Wkadk

Hvordan man laver en pige tror, ​​du er nuttet

Andre piger har sagt du er nuttet. Men der er kun én pige, hvis læber, du gerne vil høre det fra... fortrinsvis som du hæve din pegefinger til disse læber, hviske til hende blidt at behage stoppe med at tale, og derefter kysse disse læber. Uanset om du er Europas Next Top Male Model eller bare en almindelig fyr, der er enkle måder at skrue op din adorableness faktor, og de er nemme at gøre, også.

Steps

Hvordan man laver en pige tror, ​​du er nuttet. Få en rigtig god klipning.
Hvordan man laver en pige tror, ​​du er nuttet. Få en rigtig god klipning.
 1. 1
  Smile. Mange folks "normale" udtryk gør dem ser vred eller deprimeret. Smilende hjælper med at gøre dig se selvsikker og godt, søde.
 2. 2
  Få en rigtig god klipning. Din lokale barber sandsynligvis give alle den samme frisure, fra din bedstefar til dine fire-årige bror. Tid til at forgrene sig og få noget mere elegant.
  • Du behøver ikke at bruge en masse penge for at få en flatterende, opdateret frisure: i virkeligheden, du nogle gange kan få en gratis, og du kan helt sikkert få en til samme pris som hos din frisør eller butikskæde striben mall sted. Disse er ikke begyndt skønhed skoleelever: disse unge stylister har allerede uddannet fra skønhed skole og lærer avancerede teknikker på high-end saloner og er konstant behov for "modeller" (som i folk om, hvem til at praktisere). Der vil altid være en "master" stylist tilsyn, og han eller hun vil rådføre sig med jer begge at sørge for du får den mest flatterende og up-to-date stil.
  • Må en søgning på internettet for "salon lærling" eller "gratis high-end haircut" sammen med navnet på den by, hvor du bor, eller den største by tæt på, hvor du bor. Den eneste "catch" er på grund af de snip-by-klip konsultationer kan haircut tage to til tre timer. Men disse steder tjene latte og andre lækkerier til deres velhavende kunder, og du får nogle, også. Endnu vigtigere er, vil du ende op med de bedste frisure i dit liv.
 3. 3
  Tag et brusebad. Ligesom, hver dag. Aldrig springe, især hvis du har arbejdet ud. Apropos...
 4. 4
  Begynd at arbejde ud / motion. Dette behøver ikke at være en all-out, muskel mand affære. Der er sikkert et lokalt sted, hvor du kan gå løfte vægte, gratis, eller måske din skole har en vægt værelse. Du vil tone din krop, og føler sig godt om den måde, du ser, bare ved at vide du gør en indsats for at blive sundere.
 5. 5
  Lugter godt. Efter at have taget denne bruser, sat på en lille deodorant. Uparfumeret deodorant kan være en god idé, da nogle af disse er stærkt duftende. Arbejdet op en god sved, og det kan lugte som om du er iført mænds parfume. Undgå aftershave eller Köln.
 6. 6
  Barbering. Lose uanset hvad du forsøger at vokse på dit ansigt. Det er ikke cute: "søde" fyre ser drenget og drenge ikke sport skæg eller skæg.
 7. 7
  Tweak din garderobe - Snup en kvinde - (enhver anden kvinde end din mor), som er "ind" tøj, og lade hende gå gennem dit skab og fortælle dig, hvad du absolut skal ikke ses offentligt iført igen nogensinde. Du behøver ikke at fortælle hende, du forsøger at imponere en pige (selvom hun kan gætte det) - ". Moden" bare fortælle hende, du ønsker at se mere
  • Hvis du har råd til det, købe et par nye klæder, og tage denne nye garderobe konsulent sammen med dig at plukke dem ud.
 8. 8
  Mind dine manerer - Uanset hvor sjovt du tror det er, tid til at klippe ud offentligheden bøvsen og pruttet.
  • Selvom pigerne grine rå opførsel, de ikke finde det nuttede. Gem denne form for humor, når du er sammen med gutterne.
 9. 9
  Hold døren åben for enhver kvinde, du kender. Ideelt set, vil du komme til at udføre denne ridderlige handling bare for hende, men hvis du gør det din vane, du kan starte en, "Han er sådan en Gentleman!" buzz med din store femme befolkning.