Wkadk

Hvordan man kan anvende eye makeup på en creaseless øje

Asiater har normalt en creaseless mandelformede øjne. Huden er glat og jævn. Anvendelse øjenmakeup ikke kun forbedrer øjnene, men de skaber en glat, glamourøse udseende.

Steps

Hvordan man kan anvende eye makeup på en creaseless øje. Krølle dine øjenvipper og lagt på mascara.
Hvordan man kan anvende eye makeup på en creaseless øje. Krølle dine øjenvipper og lagt på mascara.
 1. 1
  Krølle dine øjenvipper og lagt på mascara. En øjenvippe kam er et meget nyttigt værktøj. Gør dette første til at holde andre makeup fra udtværing eller komme på dit krøllejern, og for at stoppe dine vipper bryde. Våd vipper brækker lettere.
 2. 2
  Sæt på eyeliner langs din nederste lash linje.
 3. 3
  Hvis man anvender flydende eyeliner, skal du starte på indersiden hjørnet af din øvre øjenlåg og luk øjet. Når du er halvvejs over, åbne din øjne og se, hvordan det ser ud. Hvis du har brug for, luk øjet igen og holde tegning, så det viser, hvornår dit øje er åbent. Hvis du tegner en hale, tegne det med dine øjne åbne.
 4. 4
  Påfør øjenskygge til din øvre låg. Hvis du bruger mere end én farve, skal du bruge den mørkeste tættest på din øjenvippe linje og den letteste tættere på din øjenbrynsbenet. Blend den mørkeste eller mørk farve op til toppen af ​​dit øjeæble for at definere det.

Tips

 • Kig på billeder af lignende kvinder at se, hvordan deres makeup er anvendt. Kig på websteder for asiatiske makeup.
 • Metallic farver, såsom guld og sølv, ser rigtig godt ud på en glat øje.
 • Curling dine øjenvipper åbner et øje, ligegyldigt hvilken slags øjet du har.
 • Nogle mennesker kan lide at bruge falske øjenvipper, selvom de tager en stor indsats. Hvis du bruger dem, skal du bruge et komplet sæt på hvert øje - individ piskeslag tager alt for lang tid at sætte på. Hvis du går til en salon, ikke får øjenvipper, hvor de Interweave falske dem med dine reelle, og du behøver ikke at tage dem af. Det ser okay de første par dage, så er det bare droops og ser unaturligt.
 • Sørg for at dine øjenbryn er præparerede. Få dem voksbehandlet eller formes hver 6-8 uger og Pluk ud herreløse hår mellem udnævnelser.
 • Som med andre øjne, handler det om at finde den rigtige farve til dig. Hvis du ikke ved, hvad der virker bedst på dig, gå til din lokale stormagasin makeup counter. Nogen der vil hjælpe dig.
 • Hvis du har problemer med øjenvipper kam - især hvis du har tjavsede øjenvipper - prøv at holde en Q-tip stick vandret lige over vipperne, mens du bruger det. Du får mere kontrol, og det vil hjælpe med at holde dig fra at få mascara over hele dit øjenlåg.
 • Husk: less is more.
 • Undgå at bruge flydende eyeliner, medmindre du går efter en meget dramatisk look.
 • Hvis du har en mindre / smallere øje, prøv mørk brun eller grå eyeliner eller skygge.

Advarsler

 • Også bare en lille kan gøre dine øjne pop. For meget kan gøre dine øjne ser mindre.
 • Sort eyeliner og andre mørke farver kan gøre dine øjne ser endnu mindre eller ser barske mod din hud.