Wkadk

Hvordan laver for første gang

Hvis du aldrig har lavet før, kan du spekulerer på, hvordan at starte en session, hvad de skal gøre, når du starter, og hvorvidt du vil gøre det godt. En masse af det vil afhænge af at læse, hvad din partner kan lide, og ikke kan lide, men der er nogle grundlæggende retningslinjer, du kan bruge. Kæle op til nogen attraktive og komme i gang!

Steps

Hvordan laver for første gang. Gør dig selv ekstra attraktivt forvejen.
Hvordan laver for første gang. Gør dig selv ekstra attraktivt forvejen.

Første del: at komme i gang

 1. 1
  Få lidt privatliv. Du er sikkert nervøs skrue op, så tage noget af presset væk dig selv ved at sørge for at du ikke har et publikum. Fravælge biografer eller gruppe datoer, og i stedet skyde for afsondret situationer som en stille filmaften derhjemme, en udendørs picnic eller en ellers øde plads.
  • Modstå trangen til at skære lysene helt. Du tror måske, at total mørke vil lette dine nerver og skjule eventuelle slip-ups. For en første-timer, selvom det vil faktisk gøre tingene meget sværere - du kan ikke se, hvor du skal hen, og du ønsker at være i stand til at måle din partners reaktion. Gem den fulde mørke til senere sessioner, når man kender hinanden bedre.
 2. 2
  Gør dig selv ekstra attraktivt forvejen. Hvis du fornemmer en make-out kommer på, sætte nogle kræfter ind på at se og lugte dit bedste. Det vil øge din selvtillid og gøre dig uimodståelig. Her er en hurtig tjekliste til at gå over:
  • Gør en hurtig oprydning. Selv hvis du ikke har tid til en fuld-on bruser, kan du stadig gøre små ting som at tørre næsen, børste tænder, og sprøjt vand på alle områder, der er begyndt at lugte lidt moden. Genanvende deodorant, mens du er på det.
  • Tilføj en subtil duft. For fyre, anvende en eller to sprays af cologne omkring din hals og bryst. (Må ikke gå overbord, da stærke dufte er næsten ubærlig på nært hold.) For piger, et par sprøjt af parfume bruge eller anvende en duftende bodylotion til din hals, bryst, arme og ben.
  • Opfriske din mund. Medmindre du for nylig har spist noget stikkende lignende løg eller hvidløg, vil din mund formentlig smager vagt varm mere end noget andet. Dæk dine baser, men ved tyggegummi eller ånde møntanstalter lige før udfærdigelsen. Hvis du ikke har noget på hånden, swish noget vand rundt om munden og spytte det ud. Mens du er ved det, kæmpe off sprukne læber med læbepomade eller chapstick.
  • Røre op din makeup (piger). Tag en hurtig sekund for at sikre, at du ikke har smudgy mascara eller ujævn fundament. Hvis du har et tonede lipgloss handy, anvende en swipe til dine læber.
 3. 3
  Antyde, at du er villig. Hvis du allerede er komfortabel kysse nogen regelmæssigt flytte det ind udfærdiger blot ved at fortsætte kys og forsøger nogle af de teknikker i Part Two. Hvis du ikke har kysset denne person meget før, dog indlede en make-out session kan tage lidt ekstra manøvrering. Her er nogle måder at lade den anden person vide, du er interesseret:
  • Find undskyldninger for at komme tæt på. Sætte din krop så tæt som muligt på den anden persons er en temmelig stærk antydning. Sidder tæt, hvis du er på en sofa eller i en bil, eller holde i hånd og stå med din krop helt imod deres. Gør det ekstra oplagt ved at stirre dybt ind i hans eller hendes øjne.
  • Afsløre lidt mere hud. Hvis du er iført en cardigan eller jakke, tage det afslappet. Du kan også fortryde den øverste knap på din skjorte, rulle ærmerne op, eller trække dit hår, så din hals og bryst er mere udsat. Frivilligt viser mere hud signalerer, at du er komfortable omkring den anden person, og du er villig til at være mere udsatte omkring ham eller hende.
  • Få handsy. Før du begynder at kysse, gør dine intentioner klart ved at bruge dine hænder til at starte tættere kontakt. Hold hænder, tilbyder en skulder eller fodmassage, lege med den anden persons hår, eller let spore dine fingre over ansigtet og halsen.
 4. 4
  Læn ind for et kys. Langsomt sætter dit ansigt mod den anden persons, opretholdelse øjenkontakt indtil du er et par inches væk. Så luk øjnene, og start et kys. Hvis han eller hun synes interesseret, er du sikkert klar til at flytte ind på udfærdigelse, hvis du løber ind tøven, selv, kan det være bedst at prøve en anden gang.

Del to: udfærdiger

 1. 1
  Varier dine kys. Holde tingene interessante ved at ændre sig, hvordan du. Må ikke alternative teknikker for ofte, men gør det ofte nok til at skifte gear, så snart du føler den anden person mister interessen. Prøv at spille rundt med disse variabler:
  • Pressure: Alternativ mellem bløde, blide kys og hårdere, mere insisterende dem.
  • Hastighed: Langsom kys er en god start til at gøre ud, og de er godt til at tage en subtil pusterum i midten. At formidle mere lidenskab, selv om, kan du fremskynde til hurtigere og dybere lipwork.
  • Tongue: Prøv, eller forsigtigt røre din partners tunge med tungen, for at øge intensiteten. Mere end noget andet, at holde tungen i bevægelse - lad det ikke bare sidde i din partners mund som en halte noodle. Lav små darting bevægelser eller feje det omkring din partners tungen i glatte, cirkulære bevægelser.
 2. 2
  Flyt væk fra læberne. Som du holde ud, så prøv at kysse din partner i andre områder. Hvis det virker som om din partner kan lide at blive kysset i et bestemt sted, foretage en mental note at revidere. Nogle populære områder omfatter:
  • Jaw
  • Øreflipperne
  • Throat
  • Neck
  • Collarbones
  • Skuldre
  • Inde i håndleddet eller palmer
 3. 3
  Gøre det sidste. Passion fortjener lidt tid og respekt, og man skal aldrig spilde første gang! Tilføj nogle særlige hånd:
  • Hvis din partner er mand: Hold på hans hoved, og langsomt og let flytte dine hænder til bagsiden af ​​hans hoved. Gnid dine hænder gennem hans hår og ned af hans skjorte. Få fat i hans biceps, hvis du føler dig sikker og give det et klem, mens kysse ham. Du kan også trække dig tættere på ham at lade sin hænder indhyllingsafstand ryggen lidt mere for at gøre det dampende og sexet.
  • Hvis din partner er kvindelige, wrap dine arme fast, men forsigtigt omkring hende og gnid op og ned ad ryggen (eller lavere tilbage, hvis hun reagerer lykkeligt). Du kan også kop hendes ansigt mellem hænderne, blidt fejer tommelfingrene over hendes kindben.

Del tre: nedtrapning

 1. 1
  Tag en pause, når du har brug for. Der er intet galt med at bryde væk mid-makeout og tage et øjeblik at fange din ånde. Hold det øjeblik romantisk ved at opretholde øjenkontakt med din partner, smilende, eller chatter legende.
 2. 2
  Ros din partner på hvor god han eller hun er på kysse. Husk, at han eller hun kan være lige så nervøs som du er! Dine komplimenter blot ikke vil være en tillid booster, men vil sandsynligvis også tilskynde flere kysse.
  • Hvis din partner ikke er god til at kysse, være tålmodig. Fortsæt med at bruge de teknikker, du har lært og give din partner tid til at følge dit eksempel. Hvis din partner gør noget du kan lide, så gør dem en venlighed ved at smile og sige, "jeg elsker det, når du ___" at fortsætte med at styrke de bedre aspekter af deres kysse, reagere på disse øjeblikke ved at klemme dem strammere, hvilket gør en kort "mmm "Lyden af ​​godkendelse, etc. Medmindre du er bemærkelsesværdigt komfortabel med hinanden, ikke kritisere din partners kysse evner.
 3. 3
  Afslutte det på en stærk note. Når det er tid til at stoppe, så prøv at ombryde op oplevelse i en måde, der gør jer begge lyst til det gik godt.
  • Lad din partner vide, at du havde en god tid. En simpel "Det var fantastisk" vil sandsynligvis gøre ham eller hende føle sig lige så stor som en dåse, præ-skrevet kompliment. Sig hvad du føler og ikke bekymre dig om at lyde alt for elegant eller udenfor.
  • Afslut med endnu et kys. Gør denne ene hurtig, let og blid, især hvis din udfærdiger var tung og intens mod slutningen.
  • Kys hendes hånd. Hvis du lige har pakket op at gøre med en pige, du elsker, lås øjne, og langsomt bringe bagsiden af ​​hendes hånd op til dine læber til en let kys lige før hun forlader. Det er en gammel verden, høviske gestus, at de fleste piger finder romantisk.

Tips

 • Glem ikke at sluge for at undgå overdreven spyt eller du kan ende op uheld deponere det i din partners mund.
 • Kramme hende bagfra og kysse hendes hals!
 • Komme så tæt som du kan. Om ved siden af ​​hinanden eller sidder så tæt som muligt.
 • Sørg for at du er fortrolig med den person. Vær positiv, at du er klar til at træde det op med dem.
 • Det er en god ide at lave en hurtig badeværelse køre, før du foretager et træk.
 • Hvis det er nødvendigt, skal du vide, hvordan man kysser med seler.
 • Få tips til hvordan man kysser, hvis du ikke kender en ting om at kysse, behøver du ikke ønsker at kysse nogen, og derefter ende med at spørge, hvad du skal gøre!
 • Dens altid godt at have nogle selvstændige konference. Jeg ved det lyder vanvittigt, men hvis hjælper meget. Hvis han eller hun går for hurtigt så fortælle dem, at de er nødt til at tage det lidt langsommere. De vil forstå. Sørg for at du har frisk ånde også. Tro mig. Creme fraiche og løg Pringles, før kysse er ikke god, som du måske tror. Glem ikke at have lidt sjov.

Advarsler

 • Udfærdiger er på ingen måde et løfte om sex. Må ikke presse din partner (eller sætte op med en partner, der presser dig), bare fordi de to af jer har byttet spyt.
 • Sørg for at du er fortrolig med det først. Det er ikke noget, som alle ved, hvordan man gør det første gang, og hvis den anden person er en lidt genert eller flov, berolige dem, at der er ingen hastværk eller tryk.