Wkadk

Sådan at få bemærket af populære kids

Ønsker du at få bemærket af de populære børn i en god måde? Nå, her er nogle tips om, hvordan man kan få bemærket af en populær gruppe.

Steps

Sådan at få bemærket af populære kids. Kjole godt, og i en stil minder lidt om de populære børn.
Sådan at få bemærket af populære kids. Kjole godt, og i en stil minder lidt om de populære børn.
 1. 1
  Kjole godt, og i en stil minder lidt om de populære børn.
 2. 2
  Bekymrer sig om din hygiejne og hår. Du skal altid være ren og lugter godt og dit hår skal altid være rent og pænt. Vask dit hår med god-ildelugtende shampoo og balsam.
 3. 3
  Må ikke komme på som en ven pusher. Hvis de kan lide dig for hvem du er, vil de vise det. Hvis de ikke gør det, finde nogen, der vil kunne lide dig for dig.
 4. 4
  Har gode selvværd. Ingen kan lide en person, der altid er trist. Holde et smil på dit ansigt, selv når du er ked af og vise, at du er positiv og glad. Du er nødt til at handle som det, selvom du ikke føler den måde.
 5. 5
  Vær selvsikker. Tro på, at du er den bedste, og folk vil, også. Må ikke være for egoistisk eller mennesker måske ikke lide dig.
 6. 6
  Bliv venner med en populær dreng til at starte, måske en med hvem du deler en klasse og der synes nice. Betale dem en kompliment, eller klager over klasse (en undtagelse til optimistiske reglen)
 7. 7
  Når du er venner med en af dem, kan du langsomt begynde at nærme dem, når de er i en gruppe.
 8. 8
  Gøre noget for at blive bemærket, at er positiv. Det vil bringe dig masser af god opmærksomhed. Vær smart kid, der vinder priser eller jock der spiller sport rigtig godt. Hvis du elsker computere, hjælp til skolens hjemmeside. Bare find noget du er god til og gøre det. Du kan starte en klub eller en virksomhed. Du kan også arbejde med en velgørende eller være på skolens udvalg. Det vigtige er at være meget travlt og få tingene gjort. Populære kids respekt, og måske komme til dig om hjælp.
 9. 9
  Udvikle en god krop ved at gøre tonsvis af motion og sport. Den bygger din selvtillid også.
 10. 10
  Sørg for at du har en gruppe til at falde tilbage på. Popular børn vil ikke anerkender du, hvis du er på din egen. De vil ikke vove at samle på dig, hvis din gruppe er større end deres.
 11. 11
  Undgå enhver drama, der foregår i gruppen. De vil gerne have dig for ikke at være en drama queen.
 12. 12
  Spil det cool. Må ikke acceptere enhver invitation de sender dig.
 13. 13
  Hvis de gør du føler dig dårligt, bruge lidt tid sammen med dine gamle venner. Plus du kan endda vise noget til den populære gruppe, og de ville glemme alt om det. For eksempel, "Se på mine nye øreringe!"
 14. 14
  Må ikke stilk dem. I stedet for du sms'e dem, lad dem tekst, du.
 15. 15
  En anden ting er du ikke være en person, du ikke er. Du ønsker at være den rigtige person. Grine med dem og bare forsøge at være deres ven.
 16. 16
  Tal med nogle populære mennesker online. Hvis du taler til dem online, det ville være lettere, da du ikke behøver at spilde tid på skolen.
 17. 17
  Må ikke holde udkig på de populære børn. Whens man ser på dem, vil de måske tror, ​​du er desperate.

Tips

 • Forsøg ikke at være nogen, du ikke. Folk skal respektere dig for, hvem du er.
 • Hvis nogen i den populære gruppe er at give dig den kolde skulder, så fortvivl ikke. Vær ekstra rart at den pågældende person. Må ikke stilk dem, men hvis de har brug for hjælp, altid være den første til at melde sig frivilligt. Dette vil ikke kun gøre dem klar over, hvor dejligt du er, men det vil bidrage til at styrke dit venskab med de andre populære mennesker.
 • Gør ikke noget væmmeligt at gøre dem mærke til dig!
 • Må ikke handle prætentiøse, hvinende hele tiden foran fyrene. Folk vil kun blive irriteret med det.
 • Må ikke grøften gamle venner på grund af de populære børn. Hvis du virkelig ikke kan lide dine gamle venner, så lad det venskab langsomt forsvinde som du bruger mindre tid med de nævnte venner.
 • Hvis de populære børn betyder for dig, så prøv ikke at hænge ud med dem. Hænge ud med venner, der virkelig vil altid være der for dig.
 • Altid smiler og handle som du er glad for at gøre noget, ligegyldigt hvad det er!
 • Være venner med én populære dreng, at du er gode venner med, derefter langsomt at tale med folk online og bede om nummeret.
 • Må ikke stilk de populære børn - der er virkelig uhyggeligt, og vil ikke gøre dig vellidte.
 • IM eller ring den populære person, siger, du har glemt, hvad side det hjemmearbejde var på, så bare starte en samtale.
 • Deltag skolefritidsordninger med populære børn i dem kun, hvis du virkelig kan lide klubben. Hvis du prøver for soccer team, og du er virkelig dårlig, så spørg de populære børnene til at hjælpe dig, og så kan du starte en samtale.
 • Vær dig selv. Bare fordi de kan lide Hollister og du kan lide europæisk Eagle eller Aeropostale betyder ikke, du er nødt til at smide ud dit tøj og få den samme mærke. Være unikke, én ud af en million, men stadig være vellidt og populær.
 • Når du er mere ligesom venner, udgør en intern joke. Derefter bringe det op hver gang i et stykke tid og se dem knække opad.
 • Hænge ud med folk, der er venner med de populære børn.
 • Du kan bede om en blyant, du kan låne, så bare betale en kompliment på deres sko eller trøje.
 • Sommetider sige "hej" til en person, du ikke kender er rart. Lad dem vide, at du er venlige.
 • Må ikke mobbe andre mennesker ophold rart og det er sådan, de vil bemærke dig.

Advarsler

 • Hænge ud med alle, bruge lidt af din pausetid med de populære børn og nogle med andre mennesker.
 • Hvis dine andre venner føler som om du droppe dem, afskedige den populære gruppe for en lille smule, og bruger ægte tid med dine venner. Inviter dem til indkøbscenter eller noget, og har et hjerte-til-hjerte med dem. Husk - hvis du får gal på dine venner til dem, føler, at du droppe dem, vil de kun tror, ​​at din få længere fra hinanden. Håndtere det modent og venligt.
 • Bare husk, at være populær ikke altid betyde at være middelværdi og hænge ud med de populære børn. Du kan blive hadet, hvis du får en dårlig holdning.