Wkadk

Hvordan til at klæde til at gøre dig selv ser tyndere

Masser af mennesker føler selvbevidst om deres vægt, og mange kan endda føle sig usikre på, hvordan tunge de tror, ​​de ser. Med et par enkle mode tricks, dog kan du hjælpe dig selv ser lidt tyndere. I almindelighed, kigge efter tøj og detaljer, der tvinger øjet til at se op og ned i stedet side til side. Dette reducerer mængden af ​​bredden en person ser, at man ser tyndere i processen.

Steps

Hvordan til at klæde til at gøre dig selv ser tyndere. Bær undertøj, der passer.
Hvordan til at klæde til at gøre dig selv ser tyndere. Bær undertøj, der passer.

Opbygge et godt fundament

 1. 1
  Bær undertøj, der passer. Dette er især vigtigt, når du vælger en bh. Den rigtige bh hjælper dig med at forme din silhuet ved at holde dit bryst i skak og din talje defineret. Undgå stilarter, der whill tromle dig helt eller stilarter, der giver din buste til at synke.
 2. 2
  Undgå undertøj, der tilbyder nogen støtte. Tynde bikini bunde og stropper dækker minimum. Prøv dreng shorts, trusser, og andre stilarter, der hjælper trække i din bagdel, mave og lår. Disse nedskæringer skaber en strammere, glattere udseende.
 3. 3
  Prøv body-slankende undertøj. Hvis du vil have ekstra hjælp til at oprette en velskabt figur og holde din overvægt i skak, så prøv en bodystocking. Disse undertøj glide over din mave og lår, forhindrer disse områder fra jiggling rundt for meget. Du kan finde denne mulighed lidt for stor for daglige slid, men det er især nyttigt til særlige lejligheder.
 4. 4
  Overvej nylonstrømper med en "kontrol top", næste gang du finde dig selv i en kjole eller nederdel. Kontrol top strømpevarer har en høj, tykt lag på toppen designet til at strække sig over din mave og holde det på plads. Dette skaber en glattere udseende, der kan gøre din kjole ser mere flatterende.

Sammensæt strukturerede outfits

 1. 1
  Køb den rigtige størrelse. Tøj, der er for stramt vil vise alle fejl og overskydende pund din krop har, og tøj, der er alt for baggy vil gøre det ser tungere end du egentlig er. Kun tøj, der passer dig ordentligt vil smigre dig.
 2. 2
  Undgå firkantede tøj. Stiv, kompromisløse tekstiler i lige "kasse" nedskæringer normalt gøre folk ser tungere end de er. Disse stoffer er særligt svære at håndtere i jakker og andre toppe.
 3. 3
  Også undgå clingy tøj. Tight, vil Spandex-lignende materiale klamrer sig til din krop og viser hver rulle og fold du har. Når du ønsker at se tyndere, Du bør sigte mod at henlede opmærksomheden væk fra overskydende fedt, ikke vise det.
 4. 4
  Stick med lette, løsthængende stof. Materialer, der let drapere over din ramme er den bedste måde at gå, da de har nok struktur til at følge med kroppens konturer uden kvæler dem.
 5. 5
  Indføre en lille sort ind i din garderobe. Sort har en slankende effekt, og kan se specielt rart på bukser, nederdele og kjoler. Må ikke overdrive det, dog. For meget sort kan nemt oprette en kedelig, deprimerende look, så du skal parre den med andre farver.
 6. 6
  Tilføj nogle mørke vask denim og andre rige farver til din stil. Mosty mørke farver har en slankende effekt svarende til effekten skabt ved at bære sort. En god måde at bringe farve og interesse ind i din garderobe er ved at inkludere en bred vifte af rige farver, fra dyb blomme til mørk oliven og navy blå til chokoladebrun.
 7. 7
  Kig efter dristige farver og mønstre. Fed mønstre kan distrahere øjet og camouflere din disposition, der forårsager beskueren til at bemærke det stykke tøj i stedet for din størrelse. Vælg mønstre i lyse eller dybe farver, selv om, da mønstre i lyse farver faktisk kan trække yderligere opmærksomhed på dine ufuldkommenheder og gøre dig se større.
 8. 8
  Prøv monokromatiske farver. Store blokke af ensfarvet trække øjet op og ned i stedet side til side. Som et resultat tager for øjnene på mere højde end bredde, få dig til at synes tyndere og højere. Prøv at iført en kjole i en solid farve eller en dyb blå top med mørke vask jeans.
 9. 9
  Stock op på v-hals toppe, v-hals og andre vertikale halsudskæringer trække øjet op og ned, forlængede og indsnævre din torso. Undgå vandrette halsudskæringer, ligesom besætningen hals og båd hals, da disse kan gøre dine skuldre og buste ser bredere.
 10. 10
  Sats på lodrette detaljer og undgå vandrette detaljer. Tænk nålestriber, læg, og lodrette lynlåse og undgå vandrette striber eller rækker af dekorationer. Lodrette detaljer bede øjet at se op og ned i stedet for side til side, hvilket bidrager til at skabe en illusion af slankhed.
 11. 11
  Afbalancere dine ben med tragtformet bukser. Skinny jeans og andre bukser med en tilspidset ben henlede opmærksomheden på dine hofter og øvre ben, som kan gøre din top lede tung. I stedet kigge efter straight-ben, boot-cut og andre bukser stilarter med en svag flare. Disse stilarter trække øjnene ned og væk, skaber en samlet slankere udseende.
 12. 12
  Kig efter A-linje, knælange nederdele. A-line nederdele er monteret ved hoften og overlåret, men flare ud mod knæet, skabe et afbalanceret look, der forhindrer, at dine ben fra at se tyk og top tung. Knælange nederdele er den mest universelt flatterende, men mange midten af ​​læggen stilarter kan også arbejde godt afhængig af din højde.
 13. 13
  Skjul problemområder. For eksempel, hvis du medbringer overvægt i din mave ser for tunikaer og wrap toppe, der glider over din mave uden at gøre opmærksom på det. Magert mod tøj, der omhyggeligt masker dine problemområder uden at fylde ret meget.
 14. 14
  Undgå at placere detaljer over dine problemområder. Hvis du medbringer overvægt i dine lår, kigge efter bunde med få lommer og ingen dekorationer på hoften. Detaljer henlede opmærksomheden, og enhver del af din krop dækket i visuelle detaljer vil se mere mærkbar og bredere.
 15. 15
  Fremhæve dine positive træk. Hvis du har faste ben, vise dem ud ved at hæve din nederdel s hemline et par inches. Hvis du har en veldefineret talje, kigge efter frostsvedne taljemål og bælter, der virkelig kalder opmærksom på det. Ved at henlede opmærksomheden på de mest slanke dele af din krop, kan du oprette en illusion af den samlede slankhed.

Top ting off med de rigtige detaljer

 1. 1
  Prøv en høj hæl eller platform. Høje hæle gøre dine ben ser lange og magre, og et slankere udseende ben med til at skabe en slankere udseende generelt. Hvis du har en bredere fod, kan du også bære en kort platform uden at gøre din fod ser alt for tyk eller ude af proportioner.
 2. 2
  Undgå strappy sandaler og killing hæle. Hvis du har brede fødder, vil sandaler kun fremhæve heft af din fod. Ligeledes en stor fod ser endnu større, når presset i bittesmå killing hæle. Stick med lukkede stilarter, der har en anstændig mængde højden til at slanke din fod.
 3. 3
  Også undgå sko med ankelrem. Ankelrem placere en vandret linje øverst på din fod, hvilket afskærer dine ben og gør det ser kortere. En kortere ben ser også tykkere, hvilket reducerer illusionen af ​​samlede skinniness.
 4. 4
  Trække øjet til dit ansigt med den rigtige make-up. Et strejf af øjenskygge eller en behagelig nuance af læbestift holder fokus på dit ansigt og fra din krop. Aldrig bære for meget make-up, dog. Tilføj en smule farve til en feature-regel enten dine øjne eller dine læber-men holde resten af ​​din make-up ser naturligt.
 5. 5
  Style dit hår. Spørg din stylist om stilarter, langstrakte halsen eller ansigt. Generelt kan brede bob nedskæringer tilføje for meget bredde til dit ansigt, men mange lange, lagdelte stilarter lede øjet op og ned i stedet for side til side.
 6. 6
  Accessorize med frimodighed. Tænk lyse, frække halskæder og dinglende tørklæder, der drapere over din front. Stick med smykker og andet tilbehør, der skaber en lodret look, og undgå vandrette tilbehør som chokers, der kan gøre din nakke eller andre funktioner ser tykkere.
 7. 7
  Prøv et bælte eller skærf. Selvom det skaber en vandret linie gennem din krop. En mode bælte bundet omkring din naturlige talje kan understrege snæverhed af din talje og skabe en flatterende, slank silhuet. Stick med smalle bælter i tykke bælter til at skabe denne silhuet uden at tilskynde øjet til at fokusere på din figur fra side til side.

Tips

 • Arbejde på din kropsholdning. Stå ret op, træk maven ind, og holde dine skuldre tilbage. Gode ​​arbejdsstillinger vil holde dig ser slank og høj, men ludende vil få dig til at se tykkere og frumpier.
 • Prøv altid tøj på, før du køber den. En model kan være din størrelse på tag, men det betyder ikke, det vil passe til din krop lige.
 • Bær mørkere farver som navy og sort, fordi de gør dig til at se tyndere. Undgå lyse farver som lyseblå og beige fordi de vil forstærke din størrelse.
 • Undgå at bære baggy tøj, der giver dig nogen form og tøj, der er for stramt.
 • Gør hvad du kan for at føle sig godt om din vægt. Forvalte det med kost og motion, men undgå usund FAD kostvaner eller andre tvangstanker adfærd, der kan føre til spiseforstyrrelser. En lille smule af moderat motion kan hjælpe dig slank ned, lindre stress, og føle sig trygge.

Ting du behøver

 • Støttende undertøj
 • Tops
 • Bottoms
 • Hæle
 • Kosmetik
 • Smykker
 • Bælter