Wkadk

Hvordan at være en hipster girl

At være en hipster handler ikke kun om dressing delen. Det er en organisk, androgyn, eksklusiv måde at leve på. Det omfatter alt fra dit hår til bøgerne, vil ikke stoppe taler om. Her er hvordan man være indbegrebet hipster girl ... ikke at du har brug for denne etiket.

Steps

Hvordan at være en hipster girl. Kend den ikke-stil stil hipsters.
Hvordan at være en hipster girl. Kend den ikke-stil stil hipsters.

Forstå den generelle æstetiske af hipsters

 1. 1
  Kend den ikke-stil stil hipsters. I mainstream, kan denne sektion normalt blive henvist til, som "Beauty Tips", men det ville betyde, at hipsters accepterer de konventionelle idealer "Beauty".
 2. 2
  Hår. Lang Straight / bølget hår eller androgyne nedskæringer er de mest almindelige. Fejet side pandehår er et must. Det er almindeligt at lade dit hår ned i en rodet "bare vågnede op" stil eller smide det ind i en rodet bolle. Vask dit hår hver dag er ikke nødvendig. Platon ikke vaske hans hår hver dag.
 3. 3
  Følg ikke mainstream søm mode. Mens søm virksomhederne forsøger at parade kvinder omkring som Barbies, hipsters afviser normen og i stedet bære mørke eller mønstrede neglelak.
 4. 4
  Makeup. Hvorfor er kvinder opfordres til at bære make-up, men mænd er ikke? Hipsters slid minimal fyldes op, hvis nogen overhovedet, som en måde at afvise denne kvindefjendske mentalitet. Rød læbestift er altid hensigtsmæssigt selv.
 5. 5
  Arbejde på din kondition, men ikke for hårdt. Hipsters tror ikke på den atletiske ideal. I stedet, de bruger deres tid på at diskutere ideer, filosofi og dyremishandling. Således Hipsters har en krop fedt i det indre cifre. Det kommer fra at drikke fair trade kaffe og spise økologiske grøntsager. Det giver mening, selvom... de er vegetar eller veganer.
 6. 6
  Få tatoveringer. Få nogle blæk er en kreativ udtryk for ens selv. Må ikke få tatoveringer på et indfald.

Afvis mainstream-mode

 1. 1
  Hipsters ville aldrig handle hos Macy er, Nordstrom, european ørn eller Abercrombie. Hipsters shop på Frelsens Hær, genbrugsbutikker, second-hand butikker, Urban Outfitters (hvis du ønsker at snyde på "stil") samt europæisk Apparel. De har endda følge deres egne mode regler.
 2. 2
  Når du køber, ser for "ukonventionelle" mode stykker. Hvis en artikel af tøj har 2 eller flere af disse mode buzz ord, købe det straks Vilkår nævnes:. Dupper, Acid Washed, Udskæringer, afskårne offs, Oversized, Vintage, Læder, "Boyfriend" stil, Abstract, Patchwork, Fringe, beskåret, Ripped, Lace-up, Falmet og Suede.
 3. 3
  Køb de "rigtige" bund. Ting som Maxi nederdele og kjoler, højtaljede shorts og bukser, Cut-out kjoler, sparkedragter, eller jumpsuits, vintage kjoler, backless sparkedragter eller jumpsuits, kører shorts, læder shorts, Abstrakt leggings eller satin shorts er alle store valg.
 4. 4
  Find de "rigtige" sko. Hipsters elsker Oxfords, gladiator sandaler, ankel eller militær-stil støvler, "killing hæle," hyttesko, Toms, Keds, spidse ballet hjemmesko og mokkasiner. Husk det altid er hensigtsmæssigt at bære høje sokker eller farverige strømpebukser. Altid.
 5. 5
  Køb de "rigtige" toppe. Invester i flannel knap-ups, shirt med obskure bands titler (kun hvis du rent faktisk lytter til band), vintage / kaste tilbage collared skjorter, ironiske "Cosby" trøjer, Skær skjorter, beskære toppe, overdimensionerede T-shirts, overdimensionerede cardigans, vintage blazere, europæiske Apparel zip up hættetrøjer, veste, og selvfølgelig, ponchoer.
 6. 6
  Accessorize, men ikke for meget. Ligner ikke du lægger alt for meget arbejde i den måde, du ser. Du ønsker at have lige nok til at samle dit outfit uden at ligne du spildt din morgen bliver klædt, når du kunne have læst Kant. Noget tilbehør kan nævnes: pandebånd, bandanaer, tørklæder, ray bands, kunstskind hatte, skovhugger hatte, og håndlavede armbånd.
 7. 7
  Medbring en pose med dig. Tasker er fantastisk til opbevaring af dine bøger, vinylplader og kamera. Nogle store taske idéer omfatter messenger tasker, vintage skuldertasker og cross-ligposer.

Vedtage livsstil

 1. 1
  Tal med en luft af tillid og vær ikke bange for at bruge sarkasme. Sarkasme er ligesom at bruge kursiv i hverdagen, så brug den gavmildt.
 2. 2
  Protest mod manden. Der er altid noget at gå gennem mainstream nyheder som du er uenig med. Mal et tegn og udøve dine første ændring ret til at protestere... godt, alt. Rekruttere medlemmer af din co-op for at slutte sig til dig.
 3. 3
  Leve grønt. Ride en cykel. Det er bare grønnere. Har du virkelig brug for at vide mere mere end det? Lever i en co-op, hvor du har adgang til en alle økologisk have hverdagen.
 4. 4
  Find de "rigtige" emner for drøftelserne.
  • Politik: Hipsters er altid progressive og så over "Big Brother" regering, at Republikanerne oprettet.
  • Musik: Du har sikkert aldrig hørt om nogen af de bands, de lytter til. Men dens slags som indie rock, såsom: streger, friendly frites, vaccinerne, Simon og Garfunkel, The Kooks, hun og ham, Tegan og Sara, mv.
  • Art: Hipsters forstå, at kunsten er vigtigt for enhver kultur. Post-moderne kunst eller noget af Andy Warhol betragtes som en favorit for de fleste hipsters, men de vil også gerne kunst, der er så progressive, at mange mennesker ikke ville engang overveje det "kunst". Men det er bare fordi de fleste mennesker ikke forstår, hvad kunst er virkelig om. Så igen, har de fleste mennesker ikke læse Platons Æstetik.
  • Filosofi: Klassiske græske filosoffer er blot begyndelsen for hipsters. Kant, Nietzsche, Heidegger, Hegel, Deleuze og Butler er blot et par favoritter, men for sande hipsters disse forfattere, selv om væsentlige, er en slags passé. Opdragelsen Ayn Rand i enhver ægte hip filosofi cirkel vil få dig til grin. Nihilisme, relativisme, neo-marxisme (marxistisk-leninismen er så 1920), neo-pragmatisme og neo-Existentialism er et par foretrukne emner. Men i sidste ende, har hipsters sådan et stort kendskab til al filosofi, at de ville være glade for at tale om noget virkelig.
  • Foto: Normalt ville dette falde ind under "kunst", men for hipsters, fortjener denne sin egen sektion. Fotografi er næsten lige så vigtig som filosofi til hipsters. Vintage film kameraer er så forsimplede, at, ligesom, det tager, hvad du ser på et helt nyt niveau. Ved du, hvad de betyder? Dens vil, kan de ikke engang forklare det. Enten får du det, eller du ikke.
  • Film: Du mener udenlandske dokumentarfilm? Ingen respekt hipster nogensinde ville blive fanget ser en multi-million dollar blockbuster. Det er så indlysende.
  • Bøger: noget om "Big Brother" regeringer eller noget af Kurt Vonnegut, Chuck Palahniuk, David Foster Wallace, Zadie Smith eller Thomas Pynchon. Selvom igen, finde ægte hipsters mindre kendte romanforfattere, især postmoderne (eller Pomo) dem. Aldrig være fanget uden en bog. Hvis du starter din vagt i fair trade, økologisk café, sidde ned med soja latte og bare læse.

Tips

 • Altid være sikker på hvem du er og hvad du er iført!
 • Hold det klassiske, ikke tarvelige.
 • Lov og pynte i din komfort zone.
 • Ophold dig selv og altid være anderledes end alle andre!
 • Adore noget vintage.
 • Få et job og tjene dine egne penge. Hipster piger er uafhængige og kun stole på sig selv.
 • Saml en quirky hobby, du er forelsket i, ligesom debatten eller samle legetøjsbiler, er det en god måde at krydre en samtale, hvis nødvendigt
 • Være enkel og naturlig, men hemmeligt lidt høj vedligeholdelse er okay, også.
 • Købe lokale! Ikke alene er det en fantastisk måde at møde andre Ostindien, det er en fantastisk måde at støtte dit community!
 • Bike overalt, sparer et ton af $ og det er motion, mens du kigger fantastisk
 • Elsker kaffe

Advarsler

 • Aldrig kalde dig selv en hipster. Du vil bare være mærkning dig selv! Det er præcis, hvad hipsters forsøger at undgå!