitet, sparsommelighed og gøre verden til et bedre sted ved at donere penge og genstande. Second-hand er ikke længere den næstbedste, det handler om at dele ønsker & behov med andre rundt om i verden.

Tips

 • Må ikke bære en frakke. Du vil være mere behageligt uden en frakke på, og det er nemmere at holde tøj op for at se, om det passer, ser godt ud på dig, etc.
 • Må ikke være flov over at være shopping på en genbrugsforretning. Masser af mennesker gør det! Sige, at du forsøger at spare penge, fordi du er!
 • Mange af de mennesker, der kører disse butikker er frivillige, og gør det ud af godhed i deres hjerte. Behandle dem til et muntert smil og en kort snak, og lad dem vide, de laver et godt stykke arbejde.
 • Må ikke købe tøj, som du ikke helt vild med, eller ikke helt passer, eller på anden måde substandard - selvom de er et godt køb! Det er fristende at købe noget, der er næsten ret, fordi det er så billigt. Det er stadig et spild af tid, rum og dit udseende til at købe noget, der er bare ikke helt rigtigt.
 • Hold øje med salg og halv pris dage. Så vil du få helt fantastiske tilbud.
 • Glem ikke smykker, hår hægter, bånd, ure, bælter, tørklæder og hatte. Disse gør vidunderlige og meget billig tilføjelser. Du kan ofte hente en meget dyre silke tørklæde eller en designer bælte til næste-til-intet, hvis du rode omhyggeligt. Måske endda en pashmina?!
 • På hatte, er der nogle store hatte på sparsommelighed butikker, men når du kommer hjem, skal du sætte det i fryseren i 24 timer, og derefter (hvis muligt) vaske det. Det dræber nogen ting, der kunne have levet i det.
 • Frelsens Hær og Goodwill har meget billigt tøj, selv for en genbrugsforretning.
 • Medbring en pose ting, du ikke ønsker mere, når du går til at købe ting for dig på genbrugsforretning. Det vil mindske belastningen i dit liv og hjælpe genbrug fortsætte.
 • Besøg sparsommelighed butikker i modeindustrien områder for at finde gode kvalitet naturlige stoffer, som regel med et godt snit. Tøjet findes i højere klasse områder tendens til at have været bedre set også.
 • Efterlad din pung i bagagerummet af bilen (eller hjemme). Regnskabsmæssig kontanter i lommen frigør dine hænder til sortering / grave / browsing.
 • Vær tålmodig - grundene til, hvorfor folk smider tøj og andre genstande er så varieret, men i hovedsagen er det fordi elementet er under fødderne, ikke længere ønskede og ofte utidssvarende. Så vil der være junk at rode igennem, men én person junk er en anden s persons skat, og din lille skat er skjult der et sted!
 • Må ikke argumentere om prisen. Priserne er generelt meget god alligevel. De er prissat til at sælge og at rejse midler til en god sag. Og hvis du tror det er billigere på dollar butik ned på gaden, gå ud og købe det derfra i stedet for at skændes. Studehandler kan være normen, men det afhænger af din butik og en del af verden. Gør det venligt og med god hjerte.
 • Sko skal være rene og ikke over-slidte. Fødder er dyrebare, og hvis en sko, så er naturligvis støbt til en anden persons form, så skal du ikke engang prøve dem på, da de vil skade dine fødder. Dette er især vigtigt for børns fødder, selv på plus side, børnene vokser ud af sko, så hurtigt, at der ofte næsten helt ubrugte sko kan findes.
 • Mange sparsommelighed butikker statens ingen billet, intet salg. Dette er for at undgå svindel. Men hvis du finder noget un-billet, og du virkelig elsker det, bare se en af ​​salgspersonalet og forklare, at det var, hvordan du har fundet det, og at du vil virkelig gerne købe det. Normalt vil de finde en pris for det!
 • hvis du ikke kan tænke på tre ting, som ville gå med det, at du har eller køber, ikke får det!!
 • Hvis du ikke kan lide det tøj, når du kommer hjem, kan du altid sælge dem på eBay.
 • Hvis noget ikke er rigtigt med butikken, lave en blid forslag om at ændre det. Eller endda blive frivillig der selv og hjælpe med at foretage ændringen.
 • Undertøj er meget personlige. De fleste genbrugsbutikker sælger secondhand undertøj og altid i rengjort stand. Det er et meget personligt valg.

Advarsler

 • Må ikke stjæle fra genbrugsbutikker. Ikke alene er det ulovligt, men, du stjæle fra et sted, der er at hæve penge til at hjælpe mennesker, der virkelig har brug for det. Hvis du virkelig ikke har råd til det, så fortæl dem. Mange vil henvise dig til deres hjælp center, som kan give dig kuponer til gratis tøj etc.
 • Må ikke skammer eller flov over at være shopping brugte, det er praktisk, smart og økonomisk fornuftigt. Enhver, der ville sætte dig ned for at gøre det kun gør sig selv ser dårligt (og overfladisk!).
 • Tage vand at drikke. Mange sparsommelighed butikker er for fattige til at have aircondition lokaler eller er meget støvede / muggen og du kan føle dine sanser overvældet. Drikke nogle vand vil hjælpe til at dæmpe den varme / lugt.
 • Vær opmærksom på at genbrugsbutikker tiltrækker alle samfundslag. Det betyder, at du kan blive chattede op af ensomme sjæle, der søger trøst, kan du blive konfronteret med aggressive mennesker, der har udviklingshæmning eller er nede på deres held, og du kan have ved højt-talende mennesker, der er pooh-poohing tøjet. Alle af dem har deres grunde til at være der, bare være høflig og gå videre til den næste rack.

Ting du behøver

 • Penge, eller kuponer af en slags (hvis de tilbyder dem) til sparsommelighed butikken.
 • En stor, robust taske til at sætte dine objekter i. Nogle butikker giver poser, men nogle gør ikke, og tøj (og masser af andre ting) kan være meget tung!