Wkadk

Hvordan man har bølget hår uden at bruge hårprodukter

Som titlen siger, kan du få bølget hår med nogen produkter overhovedet. Dette kan anvendes på enten tørt eller vådt hår. Også dette skal ske lige før sengetid.

Steps

Hvordan man har bølget hår uden at bruge hårprodukter. Børste dit hår og opdele det i to, eller nogle få store sektioner og bringe rundt til fronten, så begge dele er lige.
Hvordan man har bølget hår uden at bruge hårprodukter. Børste dit hår og opdele det i to, eller nogle få store sektioner og bringe rundt til fronten, så begge dele er lige.

Metode én: fletninger

 1. 1
  Børste dit hår og opdele det i to, eller nogle få store sektioner og bringe rundt til fronten, så begge dele er lige.
 2. 2
  Braid hver side, helt stramt, hele vejen til enden så langt som du kan fletning.
 3. 3
  Bind enderne med en bobble at holde dem på plads.
 4. 4
  Få en god nats søvn!
 5. 5
  Vågn op og tage fletninger ud. Du skulle nu have frodige bølger. Påfør hårspray for at holde på plads eller bare lade det naturligt.
 6. 6
  Style dit hår, hvordan du kan lide - Har det ned med en funky hårbånd for en nuttet udseende!
 7. 7
  Du kan gøre dette, når dit hår er vådt, derefter tilføje lidt fløde, bruge en hårtørrer til at gøre det halvt tørt, derefter sove! Det vil vare lidt længere derefter.
 8. 8
  Hvis det ikke gøres natten, våd dit hår med creme og en lille smule af gel / balsam, gør fletning, og derefter føntørre det med varme. Lad det i så længe som muligt, og derefter tage det ud. Ikke så godt som natten, selv om.
 9. 9
  Færdig.

Metode to: elastikker

 1. 1
  Samle en flok hårelastikker.
 2. 2
  Børst ud af din fugtigt hår forsigtigt.
 3. 3
  Adskil håret i et par forskellige sektioner.
 4. 4
  Sno afsnittene i små kugler på hovedet, lidt ligesom snegle.
 5. 5
  Lad dem i hele natten
 6. 6
  Vågn op til smukke bølger / krøller.

Tips

 • For en over hele bølge, gør franske fletninger.
 • Hvis du ikke har tid til at vaske dit hår om morgenen, vaske det om natten, sætte det i fletninger, og dit hår vil være tør og klar til at style den næste dag.
 • For løs bølger gør det fletninger løs, for stramme bølger gøre fletningerne stramt.
 • også, hvis du ønsker at gøre 2 almindelige fletninger på hver side for at få mere fyldigere look uden at vide, hvordan man fransk fletning

Advarsler

 • Også hvis dit hår er kruset hår tilbøjelige du måske ønsker at bruge en anti frizz serum før du starter.
 • Må ikke børste eller kam hår! Dette vil Frizz det. I stedet køre fingrene gennem håret for at slippe af tangles (selvom der ikke skal være så du har haft dit hår i fletninger hele natten)
 • Hvis du har "fine" hår, eller hår, der let bryder, og er let trækkes ud, kun gøre dette sparsomt. Vent et par uger, før du gør det igen. Desuden behøver du ikke ønsker at bære den stil ud. Gør håret vådt, un-børstet hår, og (den mindst skadelige) forlader dit hår op, mens du sover, især i stramme fletninger, kan trække på hår, og forårsage brud, og forfærdelige flyve-aways.

Ting du behøver

 • Hår
 • 2 hårbånd (eller flere)