Wkadk

Hvordan at tilføje volumen til dit hår

Ønsker at erstatte slapt og livløst hår med hår, der er fuld af bounce og? Nå her er et par tips til at øge dit hår.

Steps

Hvordan at tilføje volumen til dit hår. Vælg med omhu - Hvis du vælger at købe en volumizing shampoo så være forsigtig, når det afgøres, hvilken en til at prøve.
Hvordan at tilføje volumen til dit hår. Vælg med omhu - Hvis du vælger at købe en volumizing shampoo så være forsigtig, når det afgøres, hvilken en til at prøve.
 1. 1
  Fjern opbygge! - Rester fra shampoo, balsam og andre hårprodukter, som du bruger kan bygge op i dit hår, gør det halte. Brug en afklaring shampoo såsom Tresseme C-vitamin Deep Cleansing Shampoo til at fjerne alt det gunk og genoprette dit hår naturlige volumen!
 2. 2
  Vælg med omhu - Hvis du vælger at købe en volumizing shampoo så være forsigtig, når det afgøres, hvilken en til at prøve. Nogle volumizing produkter pels dit hår til at gøre det tykkere, men volumen omkring løft og hoppe, og hvis det er beklædt det vil være tungere og sværere at løfte.
 3. 3
  Få en haircut - Hvis dit hår er langt det vil være tungere og sværere at løfte, så for øjeblikkelig volumen få det skåret kortere. En anden ting du kan gøre er at have lag skåret i det, jo kortere lagene, jo mere volumen, du vil opnå.
 4. 4
  Invester i nogle store velcro eller opvarmede ruller. Pak dem omkring visse dele af dit hår i et par minutter at få ekstra volumen. Jo større rullerne den mere volumen, du får.
 5. 5
  Blow tørt hår - Få en temmelig stor rund hårbørste og børste sektioner af hår opad fra dine rødder, der sigter hårtørreren på hårbørste. En hurtig byge af kølig luft vil sætte din stil.
 6. 6
  Køb nogle volumizing hår mousse og anvende nogle (ikke for meget ellers vil du få for meget produkt opbygge) til dine rødder, før føntørring. Derefter føntørre dit hår i den modsatte retning, du ønsker det at lyve, og du har super volumen!
 7. 7
  Farve - Farvning dit hår rent faktisk tilføjer volumen til dit hår, da det forårsager hår tråde til at svulme op. Men advaret om, at farve dit hår for ofte kan forårsage skader. Også, tilføjer højdepunkter eller lowlights stoppe dit hår fra at være monokromatisk, hvilket kan gøre håret synes fladere. Vælg farver, der vil fladere din hårfarve og farven dimensioner vil skabe en illusion af elevatoren og bevægelse.
 8. 8
  Curl - Krøllet hår normalt vises mere volumized end glat hår, så investere i nogle krøllejern, (eller du kan bruge strygejern, hvis du ved, hvordan), og krølle dit hår, skal du sørge krølle rødderne til at føje liv der.
 9. 9
  Tilbage kam / tease - En hurtig og nem måde at tilføje volumen. Det er ikke svært at bakke kam eller drille dit hår. Så længe du har hårspray og en god tandede kam, vil det være fint.

Tips

 • Bare husk, at nøglen til volumized hår er at undgå ophobning af produkter. Så der er ingen mening kvæler dit hår i hvert volumizing produkt, du kan finde, vil det ikke fungere!