Wkadk

Hvordan at være stor og smuk

I dagens samfund er det svært at blive accepteret som en overvægtig eller endda overvægtige "attraktiv" kvinde, men der er visse ting, du kan tage for at gøre dig selv føle sig mere attraktiv og dermed for andre mennesker til at blive tiltrukket af dig.

Steps

Hvordan at være stor og smuk. Sørg for at dit hår virker for dig.
Hvordan at være stor og smuk. Sørg for at dit hår virker for dig.
 1. 1
  Sørg for at dit hår virker for dig. Få et snit, der smigrer din ansigtsform og holder hovedet til kroppen proportioner i tankerne. (Bemærk, for langt hår på plus mellemstore damer ofte trækker kroppen ned. For kort hår giver "pin head" effekt, der af en lille hoved på en større helhed.) Ofte, døende det en nuance eller to mørkere eller lysere kan gøre en langt mere slående udseende end "museagtig" hårfarve. Hvis din naturlige hårfarve er kedeligt, overveje at finde ud af om din farve type og døende det en mere flatterende skygge. (Kold eller varm farve typer, eller hvis mere i dybden, årstiderne:. Forår, Efterår, Vinter og sommer Denne information kan findes i farvetype analyse bøger, og er også meget nyttig i plukke ud make-up og tøj farver, smigre dig mest.)
 2. 2
  Tag dig tid til at lægge make up. Et godt lavet ansigt, men ikke alt for dramatisk, der gør dig til at ligne en klovn, præsenterer en velplejet billede. Lær at fremhæve dine bedste træk, og hvordan at kontur dit ansigt. (Få en make up konsultation eller investere i en bog om at anvende make up.) I almindelighed, der tager sig af dig selv vil give folk et indtryk af selvtillid og selvværd. Den tillid, vil du føle dig fra at blive godt vedligeholdt, vil gøre din store personlighed de ting folk husker om dig, ikke de få ekstra pounds.
 3. 3
  Invester i dine tænder, og vedligeholde din hud. Hold dine negle velplejet. Disse små ting gør en enorm forskel. Ser sund og ren er altid attraktivt!
 4. 4
  Find mindst 5 ting om dig selv, at du kan lide, og tænke over dem, når du kommer ned. Måske skrive dem ned, så du kan se på dem, når du har brug for at tage sig tid til at fremvise disse funktioner. For eksempel har du smukke hænder? Så bære pænt ringe og vedligeholde dine negle.
 5. 5
  Fake det! Ingen er helt krop selvsikker. Vær positiv om dig selv til andre, og andre vil se dig i dette lys. Intet gør en person ser mere tiltrækkende på andre, uanset vægten, end en person, der er hele tiden at lave selv deprecierende bemærkninger. Men hvis du synes tilfredse og tillidsfulde med den måde, du ser, vil folk blive draget til din personlighed. Husk også mange mænd finder større kvinder attraktive.
 6. 6
  Lave tøj arbejde for dig. Få en bog om krop andel analyse (eller Imagerådgivning vejledninger), og regne ud, hvad nedskæringer arbejde for din krop type. (For eksempel, lige ben jeans balancere brede hofter, så holde sig væk fra jeans, der taper!) Aldrig bære alt for baggy, vil det gøre dig større, så du er. Aldrig bære alt for stramt tøj, det vil fremhæve dine problem spots. Bær godt udstyret nedskæringer, vil de sætte dig i det bedste lys. Du behøver ikke at begrænse dig selv til sort, selvom mørkere farver gør Slenderize, men også være på vagt over for ekstremt lyse farver og mønstre, der skriger cirkustelt. Grundlæggende stykker kan også jazzed op gennem dristige og kreative tilbehør, som altid er samtale startere.
 7. 7
  Tag fra de tendenser, hvad der virker for dig. Hvis du har problemer på udkig efter trendy tøj, der passer din størrelse derefter overveje iført flere tidløse stykker og gøre dem ajour med billige trendy tilbehør, at du kun vil bære for sæsonen. Bær kun én eller to trendy stykker til at kigge i, mindre er altid mere. Ellers har god kvalitet tilbehør til at gøre et outfit. Invester i gode stykker, de ofte har en længere levetid, så dit tøj. Gode ​​sko, tasker og smykker kan lave en billig tøj ser dyrere.
 8. 8
  Få regelmæssig motion, med lægens o.. K.. Regelmæssige øvelser såsom gåture og svømning er stor og hjælper til at tone dine muskler, giver dig en sund glød, hjælper dig til at føle stor og bevæge sig mere yndefuldt.

Tips

 • Shower regelmæssigt (eller i det mindste, før du går ud).
 • Husk, at uanset hvor stor du er, er du stadig smuk!
 • Må ikke sammenligne dig selv med alle andre. Så længe du er dig selv, folk vil elske dig for det, og hvis de ikke gør så er de ikke værd at vide.
 • Kig altid efter den lyse side af livet.
 • Og husk, det handler ikke kun om udseende. Så udvælge noget, du er god til, og understrege, at.
 • Må ikke se i spejlet og være negativt om dig selv, udvælge de gode dele!
 • Fokus på kvalitet. En god par øreringe eller et nyligt hår klippe kan gøre hele forskellen. Må ikke ignorere den lille hånd. De gør en stor forskel.

Advarsler

 • Selvom overvægt er stereotype som værende usundt, nogle mennesker er bare naturligt på den måde. Spis rigtigt og få regelmæssig motion. Må ikke gå på kost-der er et eksempel på en hel industri foretaget på at gøre folk føle sig utilstrækkelig. Og hvis du virkelig ikke spiser sundt, gå se en læge om det. Sundhed & skønhed måles ikke i pounds, de er målt af samfundet.
 • Må ikke være over dramatisk over den måde, du ser, har vi alle hang-ups, og du bare nødt til at lære at acceptere dem.