Wkadk

Hvordan at flirte med en pige i klassen

Har du nogensinde ønsket at flirte med en pige i klassen, men du aldrig haft modet? Her er det grundlæggende om at flirte med piger.

Steps

Hvordan at flirte med en pige i klassen. Sørg for at du tager sig af alle dine personlige hygiejniske forhold først.
Hvordan at flirte med en pige i klassen. Sørg for at du tager sig af alle dine personlige hygiejniske forhold først.
 1. 1
  Sørg for at du tager sig af alle dine personlige hygiejniske forhold først. Tag et brusebad hver dag slid deodorant og børste dine tænder. (Men ikke for meget! Nogle piger elsker det, når du går forbi, og de kan lugte en antydning af det på dig, men hvis du bruger så meget som Axe reklamer gør, vil hun tror, ​​du bare stinke.)
 2. 2
  Find den pige, du ønsker at flirte med. Hvis du sidder ved siden af ​​hende, kan du blot begynde at tale til hende. Ros hende, fortæl hende hvor godt hun ser ud, osv. Bare husk ikke at sige noget, der kan sætte hende ud, især hvis du aldrig har talt med hende. Bare foregive at hun er som en af ​​dine "fyr" venner. Må ikke behandle hende nøjagtigt ligesom dette eller hun vil føle sig som du er ligeglad, at hun er en pige, og er desperate efter en ny fyr ven.
 3. 3
  Hvis hun ikke er i nærheden, så prøv at få hendes opmærksomhed, og når du gør det, se på hende i et par sekunder. Kig ikke hårdt, eller hun vil være lidt creeped ud. Du kan derefter begynde at munden en samtale med hende. Må ikke stirre på noget under hendes ansigt. Øjnene og læberne har den bedste virkning.
 4. 4
  Handler som du har gjort dette før. Vær sikker på at vise du er sikker på, bare ikke handle dum eller usikker.
 5. 5
  Be cool, ikke stress. der er altid en anden!
 6. 6
  Må ikke handle som om du er awesome, vil det frustrere piger, og slukke dem.
 7. 7
  Sørg for at du ikke kommer i problemer i klassen, bliver råbte på ved en lærer gør dig let at drille.
 8. 8
  Må ikke konstant forsøge at være morsom, vil pigerne tror, ​​du forsøger at få opmærksomhed.
 9. 9
  Prøv at lægge mærke til pigerne gruppe af venner, fordi pigerne er stærkt overbevist af deres venner. Hvis hendes bedste ven tror du er underlig, vil hun være mindre interesseret i dig.
 10. 10
  Smile og sige hej i korridoren, hvis du er venner med hende, hvis du gør dette, og du er ikke venner, at hun vil blive overrasket, og det kan gøre dig synes underligt.
 11. 11
  Hvis du ikke allerede er venner med hende så bare smile og lave 3 sekunders øjenkontakt, når hun går med, piger som det, når ved at de er bemærket.
 12. 12
  Hvis du sidder ved siden af hende i klassen, være venlig og ikke skaber en akavet stilhed, men heller ikke ud som om du er forelsket i hende, vil dette flipper hende ud.

Tips

 • Ligeledes, hvis du kan lide hende, og hun fanger dig stirre på hende, smiler og forsøge at holde øjenkontakt i mindst 3 sekunder.
 • Bare snakke med hende og ikke være genert.
 • Hvis du sidder på tværs af lokalet, og du fange hende stirre på dig, få øjenkontakt, smil, og mund en samtale med hende. Hvis hun er interesseret i dig, vil hun holde munden en samtale også!
 • Hvis du munden ord til hende, og du ikke er god til at læse hendes læber, ikke være tvivlsom, handle som du ved, hvad hun siger.

Advarsler

 • Må ikke handle umodne. Det er ikke sød, det er irriterende.
 • Må ikke begynde at tale papirkurven til hende. Ingen dirty talk, når du bare møde hende, det er en reel turn off og irritation.
 • Hvis du kender pige kan lide dig, og du kan lide hende bakke dig hellere gå til det, ellers vil hun tage det første skridt, med mindre det er, hvad du ønsker skal ske... som du ikke. Vær især forsigtig, hvis du tror, ​​hun er den slags pige, der forventer, at du skal være maskulin. I dette tilfælde, hvis du ikke gør det første skridt vil hun glemme alt om det, og flytte væk.
 • Forsøg ikke at være morsom tale med hende som du normalt ville.
 • Må ikke krænke hendes personlige rum.
 • Der er aldrig en tid til at være modbydelige. Hold det cool.
 • Må ikke give hende nogen gaver af nogen art, medmindre du kender hende godt nok, eller at situationen kræver det - for eksempel at tilbyde noget, du har en masse, som mad.
 • Nogle fyre opfører sig som et fjols, når de tænker på en pige du kan lide (godt i den forstand, at tænke lide dem). Hvis dette kommer til at ske på ethvert tidspunkt, tage en dyb indånding og bare handle som en afslappet ven og prøv igen senere.
 • Må ikke lave en scene. Dette vil flipper piger ud, og de vil miste interessen meget hurtigt.
 • Må ikke give hende alt for mange komplimenter eller hun vil synes, at du ikke mener det.
 • Hvis du begyndte at flirte med hende, ikke starte flirte med en anden pige på tværs af rummet, kun flirte med en anden pige, hvis du sidder med to piger og en anden fyr (sørg fyr er ikke forsøger at flirte med din målgruppe) derefter flirte med den anden pige for bare en lille smule (dette vil gøre dit mål jaloux og misundelige), men altid huske, hvem dit gå efter.