Wkadk

Hvordan at flirte, hvis du er en genert pige

Du kan lide denne fyr i en af ​​dine klasser i skolen og du ville elske at komme til at kende ham bedre, bortset fra at du er alt for genert. Ingen bekymringer. Denne guide vil hjælpe dig!

Steps

Hvordan at flirte, hvis du er en genert pige. Find den rigtige placering og timing.
Hvordan at flirte, hvis du er en genert pige. Find den rigtige placering og timing.
 1. 1
  Find den rigtige placering og timing. Sommetider er den bedste flirters ikke kan få deres knuser fordi de flirter på det forkerte tidspunkt og sted, så du bør planlægge på, hvornår og hvor at flirte, før du foretager dit træk. Prøv at tale i haller, på frokostbordet, før klassen eller mens du kører i gym klasse. Forsøg ikke at få hans opmærksomhed, når han er omgivet af en stor gruppe af venner, medmindre han inviterer dig over. Ikke muligt? Gå op til ham, når han kun taler med én eller to venner.
 2. 2
  Joke rundt. De fleste fyre elsker piger med en sans for humor. Nævn comedy shows / film, såsom 'The Simpsons', 'Family Guy', og 'Monty Python og den hellige gral ". Hvis du ikke kender nogen af ​​disse shows / film, så spørg din knuse om dem. Eller nævne noget sjovt, at en af ​​dine lærere gjorde i klassen.
 3. 3
  Vær afslappet. Fyre ikke ønsker at være omkring drama queens. Din drøm dreng ikke ønsker at høre om din store kamp med din BFF, især når du to er kun få at kende hinanden. Prøv at være lav nøgle og ophold for at emner som film, lærere, lektier, sportshold, og bøger. Kom til at kende fyre som venner først vil gøre tingene lettere for dig!
 4. 4
  Stil spørgsmål og fortælle historier. Må ikke tale om dig selv hele tiden! Det vil sætte ham ud, og han vil synes, du er snobbet. Hvis han er at være lidt stille i løbet af en samtale, stille ham et spørgsmål, som "Så, hvad du får på math test?" eller "Du vil ikke tro, hvad vi gjorde i videnskab klasse i dag!" Være en smule ophidset så han vil lytte.
 5. 5
  Flirt med ham fysisk. Hvis du to sidder ved siden af ​​hinanden, mens de taler, albue ham lidt og griner, når han driller dig. Hvis du har kendt hinanden i et stykke tid, kan du blinke og røre hans hånd subtilt og slippe afsted med det.
 6. 6
  Være lidt svært at få. Du bør ikke smide dig selv på ham at få ham til at lide dig. Bliver lidt svært at få giver ham en udfordring. For eksempel, hvis han spørger dig, om du ønsker at gå i biografen sige "Jeg er ikke sikker, måske jeg har planer." Sig det med et lille smil, og han vil vide, at du bare driller. Og hvis du rent faktisk kan lide ham og ønsker at gøre mere end blot flirt, nævne, at du kan lide nogen. Det vil køre ham sindssyg, og han får lyst til at vide, hvem det er, og hvis det er ham eller ej. Det vil også finde en samtale, som er en ultimativ plus.
 7. 7
  Vide, hvornår at stoppe. Hvis du har prøvet hver eneste idé, at du har tænkt på at få hans opmærksomhed, og han stadig ikke flirte tilbage, komme videre. Han er måske ikke interesseret i dig. Nogle gange, når en pige begynder at flirte med et par andre fyre, fyren, at pigen flirtede med tidligere måske begynde lide hende. Men er dette ikke altid sker, og som regel fyre vil gå videre til andre piger.

Tips

 • Være frisk og ren! Husk til brusebad og barbering, bruge deodorant, og hvis du vil, sætte lidt lys vægt parfume, der lugter citron eller vanilje.
 • Smil! Selv hvis du har seler, give ham et lille smil at tilbede! Gør ham smile.
 • Hvis du er bange for at flirte med ham, bare starte med "Hej". Han vil sikkert sætte pris på det, især hvis han er også genert.
 • Tro på dig selv. Selv hvis du er bange for at tale med en fyr, bare lade du taler med en af ​​dine venner.
 • Altid forblive tro mod dig selv. Ligegyldigt hvad.
 • Hvis du er en person, der altid er genert forsøge at sætte dig selv derude og ser sjovt og attraktivt, fordi det er den type pige fleste fyre ønsker.
 • Husk, bør flirte være sjovt, ikke svært. Hvis det ikke virker ud, er der altid andre mennesker at flirte med.
 • Brug dine særheder som en fordel! Hvis du begynder at sniffe mens griner, og han begynder at gøre nar af dig, siger i en nice men-drilleri tone, "Nå, undskyld mig, hvis jeg ikke er bange for at være anderledes!

Advarsler

 • Vær forsigtig, når flirte. Folk sommetider komme til skade, når flirte. Beskyt dit hjerte!
 • Du behøver ikke at være tynd, smuk eller rig for en dreng at kunne lide dig. Du behøver at være rart og ægte.
 • Må ikke flirte med fyre, der har veninder. Dette vil føre til større drama, især hvis drengen du kan lide er din vens kæreste. Vente, indtil de bryde op!
 • Flirting skal være sjovt. Hvis fyren ikke kan lide dig, gå videre til den næste fyr. Der er mange derude!
 • Hvis du prøver at flirte med en fyr gennem en tekst, og det ender et rod bare sige "OMG! Min ven stjal min telefon!" og hurtigt gå videre til den næste fyr til at gøre ham til at tro det.
 • Hvis en fyr siger: "Jeg ved ikke, hvad jeg vil lige nu", og han siger, at dette en masse, betyder det, at han ikke er interesseret i dig! En masse af pigerne gør denne fejl. Guys siger, at fordi de er som regel alt for kylling til at sige det.