Wkadk

Hvordan du opretter et venskab på 60 sekunder

Making venner kan virke svært til tider, men ofte den bedste måde at gøre det ske, er at bare gå videre og gøre det. Denne artikel er bestemt til at kickstarte processen med tips, der vil hjælpe dig med at lave en ny ven på under et minut.

Steps

Hvordan du opretter et venskab på 60 sekunder. Husk, at for bedre eller værre, folk har tendens til at dømme andre er baseret på første indtryk.
Hvordan du opretter et venskab på 60 sekunder. Husk, at for bedre eller værre, folk har tendens til at dømme andre er baseret på første indtryk.

Oprettelse af en venskab

 1. 1
  Husk, at for bedre eller værre, folk har tendens til at dømme andre er baseret på første indtryk. Dette er blot et faktum.
  • Vær opmærksom på din personlige hygiejne (bruser, børste dine tænder, tjekke din ånde) og kjole smukt.
  • Du behøver ikke at være fancy eller overdressed, bare undgå at se alt for sjusket eller uvaskede.
 2. 2
  Smil og projicere en positiv holdning.
  • Et smil er lidt af en universel tegn på, at du er venlig og dine hensigter er gode. Det tyder også på, at du har en positiv personlighed, som appellerer til de fleste mennesker.
  • Hvis du har problemer med at smile naturligt, så prøv at tænke på noget, der gør dig glad.
 3. 3
  Hurtigt vælge nogen til tilgang og tale med. Vær sikker på ikke at vælge nogle tilfældige fremmede, bare sørg for, at du kendt dem den mindste smule, og i det mindste vide deres navn.
  • Må ikke forpinte over dette - det punkt er at tale med så mange mennesker som muligt i en social indstilling til at øge dine chancer for at gøre en ny ven.
  • Må ikke vælge folk baseret på deres "tiltrækningskraft", eller på hvordan "overbevist" de vises. Din nye bedste ven passer måske ikke nogen af ​​disse beskrivelser, men kan stadig være en fantastisk person. Så bare tilgang enhver, der ser til rådighed for en samtale. Hvis samtalen ikke panorere ud, kan du altid gå videre med nogen skyld (se nedenfor).
  • Sæt dig selv på lethed ved at huske, at de mennesker omkring dig er sandsynligvis så interesseret i at få nye venner, som du er.
 4. 4
  Starte samtalen. Se, du nærmede sig denne person, så logisk det er op til dig at starte bolden rullende. Næsten enhver indledende bemærkning kan starte en produktiv samtale.
  • Hvis de to af jer tilfældigvis har noget til fælles, at starte med det. For eksempel, "Hey, jeg tror, ​​jeg har set dig i min biologi klasse - hvordan kan du lide at lærer?" Eller: "Vil du arbejde på Starbucks? Jeg tror, ​​jeg har set dig der."
  • Give den person en kompliment, der fører til et spørgsmål: "Wow, det er en rigtig flot armbånd - hvor har du fået det" Eller måske, "Dit hår ser fantastisk ud - hvordan får du det til at gøre det?"
  • Gå med den ældgamle standby - vejret. Hvis det er varmt, siger du brænder op, og du har brug for at sidde ned i et minut. Hvis det regner, siger du havde planlagt at gå på indkøb (eller cykling, eller sightseeing, eller noget andet interessant), men nu er du måske ændre dine planer.
 5. 5
  Holde samtalen i gang. Medmindre personen er katastrofalt usikker eller bare ikke i humør til at tale (det sker), vil din åbning linje få en slags svar. Vær parat til at følge op med yderligere bemærkninger.
  • Prøv at bevare interessante stumper af information fra at læse bøger, blade og aviser, se tv og surfe på nettet. Disse kan være liv-opsparere i en samtale.
  • Tal om dig selv og gradvist dele flere oplysninger samtalen skrider frem.
 6. 6
  Være en god lytter. Dette er en af ​​de vigtigste ting, som folk reagerer på, når møde nogen nye - når man giver nogen din opmærksomhed, du laver denne person føle sig vigtig og umagen værd.
  • Gør øjenkontakt - den bedste måde at vise, at du er tunet ind Må ikke stirre ud i rummet, eller se på andre mennesker, og absolut ikke se på din telefon!
  • Når personen gør en erklæring eller relaterer en historie, give et svar, der udvider på det emne eller på anden måde viser, at du forstår.
 7. 7
  Okay, det har været 60 sekunder. Vidste du lave en forbindelse?
  • Hvis nej, det er okay. Du vil ikke strejke guld hver gang, og folk er ikke altid i humør til at være social, så du skal ikke føle afskrækket. Alt du skal gøre er høfligt frigøre dig selv ("Hey, tak for chatter jeg skulle komme i gang -.! Tale med dig senere"), og derefter finde en ny person til tilgang.
  • Hvis ja, great! Holde taler, så længe det er behageligt, og så når det er tid til at gå, være sikker på at udveksle telefonnumre og / eller e-mail-adresser, så du kan holde kontakten. Så sørg for at følge op. Det kan ikke blive til venskab for livet, men du vil kun finde ud af ved at tage initiativet og kontakte personen til at tale eller hænge ud igen.

Tips

 • Vær dig selv. Der er ingen mening i at skabe et venskab baseret på en personlighed, der er ikke rigtig din egen.
 • Må ikke vente på muligheder for at få venner - de kan aldrig komme på egen hånd. I stedet arbejder hårdt for at skabe muligheder for at indlede kontakt. For eksempel, hvis nogen har brug for en tur til butikken for at gøre nogle shopping og brug for at gå shopping også tilbyde personen en tur. Det er en stor mulighed for at have en samtale og få at vide den person.

Advarsler

 • Komplimenter kan være en stor isbryder, men vær forsigtig for at lyde uoprigtig eller falsk. Aldrig fremstille en kompliment, at du faktisk ikke mener, fordi folk ofte kan fortælle, når det er tilfældet, og din samtale, kan ikke gå godt.
 • Når du foretager denne første kontakt med dine potentielle nye ven, og det går godt, være forsigtig med ikke at gå overbord, hvis du synes også "klæbende". Når du har talt med succes i 5 eller 10 minutter, som kan være det rigtige tidspunkt til at udveksle kontakt info og accepterer at tale eller mødes igen snart.
 • Humor kan være en effektiv isbryder også, men det kan også give bagslag. Du tror måske, du laver en uskyldig joke, men det kan uforvarende fornærme den person, du taler med. Folk kan overraske dig med, hvad de gør, og ikke anser sjovt - så det er bedst at bruge humor omhyggeligt og sparsomt, indtil du kender personen lidt bedre.