Wkadk

Hvordan til at bære et bælte (for unge mænd)

Det lader til, at nogle fyre derude ramte deres teenagere og bare ikke ved, hvad de skal gøre med deres nye krop, især når det kommer til tøj! Piger går gennem en langt mere tydelig ændring, mens med unge mænd, det er mere subtil. Den unge drengs krop generelt får mere spinkel, mister sin kurver og bliver længere. Men drenge ikke altid tænke på at ændre deres garderobe, da de ramte disse år, især hvis deres forældre er meget afslappet. Sandheden er, hvis man ser på de fleste ældre teenagere og unge mænd, er de iført bælter - ikke fordi de kan lide at nødvendigvis, men fordi de er nødt til Male hofter blev ikke gjort til at holde op et par tunge jeans.. Tænk på det på denne måde - piger kommer i puberteten, og de begynder iført bras. Drenge ramte puberteten, og de ​​har brug for at begynde at bære bælter.

Nu, i det billede, du ser bæltespænde er pænt placeret i midten af ​​pant. En anden måde at bære et bælte, der kræver tillid og god udseende til at trække ud, er ved at bære bæltespændet ud til den ene side. Det er dog et krav i militæret til "danne line" og slid spændet på linie med kanten af ​​skjorte og bukser - en ubrudt linje.

Steps

Hvordan til at bære et bælte (for unge mænd). Anskaf et bælte, hvis du ikke har en.
Hvordan til at bære et bælte (for unge mænd). Anskaf et bælte, hvis du ikke har en.
 1. 1
  Anskaf et bælte, hvis du ikke har en. Bælter kan fås på ethvert tøj eller stormagasin. Ønsker du at gå vintage? Prøv en anden hånd butik.
 2. 2
  Hvis du kun kommer til at starte med en bælte, få en, der er alsidig og vil gå med alle dine tøj. Det betyder, at en simpel læderrem, enten sort eller mørk brun, med en enkel spænde. Du kan altid købe en anden bælte ned af vejen, og du bliver nødt til alligevel som du vokser.
 3. 3
  Få et bælte, der passer. Prøv et bælte på lige over dine bukser eller gennem løkkerne hvis du kan, med din skjorte gemt i (eller ikke, hvis du ikke putte.) En god rem passer ind i den midterste hul, men hvis du er hastigt voksende, få en, der passer ind i den sidste hul eller i nærheden. Det skal føles stram - stramt nok til at holde dine bukser op, men ikke så stram, at det føles som et korset! Hvis du ikke er vant til følelsen af ​​at bære et bælte, vil du vænne dig til det snart.
 4. 4
  Flettet eller web bælter er en mulighed, fordi de passer mere præcist end et bælte med huller, og er generelt mere behageligt, men er lidt ud af stil. Men et spinkelt bomuld bælte generelt ikke vil holde dine bukser op så godt enten, og hvis du er nødt til at holde stramme den til at gøre det, vil det ikke være behageligt. Materialet i dem vil også i sidste ende bliver klumpet sammen, at du skal over-spænde bæltet. Hvis du kan komme væk med en klud bælte, gå til det, men det vil ikke se godt ud på noget, men jeans eller shorts.
 5. 5
  Giv bæltet lidt tid at bryde i en ny læderbælte er generelt temmelig stiv og vil føle sig utilpas for en dag eller så det bryder i. Giv ikke op på det -. Give det tid til at blødgøre og i overensstemmelse med din talje.
 6. 6
  Bær det hver dag. Mindst med bukser, der har bæltestropper. Kan lide det eller ej, mænd er generelt forventes at bære et bælte, især når de er på arbejde eller når de er dressing pænere end hvis de blev liggende på sofaen. I en verden af ​​beskæftigelse, er mænd forventes at bære bælter med erhvervslivet slid, med blue-collar arbejdstøj, og enhver tid de forventes at gøre en udseende. Selv hvis du ikke føler, at du har brug for et bælte til at holde dine bukser op - det er stadig noget at "fuldender udseendet", og selv om din skjorte ikke er gemt i, vil et bælte formentlig være gavnlig - meget få mænd komme væk uden at trække deres bukser op mindst et par gange om dagen! Og piger, jeg har fået at vide, tænke fyre ser varmt i et køligt bælte.
 7. 7
  Færdig.

Tips

 • Hvis du nødt til at gå til en privat skole, og de gør du bære en dress code, så tænk på en kombination, der kan stadig gøre dig cool, selvom du stadig nødt til at klæde sig ud.
 • Må ikke bære et bælte, når det begynder at se knotten! Få en ny.
 • Hvis du ikke kan lide bælter, fordi du finder dem ubehageligt - bære en t-shirt under din almindelige skjorte eller guffe i din almindelige skjorte - det vil ikke være så ubehageligt, at vejen. Også en stram bælte på en stram par bukser tilføjer op til ubehag.... buy bukser, der passer, eller er lidt løs i taljen, og derefter cinch op et bælte på dem.
 • Trendy gnistre besat bælter og hvide trykte bælter er okay, men generelt ser de slags tåbelige medmindre det rigtige tøj. Må ikke købe en og bære det hele tiden.
 • Bær et bælte med shorts, der har loops, men generelt bør du ikke putte din skjorte i. På denne dag og alder, er fyre, der putte deres skjorter til shorts menes at se "nørdet". Hvis det er din stil, selv om, gå videre og du vil trække det ud!
 • Du vil se trendy og bedre i almindelighed, hvis du ikke bære den samme bælte hver dag.

Advarsler

 • Hvis du er iført et bælte udelukkende til udseende (såsom med en skjorte og slips), og du behøver ikke virkelig har brug for bæltet til at holde op dine bukser, ikke bære det så løs, at det afskalninger i front! Bær det godt og stramt ligesom du ville gøre, hvis dine bukser var løs - det vil se bedre ud.
 • Må ikke falde i den vane med at bære seksten objekter på dit bælte! En hobbykniv er fint, hvis du bruger en på arbejdet. Men mobiltelefoner og mp3-afspillere er bedst opbevares i en lomme eller et andet sted.