Wkadk

Hvordan man kan sætte varme outfits sammen

Har du beundrer stilfulde mennesker, der altid synes at se godt ud i ethvert outfit? Ja, det tøj ser godt ud på egen hånd, men den måde, du bruger dem er lige så vigtig. Hvis du har en fabelagtig outfit, men du ser helt flov, vil ingen andre kan lide det heller. Bær tøj, som du opretter med stolthed og selvtillid, og din skønhed og skønheden i dit tøj vil skinne igennem!

Steps

Hvordan man kan sætte varme outfits sammen. Sætter en ære i, hvad du slid.
Hvordan man kan sætte varme outfits sammen. Sætter en ære i, hvad du slid.
 1. 1
  Sætter en ære i, hvad du slid. Tillid er nøglen, hvis du ønsker at se godt ud i dit tøj, uanset hvor gammel eller kedeligt det kunne være. Du kan se varm på selv dine værste dage, du bare brug for den rigtige attitude!
 2. 2
  Ryd din garderobe af tøj, som du ikke har slidt i over 6 måneder. Være skånselsløs! Efterlad nyere elementer, selvom du ikke kan lide dem, da du kan finde tilbehør til at sammensætte et flot udseende. Hvis din garderobe er skrumpet betragteligt, forkæl dig selv med nogle nye stil!
 3. 3
  Når du køber nyt tøj, bringe ven, du har tillid til dine foretrukne indkøbscenter. Start tidligt om morgenen, når du er lyse og entusiastiske, da hvis du er træt, har du sandsynligvis plejer være så glade for at plukke tøj og dermed købe tøj, du måske senere fortryder at købe! Må ikke haste i, prøv på emner 2 eller 3 gange, så sørg for at du er forelsket i dem, og husk, at det bedste tøj ofte ikke behøver at være dyrt # Wear smukke sko. De bør matche hele dit outfit, ingen undtagelser. Eller, kan de give dit outfit det lille pop du har brug for. De sko og tøj skal matche, så hvis du går med søde sved bukser, ikke hold dem med formelle høje hæle med det. Prøv et par behagelige sneakers eller søde flats!
 4. 4
  Påmønstre kritik, forudsat at det er konstruktivt. Hvis nære venner trække dig til den ene side og sige noget, og derefter overveje det råd til at ændre dit look en smule. Men husk, du ikke ændre, hvad du elsker bare at passer andre, glemme fornærmelser, fordi de ikke er værd at din tid!
 5. 5
  Outfits behøver ikke at være højt prissat eller designermærker. De hotteste fashionistas vil normalt aldrig ses død i tøj med mærkelogoer sprøjtede tværs af dem. Hvis en brik er godt skræddersyet, attraktive og passer dig, så gå efter det, men ikke betale en mindre formue for noget, fordi det har et navn på det, eller endnu værre, fordi alle andre kan lide det! Der er ikke noget værre end at være en klon, det ødelægger dit selvværd og gør dig helt ligegyldig.
 6. 6
  Husk, hvad der ser godt ud på din krop. De hotteste mode kan ikke være rigtigt for nogle, og stil vil altid overtrumfe mode. Kjole til din kropsform, men holde øje med tøj i mode skud, på nettet og i blade, som du måske kan lide. Være eventyrlysten!
 7. 7
  Arbejde ud og spise rigtigt! Når du arbejder ud af din krop frigiver endorfiner, som øger dit humør enormt, så du føler meget bedre om dig selv og dit billede. De rigtige fødevarer kan også gøre underværker for din hud og tænder, forbedre din overordnede udseende og selvtillid!

Tips

 • Tilføjelse tilbehør altid gør outfits cuter, og da tilføjede smagfuldt, kan gøre et outfit helhed.
 • Må ikke ligne du prøver for hårdt, være dig selv.
 • Hvis du føler dig utilpas prøve noget andet, og hvis man har brug for at starte forfra end ikke være bange for at finde en helt ny outfit.
 • Bær alt dit tøj, huske at blande alt i din garderobe til at gøre alle mulige kombinationer!
 • Når shopping for smykker, købe flere par øreringe eller halskæder, der kan arbejde på alle stil niveauer (afslappet, formelt, etc.). Gå til forskellige farver, former og størrelser for at maksimere eller nedtone konsekvenserne af en outfit.
 • Hvis du ser noget, du kan lide at blive båret af en anden person, så jage noget lignende og arbejde det ind i en af ​​dine outfits! Tag inspiration fra overalt: designere, berømtheder, dine venner, tilfældige mennesker væk fra gaden!
 • Prøv at blande to farver, der supplerer hinanden tilsætning af små stumper og stykker for at give dit outfit et godt dygtig look.
 • Mønstre bør kun blandes, hvis du kombinerer en meget lille diskret mønster (som en nålestribet i en dragt), med en større. De større vil være omdrejningspunktet for outfit.

Ting du behøver

 • Tøj (nogle i din garderobe allerede, nogle nyindkøbte)
 • Selvtillid
 • En betroet ven
 • En nærliggende tøj / accessories butik
 • Et spejl for at tjekke dig ud i din nye tøj