Wkadk

Hvordan man får et job, når du er kun 16

Nogle gange, en godtgørelse er bare ikke nok. Hvis du har brug for nogle flere lommepenge til at fange de nyeste film, tegne din nye pige / kæreste, eller bare at begynde at spare op, kan du nødt til at få et job. Det kan være svært at få en, når man er 16, men ikke umuligt. Her er et par skridt til at hjælpe dig i gang.

Steps

Hvordan man får et job, når du er kun 16. Brug dine forbindelser.
Hvordan man får et job, når du er kun 16. Brug dine forbindelser.
 1. 1
  Begynd forske. Find organisationer og andre steder, som du kender betale teenagere til at arbejde. Gode ​​steder at tjekke er ministerier og almennyttige organisationer såsom City Park og Fritid departementer, zoologiske haver, museer, Camps, og hospitaler. Også prøve at søge arbejde i fast-food restauranter.
 2. 2
  Brug dine forbindelser. Tal med venner og familie om eventuelle betalt job, de måske kender til og følger igennem.
 3. 3
  Vær ikke bange for at arbejde frivilligt. Nogle gange er den bedste måde at få en betalende job er at begynde som frivillig og arbejde dig op. Du kan have til at give nogle af din tid til gratis at tjene penge i det lange løb.
 4. 4
  Ansøg tidligt! Den vigtigste nøgle til at få job med disse steder er at anvende, så snart du hører om arbejdspladser. Altid være på udkig - nogle gange rekruttering starter så tidligt som i februar eller marts til sommer job. Eller så tidligt som i september for spejder og pige spejder lejre.
 5. 5
  Tag initiativ. Mange agenturer og organisationer får tilskud til at ansætte teenagere i sommeren og efter skole. Selv hvis de typisk ansætte børn, der allerede frivilligt for dem, man ved aldrig. Kontakt dem for at finde ud af hvad der er tilgængeligt.
 6. 6
  Demonstrere dine færdigheder. Hvis du er en god arbejder, vil du have en større chance for at blive ansat, fordi de allerede kender dit arbejde, er de ikke bare at læse en andens ansøgning. Du kan vise organisationer, du er en god arbejder gennem frivilligt arbejde eller gennem referencer.
 7. 7
  Forøg din indtjening. Efter at have arbejdet på entry level position for et par somre eller efter skole, vil du har erfaringen til at arbejde på et højere niveau, når du er ude af High School. Dette kan hjælpe dig betale din vej gennem college, og du kan næsten garantere, at du altid har et sommer job. I nogle tilfælde (i SFBay Area), kan du gå fra at få mindsteløn til at få 15€ -17/hr.

Tips

 • Arbejdsgivere kan ofte fortælle inden for den første uge, hvis du kommer til at være en god medarbejder.
 • Forkæl dit frivillige arbejde som om det var en betalende job - få der på tid, så ring, så snart du ved, du kan ikke komme ind eller komme for sent. Lyt og lær om organisationen. Gør sådan et godt stykke arbejde, de lærer at stole på dig.
 • Nævn færdigheder, som er en smule anderledes, men er relevant for jobbet. Dette viser den virksomhed, du er mere værdifulde, som du kan gøre arbejdspladser andre mennesker på din alder ikke kan.
 • Når du har gjort et godt stykke arbejde for nogen, spørg hvis du kan bruge dem som reference for fremtidige job.
 • Prøv at få et job i noget, som du er interesseret i, da det kan hjælpe dig med at få en karriere senere i livet!
 • Få ordet ud. Du kan sende flyers i dit nabolag beskriver job, du kan gøre, såsom græsslåning, babysitter, eller hund-walking. Du kan også sende dine oplysninger på en hjemmeside eller job bord, men pas på at give personlige oplysninger, indtil du har tillid til anden person.
 • Forsøg ikke fancy restauranter og salgssteder, prøv bare fastfood og steder med stor turn-over!
 • Når du har søgt et job, ringe tilbage et par dage senere at spørge om status på din ansøgning. Dette lader arbejdsgiveren ved, at du virkelig ønsker jobbet, og de vil overveje dig over andre.

Advarsler

 • Hvis du får et job på en persons house, altid fortælle dine forældre, hvor du kommer til at være endnu bedre, få dem slipper du og møde personen. Stol på din tarm... hvis noget ikke føles rigtigt, orlov. Hvis der sker noget for dig, at få noget hjælp.