Wkadk

Hvordan at holde sig vågen om natten

Til tider har du nogensinde ønske at du havde mere tid til at gøre de ting, der er vigtige, men du kunne ikke nogensinde finde tid i løbet af dagen? Her er hvordan du finde dig selv alarm og flittige i disse mørke timer.

Steps

Hvordan at holde sig vågen om natten. Må ikke trække tiden på at gøre dit hjemmearbejde.
Hvordan at holde sig vågen om natten. Må ikke trække tiden på at gøre dit hjemmearbejde.
 1. 1
  Må ikke trække tiden på at gøre dit hjemmearbejde. Gå udenfor og motion, eller blive inde og læse en bog. Alt, hvad der holder dit sind ud af hjemmearbejde vil ikke være tilstrækkeligt. Ved at gøre dit hjemmearbejde senere, vil du højst sandsynligt falde i søvn, mens du gør det, især hvis det er kedeligt
 2. 2
  Tag en lur i eftermiddag. Dette kan synes bagslag i eftermiddag, men hvis du tager en en-til to-timers lur, vil det holde dig vågen længere i løbet af natten. Den vigtigste ting at holde øje med i løbet af dette trin er at sikre, at du ikke falder i søvn og vågner op næste morgen på fire eller 05:00 Falde i søvn vil spilde hele natten, og du har måske ikke gjort noget arbejde, der skulle have været forfalder i dag. Sørg for at indstille en alarm clock dog længe du tror du kan døse uden at sove natten væk.
 3. 3
  Drik kaffe, te eller andre høje koffeinholdige drikke. Sørg for ikke at drikke nogen sukkerholdige drikkevarer. Du kan føle hyper for den halve time til en time efter du er færdig med sukkerholdig drik, men du vil gå ned. Derfor drikker energidrikke eller høje koffeinholdige drikkevarer i moderation at modtage stimulerende hver så ofte. Dette vil tillade dig at holde sig vågen længere, og føler en midlertidig forfriskning, når du er færdig med drink.
 4. 4
  Hold lysene tændt. Hvis du hovedsageligt opholder sig i et værelse, holde lys på. Som det er blevet vist, lys stimulation til dine øjne bremse din biologiske ur. "Light receptor celler i øjet er centrale for indstilling af rytmer af hjernens primære tidtager, suprachiasmatic kerner, som regulerer aktivitet og hvile cykler", er blevet rapporteret af medicinske undersøgelser. Disse lys ramme din receptorer vil forsinke din døgnrytme, ændre din biologiske ur til at genstarte senere og senere. Vær forsigtig, da dette kan føre til en forlænget ændring i din sovende tidsplan.
 5. 5
  Sæt en timer til at ringe hver ti minutter. Sørg for at din bruger et vækkeur, der kan vække dig op fra søvn. Nogle gange kan vækkeuret, du køber ikke være i stand til at vække dig fra din drømmeagtig tilstand, få dig til at falde i søvn på dit skrivebord, indtil daggry. Dette er en forsikring til at sikre, at du holde sig vågen for den periode, du sigter efter.
 6. 6
  Spille højt musik. Selv om dette kan påvirke din koncentration, er dette en meget nyttig teknik til at holde sig vågen. Medmindre du er vant til at sove med høje lyde, vil musikken holde dig vågen. Det er også nyttigt at trykke ud rytmen eller synge med til at stimulere dit sind.
 7. 7
  Se nogle tv. Ser fjernsyn ofte hjælper til at få dit sind ud af at sove. Hvis du slår til et interessant program eller en af ​​dine yndlingsprogrammer, er det ofte gør du ønsker at fortsætte med at se det. Dette kan hjælpe afværge søvn og nulstille hvor søvnig du er. Også i henhold til nummer fire, tv-skærme ofte udsender et kraftigt lys og kunne nulstille din døgnrytme.
 8. 8
  Tænd computeren. Bruge tid på computeren er en af ​​de nemmeste måder at miste overblikket over tid. Der er så mange ting tilgængelige selv på de små timer om natten. Den mest effektive måde at holde sig vågen på computeren er at spille spil. Online første-person-shooters er særligt levedygtig, fordi dine evner er baseret alle på din reaktionstid og hånd-til-øje koordination. Også, instant messaging med dine kolleger natlige venner er en anden nem måde at fordrive tiden.
 9. 9
  Tag et koldt brusebad. Hvis alle ovenstående trin ikke hjælper dig vare længere end din normale sovetid, så er du nødt til at ty til det uundgåelige. Den kolde bruser er den nemmeste måde at chokere din hjerne ind i den vækket tilstand. Som dine nerver hurtigt sende signaler på tværs af synapser, vil kulden langsomt vågner du op. Forhåbentlig har ovenstående trin lader dig holde sig vågen længe nok til at udrette, hvad du har sat før foregår denne vanskelige aften. Prøv ikke at overdrive selv.
 10. 10
  Også prøve og holde dig imod aktiv, for eksempel Jeg skriver en udvidelse om denne artikel, kan du prøve at gøre nogle tankevækkende lektier, mens du lytter til 'up-beat' musik. Men prøv at holde sig til naturligt sukker, som te, kaffe, bananer, på denne måde du plejer have et punkt med lav energi. hvorimod hvis du finder dig selv glide ud, så prøv at gå en rask tur / jog / sprint (dette fungerer bedst, hvis det er særligt koldt udenfor), som vil få din puls op og også du vil koncentrere sig om dine fremskridt (hvis ikke, så prøv det), hvilket igen vil gøre dit sind føler sig mere vågen

Tips

 • Dont drikke meget kaffe dens ikke sundt
 • Må ikke bekymre dig, vil du ikke altid holde sig vågen for du vil dog den allerførste nat. Praksis sover senere og senere, og det vil komme naturligt.
 • Du kan gøre dit værelse koldere ved at åbne vinduet. Selv om dette vil sænke virkningerne af den kolde bruser, kan dette hjælpe med at holde dig vågen nok til ikke ty til det trin.
 • Må ikke forbruge noget sukker. Det vil gøre dig ned.
 • Har en målsætning i tankerne for hvor sent du vil sove. Det er almindeligt for folk at oversving, og få alt for træt til at afslutte deres arbejde for natten.
 • Vær sikker på at lade de mennesker, du lever med vide hvor sent du agter at holde op. Sørg for, at de er ok med uanset skridt du følger i guiden.

Advarsler

 • Være forberedt på konsekvenserne den følgende dag. Medmindre du er vant til denne mængde søvn, har ikke planer om at gøre dette, før en stor test eller vigtige begivenhed.
 • Dette kan ændre dit sovende mønster permanent, hvis det gøres på en regelmæssig basis, og er. Du må ikke være i stand til at vende tilbage til din gamle sovende mønster, medmindre du har sat et mål for at sove tidligere hverdagen. Gør dette på egen risiko!
 • Selv hvis du ikke er allergisk, høj-koffeinholdige drikkevarer er stadig farlige
 • Vær sikker på at du ikke er allergisk over for nogen af ​​de høje koffeinholdige drikke som det kunne være farligt for dit helbred.
 • Nogle forældre kan ikke tillade dig at sove sent og sætte en sengetid. Må ikke, jeg gentager, ikke forsøge at holde op sent, hvis de ikke tillader dette. Alle, der vil ske er at du bliver straffet, og vi ønsker ikke at!
 • Omhyggelig rundt ved hjælp af ild!
 • Hvis du finder dine karakterer slippe i skole, stoppe denne aktivitet med det samme. Fordelene ved at sove senere ikke opvejer fordelene ved en god uddannelse.