Wkadk

Hvordan til at bære en Claddagh ring

Den Claddagh ring er en traditionel irsk smykker emne bestående af et par hænder, der symboliserer venskab, et hjerte, som symboliserer kærlighed, og en krone, der symboliserer loyalitet. Det er ofte brugt som en vielsesring eller flere henkastet som et stykke iøjnefaldende smykker. Lær at bære en Claddagh ring, uanset om du vælger at gennemsyre den med romantiske betydning eller vise det i en mindre traditionel måde.

Steps

Hvordan til at bære en Claddagh ring. Bære ringen på ringfingeren på højre hånd.
Hvordan til at bære en Claddagh ring. Bære ringen på ringfingeren på højre hånd.

Iført en ring før ægteskabet

 1. 1
  Bære ringen på ringfingeren på højre hånd. Før du bliver gift, skal ringen bæres på højre hånd, snarere end din venstre. Iført det på din ringfinger viser, at du romantisk tilbøjelige, men har endnu ikke fundet den person, du skal giftes.
 2. 2
  Bære ringen med hjertet udad for at vise, at du er single. Hjertet skal pege hen imod slutningen af ​​din finger, snarere end ind i midten af ​​din hånd, og kronen skal pege indad. Dette viser verden, at du er åben for at finde kærligheden, og at dit hjerte er til rådighed til at give til en anden person.
 3. 3
  Bære ringen med hjertet vender i at vise, at du er dating. Når du har fundet nogen speciel og gjort en forpligtelse til at opdatere dem, drej ringen rundt så hjertet peger mod midten af ​​din hånd. Dette viser, at dit hjerte er ikke tilgængelig i øjeblikket. Lad ringen på din højre ringfinger, selv om, da du stadig er ugift.

Iført en ring efter engagement

 1. 1
  Bære ringen på ringfingeren på venstre hånd. Iført en ring på denne finger er et traditionelt symbol på engagement eller ægteskab i mange kulturer, og irsk kultur vedtager det så godt. Når du bærer en Claddagh på din venstre ringfinger, er det et tegn på, at du har fundet den ene du skal bruge resten af ​​dit liv med.
 2. 2
  Bære ringen med hjertet udad for at vise, at du er engageret. Før du siger din vows, kan du bruge ringen som en forlovelsesring. Facing the hjerte ud, viser, at du er forpligtet, men du har stadig ikke bandt knude.
 3. 3
  Bære ringen med hjertet vender i at vise, at du er gift. Mange irske folk bærer Claddagh fløj som en vielsesring. Hjertet ansigter i at vise, at du er i et fast forhold, og at dit hjerte er blevet fanget. Ringen er vendt under vielsen.

Find din egen mening

 1. 1
  Bær ringen for at vise din arv. Mange irske mennesker bærer Claddagh ringe som et symbol på deres irske arv, snarere end som en måde at vise deres romantiske status. Claddagh ringe kan bæres på enhver finger og kan drejes i begge retninger, alt efter hvad der er mest behageligt for den person bærer ringen.
  • Nogle mennesker bærer Claddagh ringe på halskæde kæder, snarere end på deres fingre.
  • Claddagh ringe kan også bæres på armbånd, eller holdes i lommen som en charme.
 2. 2
  Bære ringen til at huske nogen speciel. Claddagh ringe meningsfulde gaver til venner og familie, uanset om romantik er involveret i ligningen. Hvis du har modtaget en Claddagh ring som en gave og ville foretrække ikke at bære den til at vise din romantiske status, det er bare fint at bære det men du vælger.

Tips

 • Der findes mange forskellige typer af Claddagh ringe, såsom dem med birthstones, diamanter, guld, sølv, eller endda platin. Selv om de alle betyder det samme, kan en anden type viser personalisering, hvis du planlægger at give det til en anden.

Kilde og citater