Wkadk

Hvordan du gør din kæreste elsker at kysse

Det sker for de bedste af os kvinder. Vi falder for en fyr, der simpelthen ikke kan lide at. Intet kan dræbe stemningen mere end eller værre, gøre os føler mindre ønskeligt om os selv end at have en kæreste, der ikke kan lide at. Efter alt, som sangen går "Hvis du ønsker at vide, hvis han elsker dig så, det er i hans kys." Heldigvis er der et par stensikre måder at sikre, at din fyr lærer til dig!

Steps

Hvordan du gør din kæreste elsker at kysse. Lad din kæreste vide i utvetydige vendinger, at du kan lide at kysse ham.
Hvordan du gør din kæreste elsker at kysse. Lad din kæreste vide i utvetydige vendinger, at du kan lide at kysse ham.
 1. 1
  Lad din kæreste vide i utvetydige vendinger, at du kan lide at kysse ham. Du virkelig ønske, at han ville kysse dig oftere, så fortæl ham. Fortæl ham, hvor vigtigt det egentlig er for dig og dit forhold sammen. Dette er sikker på at opmuntre ham til at forsøge at kysse dig oftere. NEJ et forhold bør ikke være baseret på den fysiske ting, bør det være i stand til at vare uden den intimitet. Du kan sige det er vigtigt for dig, men hvis du bringe forholdet ind i det, er du bare tage tingene til næste niveau.
 2. 2
  Da han ikke forsøger at kysse dig, mærke, hvordan han gør det. Er det en let, flagrende børste af læberne? En hård, dominerer kys? Eller en lidenskabelig, åben mund, dvælende kys? Men han kysser, kan det ikke være den slags kys, du foretrækker i første omgang. Selv om dette er tilfældet, aldrig kritisere hans kysse! Grunden til, at han ikke kunne lide at kysse dig i første omgang kan have været på grund af det faktum, at han ikke føle, at han ved, hvordan man kysser godt. Det er op til dig at genopbygge hans tillid! Beslut hvilken slags kysser han er, og følge hans eksempel. Hvis han er en blød kysser, og du foretrækker dybe, lidenskabelige kys, og derefter kysse ham blidt i starten, men langsomt åbne munden og introducere ham til en passioneret kys. Hvis hans kys er sjusket og du foretrækker en hård, krævende kys, vente, indtil han er mindst forventer det, grab ham og plante en hård kys på hans læber. Vis ham, at det er okay at kysse spontant, og at, afhængigt alt efter hvilken stemning, du og han er i på et givet tidspunkt, stil kys er sikker på at ændre.
 3. 3
  Ros ham. opmuntre ham og rose ham, når han kysser dig (selv om han ikke er den bedste kysser først) er den eneste måde at få ham til at føle sig trygge nok til at fortsætte med at forsøge at kysse dig. Og i sidste ende, gennem praksis og dine eksempler, vil han blive en fantastisk kysser og elsker at gøre det!
  • Hvis han er nervøs, så supplere ham på hans kysse (fx 'stoppe med at være nervøs du er en fremragende kysser ") vil han stoppe med at være nervøs og begynde at kysse dig oftere.
 4. 4
  Underhold den idé, at du måske ikke være en god kysser, eller at han ikke kan lide den måde du kysser. Blot at spørge ham, hvordan han kan lide at blive kysset, vil ofte samle påskønnelse og en instant gøre ud session. Husk, han formentlig vil gøre ud med dig, men føler sig nervøs.
 5. 5
  Foretage et træk. Guys vil undertiden føle sig nervøs og begynder at ryste, og hvis du venter for ham at gøre det første skridt. Derfor tager det første skridt, fordi det vil fortælle ham, at du er komfortabel at kysse ham, og han vil stoppe med at være nervøs efter det første kys. Du kan endda få et kys fra ham!
 6. 6
  Må ikke bevæge sig i for at dræbe så hurtigt. Være glat og langsom.
  • Når du går til det første skridt, og han ser overrasket, bare vent. Chancerne er, at han vil kysse dig tilbage. Hvis og når han ikke kysse dig, ikke bare sidde der som en marionet, kysse ham tilbage!
 7. 7
  Sørg for at du lukker øjnene, mens kysse, eller det kan gøre ham ubehageligt, og / eller bringe en akavet øjeblik.

Tips

 • Sørg for at du har frisk ånde!
 • Lugt nice. Det er meget uinteressant at holde din krop mod en person, der lugter dårligt!
 • Dykning i for et kys aldrig virker, er det vigtigt at læne i langsomt for ham at fange afdrift.
 • Røre ham på arme og skulder, og læn dit hoved på ham at lade ham vide, at du ønsker at kysse ham.
 • Hvis din partner ikke vil, må du ikke tvinge ham, det vil ødelægge det kys.
 • Kiss i et sted, der er mere privat, så du både får ikke nervøs.
 • Prøv at kigge dybt ind i hinandens øjne, før du kysse - det vil tilføje en mere romantisk følelse til kys.
 • Kysse ham goddag og farvel, hver gang du ser ham og lade ham bare for at vænne ham til virkningen af ​​kysse dig - også selvom det kun er en kort hakke på læberne.
 • Må ikke kritisere ham på alle selv for det er bare en simpel ', der følte underligt ".
 • Afsætte en hel aften til bare kysse hinanden - lege med forskellige former og forskellige stilarter af kys og vise ham, hvor sjovt det kan være.

Advarsler

 • Hvis han nægter at kysse dig, men insisterer på at have sex med dig, så kan han ikke være interesseret i dig til andet end at have sex. Et kys er ifølge en masse mennesker, mere intime end noget andet - selv samleje. Hvis han er villig til at glemme den mest intime akt med dig i stedet for at have sex, så er han nok ikke interesseret i at have et intimt, følelsesmæssige forhold med dig.
 • Hvis du har seler eller han har seler kysser ikke for hårdt, eller det kan beskadige den anden side af dine læber!
 • Må ikke nogensinde klage over din manglende kæreste kysse dig! Rygtet spredes, og han vil finde ud af og blive knust!
 • Må ikke nogensinde fortælle din fyr at han kysser den forkerte vej. Der er ingen rigtige måde at kysse. Du vil måske foretrække at kysse én måde, men andre mennesker kan foretrække at kysse en anden måde.