Wkadk

Sådan laver du din knuse stoppe liking anden pige

Så der er en rigtig sød fyr, som du elsker. Et problem: han knusning på en anden pige. Denne artikel fortæller dig trin for trin, hvordan man gør ham til at stoppe knusning på hende og begynde at elske dig mere. Det kan gøre nogen kede af det, men i det mindste du vil blive en succes!

Steps

Sådan laver du din knuse stoppe liking anden pige. trin, hvordan man gør ham til at stoppe knusning på hende og begynde at elske dig mere.
Sådan laver du din knuse stoppe liking anden pige. trin, hvordan man gør ham til at stoppe knusning på hende og begynde at elske dig mere.
 1. 1
  Flirt en masse. Hvis du ikke flirte, vil din knuse begynde at kigge på andre piger mere og mere. Må ikke genere ham for meget, eller det kan gøre tingene endnu værre! Hvis du allerede flirter med ham, prøv at ændre noget fysisk, ligesom dit hår, eller den måde du klæder, det kan være lige dit udseende, der holder dig tilbage. Kom tæt med ham og forsøge at skille sig ud for at få hans opmærksomhed.
 2. 2
  Find ud af, hvad der gør, at pigen så knusbare. Er det hendes stil? Personlighed? Hår? Ser ud? Eller er det den måde, hun kan lide at hænge ud med din knuse? Du behøver ikke at totalt ændre dig selv bare for din crush, du kan komme ud som desperat og du vil ikke føle dig overhovedet. Start med små ændringer - hvis du kan lide dem, så holde dem som de er!
  • Hvis det er hendes stil, der er iøjnefaldende, prøv at ændre din lidt. Men hvis du er tilfreds med din egen stil, så skal du ikke ændre det. Bo selvsikker, men gør prøve nye ting i stedet for at bære de samme ting igen og igen. Har en bred vifte af tøj i din garderobe!
  • Hvis det er hendes hår, der er at gøre din knuse elsker hende, så prøv at skifte frisurer. Spred dine valg ud og ikke begrænser dig selv! Det føles fantastisk at ændre din frisure, men vær sikker på at det passer til dit ansigt. Må ikke vælge en bestemt frisure bare fordi det er 'cool', men vælger en, der bump op dit udseende! Skift det ved at gå fra krøllet til glat hår - eller fra løst hår til fletninger. Afslut look ved at glide en smuk bøjle på eller et realistisk blomst, men ikke overdrive det tilbehør!
  • Hvis det er hendes udseende, der gør hende så smuk, kan du ikke virkelig ændre dit, men prøv anvende en lidt makeup og gøre det ser tiltalende og naturlig. Hvis du ikke er tilladt at bære makeup, så er det ingen sved.
 3. 3
  Vær selvsikker. Staying sikker gør din drøm fyr kommer til virkeligheden. Han kunne selv mærke, hvordan frisk og laid back du kan være og elsker det.
 4. 4
  Bliv venner med den pige, han kan lide. Forsøg ikke at blive bedste venner med det samme, fordi hun kunne forstå, hvor meget du vil have den fyr, og måske vil forsøge at gøre dig meget jaloux. Hvis tingene går godt, tager dit venskab til det næste niveau ved at blive bedste venner. Hvis du allerede har en BFF, bare være venner.
 5. 5
  Bo tæt på din knuse. Være rart med ham og siger ikke grimt om den anden pige. Hvis du allerede har gjort, sige undskyld til ham ved at sige, at du følte egoistiske og ønsker at være venner igen. Hvem ved? Måske vil han finde dig søde. Være humoristisk med ham. For eksempel, hvis han forsøger at kildre dig, men du er ikke ticklish bare grine alligevel. Være for seriøs gør hottie tror du er kedelig.
 6. 6
  Forbedre dig selv. Forbedre din måde at smile, for at snakke, til at gå, eller forbedre din samtale emne ved at læse mere opdaterede nyheder. Vis ham, at du har hjerner langs din skønhed. Men vær forsigtig med ikke at fremstå som en smart aleck eller nørdet! Være aktiv i skolen, men ikke så aktiv, at du er den eneste, der hæver din hånd for hvert enkelt spørgsmål!
 7. 7
  Smiler meget - Dette vil vise ham, at du er sjov at være omkring. Prøve nye ting og forsøge at være udadvendt. Skil dig ud i hans øjne, men ikke skille sig ud så meget, at du genere dig selv og andre. Må ikke smile for meget eller du kan ligne en freak eller komme ud som falsk.
  • Smilet skal nå dine øjne og ikke blot nøjes med din mund - ellers vil dine øjne ser døde. Sørg for, at smilet er ægte og måske endda smide i en griner sammen med det! Hvis du ikke er sikker på, om dit smil ser pænt eller ej, så prøv at øve dine ansigtsudtryk i spejlet for at se, hvilke der øge dit udseende, og hvilke der ikke gør.
 8. 8
  Lave aktiviteter med ham og forsøge at slutte klubber, han er i. Men prøv ikke at dukke overalt, at han er eller være alt for indlysende, fordi han kan finde du ekstremt irriterende. Giv ham hans plads, men ikke holde sig væk!
 9. 9
  Forsøg ikke for hårdt. Hvis denne fyr viser sig at være en idiot, eller ikke for dig, ikke sved det. Nogle drenge (ikke alle) er ikke værd at dine problemer eller tårer.
 10. 10
  Hvis denne artikel ikke virker for dig, så lad den fyr alene og stoppe med drenge til nu. Ja, det er meget hårdt, men én ting er sikkert - hvis din crush og pigen dato, vil de snart bryde op. Så er det din tur til at skinne.

Tips

 • Når de bryder op, så sørg for at give ham lidt tid til at komme sig, ikke bare køre ind og spørge ham ud med det samme.
 • Må ikke være den jaloux type. De eneste fyre, der går for jaloux piger er dem, der ikke huske pigernes følelser og bare elsker at blive udkæmpet over.
 • Hvis du opdager, at din knuse er intet andet end en idiot, skal du ikke fortsætte forfølge ham! Spørg dig selv: "Vil jeg virkelig ønsker at tilbringe resten af ​​mit liv med denne type fyr?" Overvej fremtiden, og om du to stadig ville være i stand til at holde dit forhold sammen eller ej. Kan ikke lide ham bare for hans udseende - bør du også kan lide ham for hans personlighed.
 • Må ikke gøre det alt for indlysende eller han måske tror, ​​at du prøver alt for hårdt.
 • Må ikke gå for langt at forsøge at gøre ham lide dig. Du vil ikke være i stand til at holde op forklædning for evigt. Hvis han bare ikke mærke til, vente et stykke tid. Du må indse, at dig og ham ikke er "beregnet til at blive".
 • Flirting betyder ikke opholder og følge andre. Det betyder at komme tæt og være nice. Må ikke haste tingene. Tag det langsomt - for nu.
 • Hvis det ikke lykkes, skal du ikke blive vred. Det vil tage nogen tid for dem at lide dig. Husk, et skridt ad gangen, er altid bedre.
 • Kan du ikke lide to drenge eller mere på én gang. Det vil forhindre dig fra at fokusere på dem.
 • Dens alle fair i kærlighed Android

Alle er fair i kærlighed og krig, så hvis du ikke får ham ikke bekymre dig han var ikke selv værd en visuel eller din tid (prøv at gøre ham lide og se, hvad han kunne have haft);).

Ting du behøver

 • Flirting færdigheder
 • Smile
 • Confidence
 • Charm