Wkadk

Hvordan man kan anvende makeup af en renæssance kvinde

At gå til en renæssance Fair / Festival, og ønsker at gøre din makeup korrekt? Se ikke yderligere!

Steps

Hvordan man kan anvende makeup af en renæssance kvinde. Brug solcreme under din foundation.
Hvordan man kan anvende makeup af en renæssance kvinde. Brug solcreme under din foundation.
 1. 1
  Kend din position:
  • Hvis du går som en bondekone, ikke bære noget. Bøndernes liv blev tilbragt i slid og smerte, og de havde ikke penge til at spilde på selv simple ting som makeup. Ekstra fattige bønder kunne anvende nogle scene snavs for komisk effekt.
  • Hvis du er en ædel kvinde, vil du ønsker at bære en meget lys, næsten hvidt fundament. Det var meget i stil at bære et hvidt ansigt.
 2. 2
  Brug solcreme under din foundation. Ellers kan du få nogle dårlige solskoldning! (Lad solcreme bosætte sig i for et par minutter, før der fundament.)
 3. 3
  Prøv en lys elfenben tone eller endda en lys beige, hvis lys / hvid foundation ser ikke godt på din hud. (Vær dog forsigtig, kan elfenben toner slå nogle kvinder ansigt farver til næsten en orange-ish farve, afhængigt af deres hudfarve.)
 4. 4
  Arbejde, hvis din persona kunne bære læbestift eller ej. Så vidt læbestift går, kan ædle kvinder bære det. En meget almindelig farve var rød, så brug farver i den familie - bordeaux, mørkerød osv. ikke bære pink selv.
 5. 5
  Powder dit ansigt. Dette er et must!
 6. 6
  Sæt på øjenmakeup for den ædle kvinde persona. En tynd linje af sort eyeliner vil gøre fint, og mascara. Du kan bruge øjenskygge så godt, men holde det i de naturlige toner så godt.
 7. 7
  Anvend blush på en ædel kvinde persona, at fremhæve kindben.

Tips

 • Medbring en lille tube solcreme med dig, for yderligere programmer i løbet af dagen. Sørg for, at det er mindst SPF 15 eller højere, anvende det på enhver del af din krop viser.
 • Der er et halvvejs. Hvis du spiller en købmand / middelklasse du måske har en blegere ansigt, men ikke helt hvide og nogle læbestift.
 • Brug ikke creme produkter (øjenskygge, foundation eller rouge), hvis du har fedtet hud, eller du sveder nemt. Det er mere sandsynligt at smøre.
 • Må ikke købe fundamentet fra Halloween / kostume butikker. De er dårligt for din hud, og bare ikke meget god. Prøv en fra apotek eller købmand (hvis de ikke er i udbud, så prøv en makeup fabrikanten eller scene makeup).

Advarsler

 • På en varm sommerdag, kan makeup løbe eller smelte, så vær opmærksom på dette.