Wkadk

Hvordan man kan være uimodståelig

Hvis der er nogen speciel derude hvis opmærksomhed, du ønsker at få fat og aldrig give slip på, det hjælper at være uimodståelig. Tja, det er nok altid rart at være uimodståelig, men du vidste det. Her er en nem guide, for kvinder og mænd om, hvordan at forvandle dig selv til en uimodståelig person.

Steps

Hvordan man kan være uimodståelig. Finjuster dine funktioner.
Hvordan man kan være uimodståelig. Finjuster dine funktioner.

Gør dig selv uimodståelig for mænd

 1. 1
  Finjuster dine funktioner. Attraktion for mænd starter som regel med udseende. Det er sagt, behøver du ikke at være en bombe eller slid tonsvis af makeup til at blive uimodståelig for fyre. Vær opmærksom på de funktioner, der arbejder for dig, og forsøge at minimere de funktioner, der ikke gør. I slutningen af ​​dagen, kan lide fyre kurvede, naturligt udseende piger.
  • Bruge makeup til at gøre dine øjne ser større ud. Mænd elsker kvinder med store, smukke øjne. Hvis du ikke er sikker på hvordan man kan gøre dine øjne ser større, så spørg en ven eller få hjælp fra en makeup artist. Et par strategier forlængede tips af dine vipper med mascara, curling dine vipper opad, og anvende to komplementerende nuancer af øjenskygge.
  • Må ikke sulte dig selv. De fleste fyre foretrækker en fuld-cifret, curvy pige til en super tynd pige, så du skal ikke sulte dig selv for hans skyld. Opretholde en sund kost for at holde din hud glødende og dit stofskifte går, men ikke sætte dig selv gennem agony at passe ind i denne størrelse 0 kjole.
  • Fremhæv dine læber med læbe plumpers og glans. Der er en tid og et sted for au naturlige, men fyre er en sucker for fuld, saftigt udseende læber. Lip plumpers arbejder normalt ved at irritere din trutmund med cayennepeber, kanel, eller kamfer. Påfør regelmæssigt i løbet af dagen, da irritationen aftager støt, hvilket fylden til at forsvinde.
  • Dyrk dit hår ud og volumize. Undersøgelser viser, at mænd elsker kvinder, der har længere hår. Hvis du har kortere hår og foretrækker det, så skal du ikke sveder dette skridt, fordi du sandsynligvis vil se bedre, når du føler dig godt. Men hvis du er på hegnet om den, begynder at vokse dit hår ud og vente på de fyre for at starte strømmer. Åh, og fyldigere din manke, jo lykkeligere manden. Så glem ikke at volumize!
 2. 2
  Udvikle en morder sans for humor. Kvinder vil have fyre, der kan gøre dem grine, men mænd vil have kvinder, der ved, hvordan man grine af deres vittigheder. (Hver fyr ønsker at tænke på sig selv som Dave Chappelle.) Jo bedre du får til at genkende, når en fyr forsøger at lave en joke, jo mere succesfuld vil du være på at tiltrække ham.
  • Laugh på hans vittigheder, selv om de ikke er så sjovt. Så ofte en fyr vil være nervøs og vil forsøge at nagle en joke på det forkerte tidspunkt. Lær at genkende, når han gør sit bedste for at være morsom. Dette vil give ham en smule tillid, hvilket kan lade ham slappe af og give ham en chance for at vise dig, hvor sjovt han virkelig er.
  • Dyrk din egen sans for humor. Fyrene elsker det, når en pige er i stand til at aflire sin egen joke og gøre alle griner. Hver gang i et stykke tid, det betaler sig at være morsom. Må ikke forvente at få en masse opmærksomhed at være komiker, men fordi fyrene normalt kun tænke på sig selv på den måde. Men helt sikkert arbejde på din stil, og vær opmærksom på sjove ting, som du måske være i stand til at tale om med en gruppe af fyre eller one-on-one.
 3. 3
  Læs op og holde dig informeret. Det kan kun tage en miniskirt og hæle for at få den fyrs opmærksomhed, men det vil tage nogle studerer til at holde det. Fyre ønsker at være i stand til at tale med dig om forskellige ting og dele deres perspektiv med nogen, der er lys og veluddannede, der har en smuk, men mute, statue foran dem er ikke alt, uimodståelig ved slutningen af ​​dagen.
  • Gennemse blogs og nyhedssider. Tjek den New York Times, CNN eller BBC hver par dage at holde sig orienteret. Du behøver ikke at begynde at læse historiske faglitteratur om konflikten i Darfur, men vær opmærksom på, hvad der sker hjemme og i udlandet.
  • Tag dig tid til at læse op på ting, du rent faktisk nyder at lære om. Uanset om det er film, mode, eller kultur, fordybe dig i et aspekt af det og forsøge at blive en amatør ekspert. Denne måde, hvis han beder dig om, hvad du elsker at gøre, kan du give ham en pålidelig svar og lyd Smart gør det. Plus, bør det gøre dig til en gladere person. Glade mennesker er bedre til at tiltrække fremmede end folk, der ikke er tilfredse.
  • Når du er i tvivl, taler om sport. De fleste fyre elsker sport. Mange piger er ligeglade for dem, og det gode er, at fyrene ikke rigtig venter dem. Så hvis du virkelig ønsker at imponere en fyr eller en gruppe af guys, børste op på på idrætsområdet, som du måske gerne (fodbold, basketball og baseball er de mest populære europæiske sport) og vente på en mulighed for at arbejde din viden i samtalen. Han vil blive overrasket, at du kender og kan lide sport.
 4. 4
  Være kræsen. Denne ene er en smule counter-intuitive, men det virker som en charme. Må ikke bare date hver eneste fyr, der kommer til din hoveddør og ser halvvejs anstændigt, eller kan strengen sammen en sætning.
  • Fyre er mere tiltrukket af kvinder, der selektivt vælge og vrage de mennesker, de dato end dem, der er mindre selektive, for enhver række årsager: 1) Det øger deres ego - de tænker mere meget af sig selv, hvis hun vælger ham, og hun diskriminerer mere end andre, 2) De tror, ​​hun er en "catch", fordi hun lader mænd i sjældnere, 3) Det er en udfordring, og mænd er altid op for udfordringer.
 5. 5
  Ros ham. Vi har nogle gange tror, ​​at det kun er den fyr opgave at komplimentere pigen, hvilket gør hende føle sig godt og sikrer hende, at han er interesseret. Det er simpelthen ikke sandt. Pigen søger at være så uimodståelig som eventuelle behov for at stole på en lille smøre op så godt.
  • Send ham målrettede komplimenter. Finde ud af, hvordan han tænker på sig selv. Er han betragter sig selv noget af en smartie? Mold dine komplimenter, så du styrker hans intellekt. Er han betragter sig selv en blød, poetisk type? Fortæl ham, hvor følsom han til verden, eller hvor stort det er, at han har lært at lytte til sine følelser.
  • Nogle gange, ord kommer ud af den forkerte vej. Så vælg dem med omtanke. Selv om det kan være klæbrig eller kitsch til at sige noget som "Wow, du er fantastisk i sengen", en målrettet jamre, når han gør noget rigtigt, kan være endnu mere effektive. Må ikke sjuske med din ikke-verbal feedback!
  • Ligesom du kan komplimentere en fyr med non-verbal feedback, kan du også kompliment en fyr ved at blive enige med ham om spørgsmål af smag. Hvis du vinduet shopping sammen, og han nævner et stykke tøj, som han kan lide, kan du enig med ham (selvom det strengt taget ikke er enig). Dette vil indebære eller antyde, at han har god smag uden specifikt at sige det.

Gør dig selv uimodståelig for kvinder

 1. 1
  Kig dapper. Du behøver ikke at være den gående udformning af menneskets gave til kvinder, men det skader aldrig at kigge velsoigneret, tonet og sund. Den gode nyhed er, at undersøgelser viser, at kvinder, der er på udkig efter en partner er lidt mere lempelig om, hvad mænd ser ud, end mænd er om, hvad kvinder ser ud. Den dårlige nyhed er, at du stadig nødt til at prøve.
  • Start grooming selv. At barbere at du begrunder ikke tager i morgen? Tag den! Det bruser, som du ikke begrunde, at efter kampen? Tag den! Jo bedre du lugter og mere put sammen, man ser, jo flere kvinder, du tiltrækker. Kvinder som en fyr, der kan tage vare på sig selv og ser godt til at starte.
  • Start toning din krop. Igen, behøver du ikke at blive til en bodybuilder her, men en sund øvelse regime gør underværker. De fleste kvinder foretrækker en mand, der er lidt mere bygget (mere atletisk og mere tonet) end den gennemsnitlige mand. Så piske ud, at Bowflex, deltage i en gym, og begynder at arbejde væk på, at overskydende flab. Du ser mere ønskeligt for kvinder på ingen tid, og du vil føle dig bedre at gøre det.
 2. 2
  Udvikle en legende sans for humor. Kvinder konsekvent sige, at en sans for humor er det vigtigste aspekt af et menneske. Så vide, hvornår man skal lave en joke, henlede opmærksomheden på en sjov lejlighed, eller mase nogen er en stor dygtighed.
  • Eksperimenter på dine venner. Afprøve vittigheder på dine venner. Se hvilke vittigheder arbejde, og hvilke der ikke gør, og droppe de vittigheder, der ikke gør. Den vigtige del af attraktive humor er at være ikke-truende. Du behøver ikke virkelig ønsker at gøre en joke på en andens regning (medmindre de virkelig er beder om det), eller være konsekvent kynisk, fordi disse har tendens til at true andre mennesker. Så lave en joke om livet, eller dig selv, og lære at grine i balance.
  • Nogle fyre kan bare ikke synes at arbejde en vittighed, uanset hvor hårdt de prøver. Betyder det, at dit plot til at blive uimodståelig er dødsdømt fra starten? Ikke én bit. Hvis du ikke kan synes at gøre folk til at grine, så prøv at være den ene griner. At have en sans for humor handler om at være modtagelig for sjove ting i livet. Må ikke være bange for at grine af andre folks vittigheder. Det vil ikke gøre dig noget mindre mandig. Faktisk fortæller den kvinder, at du er glad for at lade gå, sikker om, hvem du er, og vide, hvornår at give kredit til andre mennesker.
  • Være legende. Et andet vigtigt aspekt af en mands personlighed er hans leg. En nylig undersøgelse har vist, at leg rangerer højt - deroppe med humor - i træk, at kvinder kigge efter hos mænd. Så være legesyg: vær ikke bange for at gå ud på, at eventyr, eller til at joke rundt med dine venner. Hvis du viser en nem leg med børn, det er en ekstra bonus. Kvinder kigge efter mænd, der er begejstrede og glade omkring børn, fordi det signalerer din berettigelse som en god far.
 3. 3
  Betale hende komplimenter. Hvilken kvinde, endsige person ikke kan lide at føle sig som andre mennesker sætter pris på deres færdigheder, udseender og efterretningstjenester? Vi er alle derude på udkig efter en lille validering, så vær ikke bange for at give hende nogle.
  • Være ægte, når du kompliment hende. Må ikke blot sige noget, fordi du læste det et sted og syntes, det lød nice. Tag dig tid til at regne ud, hvad man vil om hende, og derefter finde en interessant måde at fortælle hende. I stedet for at sige "Du har smukke øjne," Prøv at sige: "Jeg har bemærket dine øjne er den samme farve som din bluse. Har de altid været, at vidunderlige grønne?"
  • Ros hende kvindelighed, ikke hendes girly dele. Vi er alle nu, hvordan besat fyre kan være med vidundere af den kvindelige krop. Men bare sætte det til side, når komplimentere hende, fordi det kun vil gøre dig virke overfladisk. I stedet kompliment hvordan omsorgsfuld hun er omkring børn, eller hvor mild hun er med fremmede.
  • Fokus på hendes færdigheder. Hver pige ønsker at føle sig smuk, men enhver pige ønsker også at føle, at de er elsket for hvem er de, og ikke bare, hvad de ser ud. Igen, det handler om ikke at være overfladisk. Så tage notits af, hvad hun gør rigtig godt, uanset om det er sport, debat eller madlavning, og komplimenterer hendes færdigheder. Hvis du arbejder disse i mere end du gør de fysiske komplimenter, vil hun vide, at du er tiltrukket af hele pakken i stedet for bare den ydre kappe.
 4. 4
  Få et job, der betaler regningerne. Det er en kliché, men det er en kliché af en grund: mooching off af mor og pop, mens du spiller videospil hele dagen er ikke meget uimodståelig. En kvinde ønsker en mand, der kan sørge for en hel familie, så at have et job er et must. At have et job - sammen med en stabil indkomst - vil betyde mere troværdighed til hende og mere lykke til dig.
  • Have kontanter er stor, men flaunting det er det ikke. Vi kan skændes om, hvad "flaunting" betyder i dette scenario, men lad os bare sige, at du bør sigte mod at være høflig, ydmyg, og underspillet, hvis du har dejen. Leasing en Lamborghini får du en masse opmærksomhed, men du nødt til at have andre kvaliteter, hvis du ønsker, at opmærksomheden til sidste.
  • Må ikke være bange for at betale for middag. Hvis du går ud på en date, skal du ikke tøve med at betale for biografbilletter, popcorn og sodavand, selv hvis partiet kører dig 50 bukke i det røde. Hvis du siger du gerne vil tage hende ud til middag, det betyder at du skal forvente at betale regningen. Du må ikke sjuske og spare, når du er ude med hende, du måske ikke mener det, men det kunne blive fortolket af hende som et tegn på, at du ikke tror, ​​hun er det værd. Aldrig gøre hende spørgsmålet om, hvorvidt hun er værd.
  • Få et hjem (eller en pude). Et hjem er et symbol på økonomisk uafhængighed, så det er indlysende, at en mand med en lejlighed eller et hus er ønskeligt at kvinderne. Dette er en stor økonomisk beslutning, men så vær forsigtig med hvad du køber. Du ønsker ikke en lurvet hjem med en latterlig realkreditlån, men hvis du har råd til en anstændig hjem med en god pant, kan det være værd at overveje.
 5. 5
  Være trofaste. Være trofast er en meget vigtig egenskab, som du ikke skal overse. Opholder sig tro mod din dame, hvis du har en, betyder det, at du er pålidelig, ærlig og - vigtigst - ". Good guy" a Kvinder sætter pris på denne lidt mere end mænd gør, så træne din hjerne til at huske på, at snyd er et no-no, hvis du ønsker at forblive uimodståelig.
  • Det er okay at date rundt, før du foretager en forpligtelse, men ikke i det uendelige. Du vil helt sikkert få et ry som værende lidt af en spiller, hvis du gør. I modsætning til hvad du måske tror, ​​at en spiller er ikke det samme som at være uimodståelig. Faktisk vil en hel skår af kvinder undgår du helt, hvis du har den rap. Og som regel - men ikke altid - de kvinder er dem, du ønsker at tiltrække.
  • Dette betyder ikke, at du ikke kan omgive dig med andre kvinder. Du husker, at gamle ordsprog, "Du har brug for lidt penge til at tjene lidt penge?" Nå, den samme slags gælder kvinder: "Du har brug for et par kvinder-venner til at få en kæreste." At være omgivet af andre kvinder, der er venner signaler til potentielle hjælpere din troværdighed og ønskelige.
  • Vær up front med de kvinder, du dato. Hvis du ikke har planer om at forpligte sig til et forhold helst snart, men fortæl din date, at du leder efter noget alvorligt, er du indstilling begge parter op til skuffelse. Vær ærlig i starten om, hvad du intentioner er, og hvor du er på. På den måde vil en dame ved, hvad de skal forvente, hvis du blot henkastet dating, og vil forblive på bedre betingelser med dig, hvis dit forhold ender. Hvis du dobbeltklikker krydse hende og lyve for hende, vil hun fortælle sine venner og gøre det til sin mission at holde det imod dig. Må ikke brænde broer.