Wkadk

Hvordan man laver en pige savner dig

En masse af os har, at en pige som vi kan lide, og alt vi ønsker, er for hende at tænke på os, at være interesseret i os, for altid vil have os omkring Her er nogle skridt til, hvordan man gør, at særlige man savner dig så meget, at hver gang hun ser dig. Hun vil holde sig rundt, indtil du forlader (og så savner dig igen).

Steps

Hvordan man laver en pige savner dig. Behandl hende som hun er den eneste.
Hvordan man laver en pige savner dig. Behandl hende som hun er den eneste.
 1. 1
  Få at vide hende. Dette er, hvad du behøver at vide først. Du er nødt til at kende hende som hun var din egen slægtning. Få at vide, hvad hun kan lide, hvad hun ikke kan lide, hvad hun nyder, hendes yndlingsmusik, hendes foretrukne aktiviteter. Piger elsker at snakke om sig selv.
 2. 2
  Lov om hvad du ved. Når du kender hendes sympatier og antipatier, handle på dem. Hvis hun kan lide nogle specifikke sange, huske dem og synge den, når hun er nær. Hvis hun kan lide at tale om sine oplevelser, lytte til dem grundigt og yderligere spørgsmålstegn hende om dem, da det vil lade hende vide, du lyttede.
 3. 3
  Behandl hende som hun er den eneste. Have det sjovt omkring hende, være rart for hende, flirt rundt med hende (men ikke for meget). Den nederste linje er at gøre hende have det sjovt omkring dig. Altid forsøge at få hende til at smile eller grine. Gøre hende føler glad for at være sammen med dig.
 4. 4
  Tjen hendes tillid. Prøv at åbne op omkring nogle sjove historier, der skete for dig. Jo mere du fortæller hende om dig, jo mere vil hun begynde at stole på dig og begynde at fortælle dig nogle af hendes hemmeligheder. Altid lytte til dem og videre spørger hende om det. Over tid, vil hun begynde at fortælle dig ting, hun aldrig har fortalt nogen.
 5. 5
  Begynde at gøre hende savne dig. Hvis hun arbejder sammen med dig, og du ser hende hver dag, overveje at tage en fridag uden hende at kende. Hvis hun går i skole med dig, så prøv at være fraværende i bare én dag. Med andre ord, være fraværende fra hvad der ville være en dagligdags møde. Denne måde, næste gang du ser hende, vil hun have indset hun savnede dig og vil gerne tale med dig mere. Hvis du ønsker ser ikke for hende, vil dette gøre hende ser for dig og komme til dig for en samtale.
 6. 6
  Vent det ud. Nu, hun fik virkelig kender dig, og hun har det sjovt omkring dig, vil hun begynde at være omkring dig oftere. Hun vil også give dig indikationer for dig at ringe til hende, eller gå over til sin plads. Hold efter ovenstående trin og i omkring en uge, hun vil savne dig, hver gang du ikke er sammen med hende. Hvis du får heldig, kan hun komme til dig og fortælle dig at hun ønsker at være mere end venner med dig. Eller hvis du føler dens nødvendigt bede hende til en dato og fortælle hende, at du ønsker at være mere end venner med hende. Men bundlinjen: Begge vil ende op sammen.

Tips

 • Bemærk, at ikke alle piger er de samme, dette er et grundlæggende layout af de strategier, du skal bruge. Dette vil arbejde med de fleste piger.
 • Prøv ikke at være tvangspræget. Have det sjovt, men vide, hvornår nok er nok.
 • Det tager tid. Det vil ikke ske natten over eller i en uge. Vær tålmodig. Og ikke blive afskrækket enten. I sidste ende vil det være værd at vente på.
 • Vær dig selv, og hvis hun kan lide dig, hun gør, hvis ikke, få hende ud af dit hoved og komme videre.
 • Må ikke respektløshed hende, for eksempel tage en anden hunner nummer, mens hun er der.
 • Piger elsker drenge, der selv
 • Hvis hun har en kæreste, skal du ikke bruge disse strategier. Det ville bare være grusom.

Advarsler

 • Som tidligere nævnt, ikke være tvangspræget eller du vil risikere at miste dine chancer. Det er bedre at tage det langsomt, end at handle lidt desperat.
 • Hvis hun ikke føler sig interesseret, tilbage fra. Der er ikke noget værre end at have den pige, du kan lide være vred på dig. Hun vil komme rundt til sidst. Hvis hun ikke gør det, er det bedre at kigge efter en anden.