Wkadk

Hvordan at være cool og populær i sjette klasse

Hvem drømmer ikke om at være så rart, populære, tilsyneladende perfekte knægt som alle misunder og ønsker at hænge ud med? Her er hvordan man får et forspring på den sociale rangstige, som du næppe begynde midt skole. Du er kun et par skridt væk fra at opgradere og / eller øge din sociale status.

Steps

Hvordan at være cool og populær i sjette klasse. Få cool tøj og sko som Jordans, nike, varevogne, Sperrys eller toms.
Hvordan at være cool og populær i sjette klasse. Få cool tøj og sko som Jordans, nike, varevogne, Sperrys eller toms.
 1. 1
  Få cool tøj og sko som Jordans, nike, varevogne, Sperrys eller toms. Husk, at tøjet ikke at være brand-navn for at være cool og ser godt ud på dig. Nogle gode butikker er Aeropostale, Justice, Delias, Roxy, Forever 21, Hollister, Agaci, Rue 21, og meget mere. Husk at få tøj passende for din alder. Du kan også gå til stormagasiner som Dillards, Marshalls, eller Payless og more.Don 't kopi nogens stil mode, fordi så vil folk tror, ​​du er en wannabe eller en poser, en falsk form for person. Det er okay, hvis du blander tøj sammen og gøre trends trendy i en unik, du-kind-of-måde at vise din stil til andre og bruge bare den mindste smule kopiering fra en anden, ligesom lagdeling jewelry.And husk det er ikke så vigtigt at være populært som det er at have venner. Så, ikke ignorere dine venner. Det er okay at være dig. Også hvis du har en ensartet sørg du ikke får super store baggy tøj. Hvis dine bukser er khaki, og du har mulighed for shorts bukser eller nederdele altid vælge shorts, fordi du kan gøre noget i dem.
  • Skinny jeans er i stil. Men husk, super skinny jeans ser godt ud på nogle mennesker, men ikke alle. Drenge bør undgå skinny jeans, medmindre de vil have, at skater look eller noget lignende særlige look. Farvede jeans er også virkelig cool.
  • Nødstedte jeans er i, og du kan lave din egen! Få hjælp fra en ældre søskende eller fætter, der kan hjælpe dig ikke rippe hullerne lige over, men blend dem. Før tilskæring dine jeans du kan øve på stof, eksperimentere med flosser og skæring. Lær at "stigen" Jeans.
  • Trøjer! Aldrig bære trøjer, hvis der i stil på din skole, de kunne være dorky. Cardigans er i stil, som er lette v-hals sweatre med en tank top til piger.
  • Boot cut jeans er søde med uggs! Vær sikker på at få et par, fordi de går godt med næsten alt.
  • Polo-shirts er stadig nørdet, så det hele afhænger af, hvordan du ser ud og hvordan du bruger dem! Grafiske poloer, ligesom en polo shirt med en drage eller racerbil mønster, kan være cool hvis du bruger dem rigtigt. Prøv med stramme jeans og sko som Converse eller lignende.
  • En almindelig polo i en grundfarve er rart. Hvis du ønsker at få en polo, dog få nogle fra Ralph Lauren eller LACOSTE. Ralph Lauren er kendt for deres polo shirts. Hvis du ikke kan dog tillade polo shirts fra disse butikker, Abercrombie, Hollister og Aeropostale altid have gode. Polo shirts måske ikke ser godt ud på piger, der har bryster, og er ofte danner fitting, der viser, hvor toppen af ​​dine jeans kan have en muffin top.
  • Hættetrøjer er afgørende. De går med næsten alt! Sørg for, at hoodie er en god pasform, men baggy og løs kan også se sød med Skinnies. Piger kan bære en hættetrøje og nederdel combo, med en tætsiddende hættetrøje.
  • Bright eller lys farvet tøj er i stil og er de bedste.
  • Må ikke bære majorly afslørende tøj. På en dans, du kan bære en kjole, der er forskellig fra din sædvanlige jeans og t-shirt, men en miniskirt og fire tommer hælene kommer ikke til at få dig den rigtige form for opmærksomhed. Det kunne også lander du i det primære kontor og få folk til at sprede rygter om dig. Og du ikke ønsker at det skal ske.
  • Få nogle nye sko. Nogle gode valg er UGG Australia, Nike free-runs, Converse (høje toppe er i stil) Sperry s, og Reeboks. Selvom Uggs kan synes fashionable, kan du ikke bære dem i vinter. Vandet kommer ind og kun om ødelægger uld indeni. Fall er om det gode tid til at bære dem. Anytime når der ikke er nogen sne, vil uggs være fint (du kan ikke spille sport i dem, selvom).
  • Accessorizing er vigtig, men ikke overdrive det. Bælter, lange halskæder og mode tørklæder er cool. Øreringe er også god, hoops og dingler er meget trendy, men prøv ikke at gå for langt. En stor tendens er mock Rayban tofarvet solbriller, som kan købes på Claires eller Icing og bred skygge hatte med skate mærker eller sportshold. Hvis du går til en skole, der har uniformer, ikke skubbe grænsen, fordi du måske komme i problemer.
 2. 2
  Få nogle seje elektronik. Du behøver ikke at have et væld af gadgets, men de er sjove og nyttige at have. Du skal bruge en flash-drev til at bringe skolearbejde hjemme og ryg. Hvis du har en iPod Touch er en app, der lader dig tekst gratis eller snak for meget billige, så du ikke behøver at købe en helt ny telefon eller iPhone.
 3. 3
  Prøv dit bedste i skolen. Det er dejligt at være smart! Skolen er ikke en konkurrence, selv om. Forsøg ikke at være bedre eller klogere end andre mennesker. Og gør dit bedste betyder ikke, du er en dork, enten. Sætte nogle kræfter i det (og ja, alt, hvad jeg gætte). Bare prøv dit bedste og forsøge at slå din sidste score, ikke en andens. Mange skoler har Honor Roll ekskursioner, hvis du opfylder en GPA. Late arbejde ikke kun skader din GPA, men nogle skoler vil ikke lade dig gå til dans, hvis du har det.
 4. 4
  Bruge makeup-holde det naturligt! Bare bruge nogle læbepomade eller gloss (shimmer læbepomade er sød), og nogle mascara, øjenskygge (lys dem arbejde). Brug tykke eyeliner eller foundation vil gøre dig ser falsk. En let beløb på din hud kan skjule zits eller mørke under øjet kredse. Nogle concealer har indbygget acne medicin. Du kan gå naturligt nogle gange, også. Sørg for at du spørge dine forældre, før du begynder at bruge makeup.
 5. 5
  Pas godt på din hud. Vask dit ansigt en gang om morgenen og højre, når din ved at gå i seng om aftenen med en sæbe, der er ideel for dig. Hvis du ender med en bums, ikke presse det, fordi det kan føre til en lille bule i din hud kaldes en pockmark der holder år efter bums er væk. Der er et særligt værktøj til at fjerne bumser og hudorme med en løkke på enden. Før du gør dette, eller endda vaske dit ansigt, du kan fylde vasken med varmt vand, lægge et håndklæde over hovedet og læne dig ind over vasken. Dampen vil åbne dine porer og hjælper acne vask trænge igennem. Prøv at sætte væske dække op på, og efter at det tørrer sætte nogle pulver dække op på. Vask dit ansigt mere end to gange om dagen vil udtørre huden, hvilket gør det skællende og skællet, og det vil forårsage mere acne og så har du et større problem.
 6. 6
  Drik masser af vand. Hvis du kan, drikke 8 glas om dagen, men hvis du ikke kan, det er okay. Uanset om du kan lugte eller ej, er du nødt til at få deodorant for kropslugt. Både hanner og hunner bør få stick deodorant, fordi 30 drenge sprøjtning Axe kan få folk føler sig syge.
 7. 7
  Manicure. Hvis du er en pige, kan du begynde at få manicure og pedicure. Give dig selv manicure fungerer så godt. Du kan gå til Target og få 5€ neglelakker og billige negle sticker sæt. Du bør ikke bruge akryl, da de tydeligvis ikke dine naturlige negle. Beauty skoler kan have uddannet elever gør manicure for 5€ i stedet for 15€. Også du kan gå videre til youtube og lære at gøre ethvert design
 8. 8
  Være rene. Børst dine tænder 2 gange om dagen, kan du bruge munden vask og vaske dit hår så mange gange om ugen, som det har brug for. Må ikke gå amok på styling produkter. Kig efter et hår styling creme, der kommer i en balje, ikke en stor sprayflaske, hvis du er en dreng. Hvis du er en pige alt du behøver, er Bobby stifter, kamme til din hårtype, elastikker, hoved bands, og en let hårspray. Hvis du ønsker en anden hårtype du kan købe glatning eller krøllejern. Fedtet hår er ikke ligefrem attraktiv. Sørg, hvis du har seler få klare bands! Men med klare bands sørg for at du ikke spiser noget, der kan plette dem.
 9. 9
  Hår. Layered hår er i stil, og lige hår som well.If du beslutter at krølle dit hår (som er i stil såvel) derefter bede om hjælp, hvis du er ny på curling hår måske din mor kan hjælpe dig ud. Nogle piger vil tilføje sjov farve stribe i deres hår. Side pandehår er også gode.
 10. 10
  Bestil poser / rygsække. Tote tasker er stilfuldt, men hvis du har en lang vej at gå, en rygsæk, der går på ryggen er det bedste valg. Hvis du kører eller går i skole, vil du brug for en rygsæk med to godt polstret shoulders.In foruden en stærkere struktur, de fleste rygsække kommer med vand flaskeholdere og ydre lommer, en ting de fleste messenger tasker ikke har. Kipling rygsække er i.
 11. 11
  Staying organiseret. Få farvede bindemidler med skillevægge til dine klasser. Eller få notebooks og dekorere dem med klistermærker og kruseduller med mapper for hvert emne. Derefter holde en blyant pose og en personlig pose, hvor du kan holde dine fornødenheder, der ikke involverer skole (læbepomade, børste, spejl osv).
 12. 12
  Hvis du kan, bringe din egen frokost til skole. Du vælger beløbet og slags mad du putter i der, og da maden kommer fra dit hus allerede, jeg er mere tilbøjelige til at være noget, du kan lide.
 13. 13
  Vær selvsikker. Stå højt, smile og være venlig. Forsøg ikke at være en stak op person og ikke forsøge at være så rart, at de bliver bange for dig. Men husk, du behøver ikke at være cool, du kan også bare være dig selv.
 14. 14
  Hvis du er en pige, ikke viser hengivenhed til en fyr du kan lide ved at være middel til andre fyre, eller han vil blive bange og ikke ønsker at spørge dig ud. Også, ikke spille hårdt for at få. Det viser en dreng fra, selvom tv-shows gøre det ligner det viser ham.
 15. 15
  Må ikke ødelægge dit omdømme. Hvis du har dårlige vaner, så prøv at slippe af med dem. Hvis de `re virkelig brutto og din fanget gør det i skolen, kan folk få den forkerte idé om, hvem du virkelig er.
 16. 16
  Medier: Example.ogg == The Secrets Of Popular People ==
  • Må ikke betyde for mennesker. Ligegyldigt hvor dårlig du vil, ikke.
  • Må ikke konkurrere med andre piger i skolen
  • Smil! Og gøre det rart Forsøg ikke at hårdt at smile eller vil det bare se uhyggelig.
  • Lyt til, hvad folk siger, og svare til at lade dem vide, at du var opmærksom.
  • Gøre den person, du taler til at føle sig vigtig.
  • Lav samtalen om andre mennesker, ikke bare dig selv.
  • Må ikke prale.
  • Være tilfreds med hvem du er.
  • Aldrig være falsk, eller foregive at være venner med nogen, du ikke kan lide.
  • Være sympatisk og empatisk.
  • Kompliment nogen på deres hår, tøj, sko, rygsæk, etc.
  • Vær respektfuld for alle, herunder lærere, dine venner og andre børn.
  • Vær munter og udadvendt.
  • Være naturlig.
  • Du har måske hørt det før, og det er sandt, vær dig selv!
  • Må ikke være bange for at snakke. Når du føler dig alene og ligesom du har ingen venner eller måske du har venner, men de er bare ikke med dig på det tidspunkt, bare sige hej til nogen. Efter et stykke tid at gøre dette og starte samtaler med folk, du har en masse venner.
  • Prøv at snakke med nogle populære mennesker og måske invitere dem til en fest eller bare for at hænge ud. Prøv ikke at se desperat efter at blive populær, mens du gør dette.
  • Ligegyldigt hvor meget du ønsker at, ikke sværge. "
  • Lad ikke dine venner bagefter bare for at være populær
  • Behandle alle lige.
  • Behandl andre som du ønsker at blive behandlet
  • Prøv ikke at komme på folks dårlige side
  • Prøv at lave en masse gode, troværdige venner.
  • Må ikke afsløre for meget om dig selv. Hold folk undrende.
  • Må ikke Grøft dine gamle venner, hvis de ikke er populære. Selv hvis du ønsker at hænge ud med de andre populære mennesker, har du stadig nødt til at have lidt tid med dine gamle knopper.
  • Være rart og gør et ton af cool venner!

Tips

 • Sørg for at dit første indtryk til alle er en stor en.
 • Prøv at forsvare dig selv, når du er i fare af bøller, og du behøver ikke at være defensiv, hvis du er awesome.
 • Prøv at tale i gruppen. Må ikke bare stå der og lytte gør det stik modsatte, men sørg for at du ikke taler for meget. Være en del af den gruppe, du er i.
 • Denne artikel er ment til at være nyttig. Vi antyder ikke, at du ændrer dig selv. At være fortrolig med, hvem du er, er det vigtigste.
 • Vær venlig at alle, og forpligte masser af tilfældige handlinger af venlighed. Har en god holdning til andre.
 • Må ikke udelukke folk. Herunder alle er moden og viser, at du er et godt menneske.
 • Hvis nogen siger noget, og noget popper i dit sind, skal du ikke være bange for at sige det, medmindre det virkelig betyder, og kunne såre dem eller andre.
 • Hæng ud med masser af forskellige grupper, men sørg for at du hænger ud med de rigtige venner. Sig nej til alkohol, stoffer, bander, kriminalitet, og alt andet du føler dig utilpas med.
 • Prøv og få nye venner, og hænge ud med masser af forskellige grupper. Aldrig prale om din sociale status, vil du lyder stuck-up og at ting er virkelig ikke værd at prale alligevel.
 • Vær dig selv!
 • Hvis andre (mennesker) begynder at prale, kan du gå væk, eller du kan sige, har du nogensinde bliver træt af at tale om dig selv. Må ikke såre folks følelser, bare være rart, smil, og forsøge at passe ind, men holde os ude af grupper folk.
 • Du behøver ikke at have designertøj, eller endda Abercrombie & Fitch, Abercrombie børn, Hollister, europæisk Eagle, etc. Bær, hvad du ønsker at bære. Det handler ikke om det tøj, du eller hvem du går ud med. Det er den person, du er inde, og hvordan du agerer over for andre mennesker.

Advarsler

 • Hvis nogen er middelværdien til dig og siger, du er grim eller fedt eller for mager, ignorere det, årsag skole er kun en del af dit liv, og så vil du blive starten til en stor karriere og en familie af din egen.
 • Må ikke blive presset til at gøre noget, du virkelig ikke ønsker at gøre.
 • Du er kun i 6. klasse, husk det! Dette kan være dit liv nu, men når du kommer til 8. klasse eller endda high school, du skal ønske, at dit liv var så enkel og let, som det er nu så, ikke stress livet for meget, nyd det.
 • Du må ikke drikke eller tage stoffer. Din krop vil takke dig for det.
 • Middle skole er en tid, hvor kliker begynder at dukke op. Selvom de ikke bør, vil folk dømme dig efter dit udseende. Bare ignorere dem. De er ikke værd at din tid.
 • Når du køber tøj og elektronik, købe ting lavet til din alder. Mange børn nu forsøger at passere iført tøj fra Hollister og europæiske Eagle og få mobiltelefoner som Blackberry og iPhone, men disse elementer er lavet for teenagere til unge voksne og endda regelmæssige voksne. Må ikke haste din alder, kjole og handle hensigtsmæssigt.
 • Tror ikke du er alle ", at" når du fik venner og begynder at være højt og være betyder, og få så mange 'kærester'. Tro mig, vil du se så dum og en total poser til andre, især dem, der er ældre end dig.
 • Hvis du kommer til at have en kæreste / veninde, så sørg for din komfortable omkring ham / hende. Være venner først, derefter kæreste og kæreste.
 • Må ikke synes desperat at bare at være populære. Og hvis den "cool Kids" er middelværdi og nødlanding på vandet eller hvad med dig, er de ikke værd at din tid. Være sig selv er den bedste måde at blive populær, vil det bare komme naturligt, men hvis du forsøger at være cool tro mig, vil du ikke blive så cool.
 • Spørg dine forældre (r) / værge (r) / betroede voksen (r) eventuelle spørgsmål, du har.